Last news in Fakti

2 Април, 2023 11:00 11 141 7

Най-използваните функции при смарт часовниците

  • смарт часовник-
  • функции

Bluetooth обажданията са една от най-разпространените функции

Най-използваните функции при смарт часовниците - 1

Умните часовници се превърнаха в едни от най-важните устройства за носене през последните няколко години. Има налични часовници в различни ценови групи. Въпреки това, въпреки че смарт часовниците се превърнаха в популярно устройство, не много потребители използват устройството „правилно“.

Bluetooth обажданията са една от най-разпространените функции, които можете да намерите в наши дни на всеки смарт часовник. Дори достъпните часовници днес идват с вградени високоговорители и микрофон и позволяват на потребителите да приемат обаждания направо от часовника си. Функцията може да бъде полезна, когато ръцете ви са заети или не носите телефона си със себе си.

Смарт часовниците се предлагат и с функция за контрол на музиката, която позволява на потребителите безжично да контролират възпроизвеждането на музика на телефона. Това включва възпроизвеждане, пауза, прескачане назад, прескачане напред и други.

Най-използваните функции при смарт часовниците

Точно като управлението на музиката, функцията за управление на камерата позволява на потребителите да контролират затвора на камерата на телефона. С тази функция потребителите могат да поставят камерата на стойка и да използват часовника, за да направят групова снимка. Всъщност някои първокласни интелигентни часовници дори позволяват на потребителите да контролират различни лещи, да увеличават изображението и много други.

Всички поне веднъж в живота си сме загубвали телефона. Интелигентните часовници могат да ви помогнат да намерите телефона във вашия дом с помощта на функцията “Намери моя телефон”. Сега тази функция е малко изключителна и не всички смарт часовници в момента предлагат това.

Най-използваните функции при смарт часовниците

Откакто Covid удари света, почти всички производители на смарт часовници започнаха да включват Oximeter в своите смарт часовници. Използвайки това, потребителите могат да измерват нивото на кислород в кръвта си без необходимост от допълнително устройство.

Подобно на монитора за SpO2, почти всеки смарт часовник днес идва с монитор за сърдечен ритъм. Това следи текущия пулс и някои устройства дори предлагат опцията да получавате известия, когато стане твърде нисък или твърде висок.

Функцията за проследяване на здравето на жените в смарт часовниците е сред по-малко известни функции. Функцията обаче може да бъде открита дори в бюджетни смарт часовници, налични на пазара. Функцията е насочена към наблюдение на менструалния цикъл и други характеристики, свързани със здравето на жените.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-използваните функции

    22 4 Отговор
    при смарт часовниците

    е да показват колко е часа.

    За "смарт" телефоните - провеждане на телефонни разговори.

    Те и затова се казват ЧАСОВНИК и ТЕЛЕФОН.

    Коментиран от #4

  • 2 Мима

    20 0 Отговор
    Новите гъзари носят винтидж Касио, за да дразнят парвенютата.
  • 3 Добре,но

    11 0 Отговор
    Къде останаха елегантните стрелкови часовници които не се усещат при носене? Сега всичко пълнено с електроника..

    Коментиран от #5

  • 4 джо

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "Най-използваните функции":

    Доста голяма глупост.
  • 5 Дуньо простия

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Добре,но":

    На АлиЕкспрес. Там ще си намериш даже и такъв, дето се навива на ръка.
  • 6 Анонимен

    2 0 Отговор
    Няма начин да дам пари за такава пр0ст0тия. Смешни са ми първенюшките изпълнения с мерене на часовници, демонстративно говорене или плащане чрез тях. Не това е предназначението на часовника. По-добре си закачете табелка "комплекс@р "
  • 7 Киро

    1 0 Отговор
    Хубавото е,че можеш да контролираш кръвното и сърдечната дейност,които в последно време са снижили възрастовата граница на 40г.