Last news in Fakti

2 Април, 2020 16:26 2 616 3

Мини кухня в багажника

  • nomad kitchen-
  • кухня

Американска компания предлага практично решение за всички, които обичат излетите сред природата, но нямат желание или възможност да се занимават с кемпери и каравани. Nomad Kitchen представлява изключително компактна и лека кухня, която се монтира в багажника на всъдеход, кросоувър и по-голямо комби.

Мини кухня в багажника

В сгъваем контейнер е побрано всичко необходимо за приготвяне на храна на открито - мивка, плот за рязане на продукти, сушилка за посуда и най-важното - двоен газов котлон с място за бутилка. Всичко е подредено изключително ефективно, за да не се изгуби и един полезен сантиметър.

Мини кухня в багажника

В сгънато състояние Nomad Kitchen представлява кутия с дължина 70 см заедно с фиксаторите. Височината и широчината са съответно 36 и 56 см, което прави портативната кухня подходяща дори за някои хечбекове.

Мини кухня в багажника

Производството тепърва започва и при предварителна поръчка Nomad Kitchen може да се вземе за $799 (€736). След юли цената вече ще бъде $899 (€828).

Мини кухня в багажника

Мини кухня в багажника

Мини кухня в багажника


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мутавчийски

    5 2 Отговор
    Никакви пикници, да си стоят вкъщи!
  • 2 Реднек

    0 4 Отговор
    На това кухня ли му викат? Амчи то няма място за троен биг мак в нея!
  • 3 раздвоен

    2 0 Отговор
    за 900 долара върви с Тойотата сигурно