Last news in Fakti

14 Септември, 2022 20:17 2 322 0

GoPro представи новите Hero 11 и Hero 11 Mini

  • gopro-
  • hero 11-
  • hero 10-
  • hero 10 black

Камерите не се отличават драстично от своите предшественици

GoPro представи новите Hero 11 и Hero 11 Mini - 1

Както по-рано този месец ви съобщихме, GoPro подготвя премиерата на своите екшън камери от 11-то поколение Hero Black и Hero Mini. По-рано днес компанията представи популярните видеокамери и както очаквахме, промените в сравнение с предишното поколение не са много или поне на пръв поглед.

Размерите, цветът и разположението на различните бутони и дисплеи са идентични, но не и вътрешността, която е подобрена. Сензорът е с размер от 1/19 инча и разполага с 27MP резолюция. Той записва до 5.3К видео при 60 кадъра в секунда и до 4К при 120 кадъра в секунда. Цветовете са 10-битови, а с помощта на HyperView режимът, може да записвате в традиционен 16:9 формат.

Няколко нови режима за снимане при ниска осветеност също са налични, заедно с HyperSmooth стабилизацията, която също е подобрена. Камерите също така пристигат с Enduro батерия, която бе опционална при предишното поколение. Единствената разлика между Black и Mini версията е в размера и теглото на камерите, както и липсата на двата екрана при по-малката версия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА