Last news in Fakti

3 Декември, 2020 15:22 4 942 18

Volkswagen ID.6, маскиран като Peugeot

  • volkswagen-
  • i.d. 6-
  • peugeot-
  • 5008

Моделът е заснет по време на зимни тестове с минимален, но нестандартен камуфлаж

Volkswagen ID.6, маскиран като Peugeot - 1

Всъщност тестовият автомобил е маскиран само в предната част на колата, но не със стандартния камулфаж, а като... Peugeot 5008. Имаме обаче работа с Volkswagen и то с електрически. Производствената версия, разбира се, ще изглежда по различен начин. Снимката, която виждате беше публикувана от изданието insideevs.

Очевидно ID.6 няма да бъде нищо повече от удължена седемместна версия на кросоувъра ID.4. Подобно на донора, иновацията ще бъде изградена върху шасито MEB, ще бъде оборудвана със заден електрически мотор с мощност 204 конски сили и опционален преден двигател със 102 конски сили.

За ID.4 се предлагат батерии с максимален капацитет от 77 киловатчаса, но платформата MEB предлага и възможност и за по-големи батерии. Възможно е увеличеното междуосие на ID.6 да позволи инсталирането на по-голяма батерия.

Иновацията ще се появи едва през следващата година. Трябва да се очаква, че тя ще стане пряк конкурент на седемместния Tesla Model Y, но по-интересното е, че Volkswagen-ът ще бъде значително по-евтин.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Пежо

    46 19 Отговор
    "Volkswagen ID.6, маскиран като Peugeot"

    Ами така ще е. Колкото и да не искат да си го признаят немците накрая се предадоха, че Пежо са много добри и красиви автомобили и започват да ги копират.

    Коментиран от #14

  • 2 Демек

    16 18 Отговор
    тоалетна маскирана като нужник.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Фен на Пежо

    16 9 Отговор

    До коментар #2 от "Демек":

    Не ти стига капацитета, за да коментираш такива неща. Над възможностите ти са така, че по добре замълчи, защото така ще изглеждаш по умен.

    Коментиран от #4

  • 4 Прав си

    7 27 Отговор

    До коментар #3 от "Фен на Пежо":

    Никога не сам имал кола с мачка,п.чка или елхичка така,че нямам опит и капацитет натрупани по сервизите и магазините за части.

    Коментиран от #7

  • 5 един

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Демек":

    Пич, излез от тоалетната, навън също има живот!
  • 6 Фен на Пежо

    16 6 Отговор
    Мечтата ми е електрическа 208-ца но докато се появи на Горубляне ще си карам 405-цата защото с газ за 20 лева стигам до село и обратно.

    Коментиран от #10

  • 7 Язе

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Прав си":

    И бреееее капацитет.Кажи каква е твоята за да си купим всички такава.

    Коментиран от #9

  • 8 Дфен

    7 5 Отговор
    Пежо трябва да ги осъди за заблуда както с емисиите
  • 9 Хонда Сивик

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Язе":

    8-ма генерация от 2007-ма 1.8 бензин 140к.с.Доволен ли си?

    Коментиран от #11, #16, #17, #18

  • 10 Фен на Пежо

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Фен на Пежо":

    Това, че пишеш глупости от моя ник няма да те направи по-умен, а напротив. Нямаш акъл дори ник да си измислиш палячо.
  • 11 Фен на Пежо

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "Хонда Сивик":

    Ами хубаво карай си хондата и не ръси мозък там където го нямаш. Не ми е ясно, защо разни такива като теб, които карат без значение някаква друга марка кола се тикат и ръсят акъли при положение, че не са притежавали Пежо и няма от къде да имат впечатления от тези автомобили.
    Все едно аз да взема да изказвам мнение за твоята Хонда при положение, че нито съм имал такава, нито съм карал, за да добия някаква представа за нея и от позицията на опита си да пиша коментари. А бе хора карайте си вашите автомобили, които сте си харесали и не дрънкайте глупости, които сте ги чули от този и онзи "капацитет". Коментирайте само това, за което сте сигурни и имате опит, а не така като някакви дървени философи, които от всичко разбират.
  • 12 Японеца

    2 2 Отговор
    ФВ не ги понасям, но в тях ми е надеждата да се противопоставят на Тесла в Европа! Хонда и Тойота са ясни, но обема ще дойде от ФВ, ако не фалират!
  • 13 Японеца

    1 3 Отговор
    77кв батерия и 102 к.с двг е доста интересна конфигурация! Ще минава над 350км само на ток! И ще се самозарежда! Мъск ще откачи!
  • 14 Ваг

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Фен на Пежо":

    Ти си ненормален. Ходи се прегледай.

    Коментиран от #15

  • 15 Фен на Пежо

    9 3 Отговор

    До коментар #14 от "Ваг":

    Нещо твоите вагаджии преписват и копират от Пежо така, че не знам кой е за преглед аз или ти. Май твойте вагаджии ги хванаха в лъжа със замърсяванията, а кво ще кажеш. Хубаво ги одрусаха заради това. Защо не хванаха Пежо в лъжа? Защото хората действително публикуват това, което отделят / вредните емисии / и отговарят на нормите за разлика от лъжливите вагаджии.
  • 16 Пончо

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хонда Сивик":

    Скрий се с тоя виетнамски боклук
  • 17 Язе

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хонда Сивик":

    Доволен съм.Аз в такъв кокошкарник няма да се кача.Друса ли много?Знам,друса защото е лагерница.Тясна ли е?Тясна е.И какво го хвалиш?Където при теб ще ти изпаднат пломбите,при мен спят.Карай си го със здраве.
  • 18 БатП

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хонда Сивик":

    Това бяха тия с половин задна врата, нали?