Last news in Fakti

23 Юли, 2018 14:06 6 361 6

Съживяването на една Panamera

  • porsche-
  • panamera-
  • артур тусик-
  • ремонт-
  • тенекеджия

Може би най-известният тенекеджия в интернет Артур Тусик изнася поредния си концерт за чук, дозер и телоподаващо върху зле ударена Panamera. На пръв поглед "поршето" сякаш не изисква кой знае колко работа, но при удара са засегнати предна лява колонка на пътническия отсек и прагът в основата на шофьорската врата.

Автомобилът пристига при Артур с възстановено окачване, но най-трудното е оставено за тенекеджията, който трябва буквално да обелва пласт по пласт ламарините на засегнатата зона. След като ги изчуква до първоначалната им форма, руснакът ги заварява обратно на местата им, като внимава особено с подравняването на вратата.

След четири дни работа по каросерията и още толкова в бояджийския цех ремонтираната Panamera изглежда като нова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нов внос уникат

    27 0 Отговор
    Молодец Артурчик ! Ти си мечтата, мория сън и полюция а всяка горублянска джамба !
  • 2 Даммммм

    16 0 Отговор
    Дядо ми викаше за такива хора"ръкат е момчето-има го майсторлъка"...

    Коментиран от #6

  • 3 майстора

    2 19 Отговор
    оф божеее ... нямам против човека определено има някакъв дълго годишен опит/стаж в занаята .... ама как не му идва на акъла да си подреди работата ... и с тия талпи де държи смачкан мокета седмица и половина .... то ясно че в гаражчето няма как да е много модерно ама тоя стенд що не го вкопае в бетона и да си спести тая простотия с тия крикчета .... жал ми става направо ... 8 дена ... като го гледам може да я направи най-много 5.. 2 дена за касата , 1 ден да си чукне алуминевото калниче (открехнал се е как става по-лесно с топленето ) и да я напасне .... и 2 дена за бояджийска работа (всички детайли ги сменя има малко повече да се заиграе с калника и какво е правил 4 дена да я оцветява не знам ... ) и тая врата ако се сети да я оборудва преди да я качи ще му е много по-лесно и поне 10пъти по бързо ... е малко тежичка става ама не е кой знае какво сам човек се оправя ... не знам не знам ... има уменията не му стига акъла как да му е хем по-лесно хем по-бързо ....

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "майстора":

    Явно Вие сте тенекеджия и разбирате от тези работи. Ще чакаме с нетърпение Вашите клипове при ремонта на колите които правите !!! Дано Ви признаят като този майстор !!!

    Коментиран от #5

  • 5 майстора

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    между другото обмислям го ... излиза че отнема доста време демек или трябва да си назнача оператор дето да броди около мен и да ми се пречка или да си сложа камера на главата ... хахах шегата на страна ... нали всички знаем защо ги прави тия клипове .. докарва си страничен доход в което няма лошо по принцип не знам колко е платен труда му в онази държава но не вярвам да много ..... от моята камбанария нещата седят по друг начин ... днес например съм работил 11-12 часа по общо 3 различни коли (е вярно че бяха дреболии не нещо трудоемко ) и като си махна разхода за гориво и обяд съм с едни чисти 200лв. за деня и като се има на предвид че не съм от софия и не съм под наем нито където живея нито където работя пре спокойно с ръка на сърце мога да кажа стигат ми доволен съм. ..... И още нещо ще ти кажа .. най-голямото признание е че хората са доволни и не спират да ме търсят ... не сте ли съгласни с мен ?
  • 6 Моамар

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Даммммм":

    Майсторлъка идва с движението - почваш и проба-грешка, хубаво е да има и наследствена черта, така от малък "знаеш че можеш" инак има много трудолюбиви хора които нямат необходимото самочувствие, но още по-лошо е самочувствие без покритие