Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 20:08 5 286 12

iPhone 14 ще пристига с до 2TB място за съхранение?

  • iphone-
  • iphone 14

Появиха се слухове за новия флагман на Apple

Преди по-малко от месец Apple представи новите iPhone 13 и 13 Pro, а някои фенове на марката все още не могат да се сдобият с така желания модел. Въпреки това в интернет пространството вече се заговори за бъдещия наследник iPhone 14, който по всяка вероятност ще бъде представен след около година.

Според един от слуховете, новият iPhone 14 ще разполага с до 2TB място за съхранение. Припомняме, че от тази година iPhone 13 Pro се предлага с до 1TB пространство за файлове, което само по себе си е предостатъчно за голяма част от потребителите.

iPhone 14 ще пристига с до 2TB място за съхранение?

Други новости, които се очакват да пристигнат със следващото поколение смартфон на Apple са сензор за пръстов отпечатък под дисплея, както и нов дисплей с малък отвор единствено за камерата. Въпреки, че някои от слуховете най-вероятно са доста близки до реалността, то все още е твърде рано да се правят каквито и да е заключения.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 георг

    15 16 Отговор
    Не може да се отрече, че са им красиви телефоните.

    Коментиран от #3

  • 2 0808

    27 4 Отговор
    Не може да се отрече, че са им скъпи телефоните. без мен..
  • 3 Apple Калкулатор

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "георг":

    Наистина са красиви. Еднакво красиви...
    Иначе ако 2 тб карта памет е 700 лв, на Apple Калкулатора ще сметне минимум 1700 лв добавени спрямо спрямо версия от 128 Мб примерно.
    Но гъзария цена няма.
  • 4 ИОС е БОЗА

    19 8 Отговор
    Торба пари струват ябълките, а едно Poco x3 pro на Хиаоми за 250 $ направо ги отвява по всички параграфи - бързина, геймйнг.., даже и камерата му снима що годе прилично. 🤘😎🤘

    Коментиран от #6, #8

  • 5 Полезно

    4 1 Отговор
    "Въпреки, че някои от слуховете най-вероятно са доста близки до реалността, то все още е твърде рано да се правят каквито и да е заключения."
    Т.е. ще има нов Айфон, но нищо не можем да ви кажем за него ...
  • 6 mdaaaaaa

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "ИОС е БОЗА":

    Колкото и да са ми антипатични Apple като компания , и колкото и да ми харесват Xiaomi като цена-качество ...тук не си прав! iphone бие не с числа ( хсхаха е ...освен с цената) и е несериозно това , което казваш! Имал съм айфони , имал съм и имам Xiaomi и ще кажа това...че първо айфона не е лош телефон , напротив НО не си заслужава парите! Xiaomi от друга страна куца откъм доста неща (камери, бъгове, по-слаб хардуер...говоря за звук, вибрацията и такива а не за процесори и камери) НО си заслужава парите! Ако имаш доходоносна ранота, бизнес....и не ти идва нанагорнище да си позволиш айфон...вземай, но това да теглиш кредити..да ходиш "бос и гол" но да си с айфон...това не го разбирам! Не са виновни само Apple с маркетинга и манипулациите си , но и обществото... :)
  • 7 Никъде няма да пристига

    4 6 Отговор
    Стига с тези американизми! “Ще бъде с” или “Ще има вградени”, “Ще разполага с”. Размърдайте си мозъка и се изразете на български.
  • 8 Гроздето е кисело

    5 11 Отговор

    До коментар #4 от "ИОС е БОЗА":

    Личи си, че никога не си хващал в ръка iPhone. Както и дригите тук, лаещи като цигани пред кебапчийница. Изобщо нямаш представа какво е IOS и че Андроидът и след 100 години ще си е бъгава чорбичка - доказано пред мен след 6 телефона с тази недомослица. Единствената цел на Гугъл с това недоносче е само да си прокарват рекламите - не знам дали си забелязал, но даже при забиване на Андроида, рекламите на Гугъл са единственото, което продължава да работи. И няма как да е другояче, все пак за това е правен.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Bmw

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "Гроздето е кисело":

    А ти май само си хващал някоя мостра в някой магазин , а не си имал айфон.10г бях с тези айфони , след това минах на андроид, и мога да ти кажа ,че повече иОС не искам да погледна.Много ограничена работа в някой отношения.

    Коментиран от #11

  • 10 рекламодател

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гроздето е кисело":

    Подкрепям те и си мисля, че Гугъл трябва да спонсорират китайските фирми, за да им продават андроидите на символични цени.
  • 11 хандро

    1 7 Отговор

    До коментар #9 от "Bmw":

    Да де, ама BMW си партнира с Апъл, не с някаква азиатска фирма.
  • 12 Оле

    0 0 Отговор
    Могат и 4 ТБ да сложат , все пак паметта им е NVME а не EMMC или UFS който са и много по бавни като запис...