Last news in Fakti

12 Април, 2023 18:40 1 823 6

Всички нови Mini-та ще пристигат с куче в интериора

  • mini-
  • куче-
  • асистент

Spike е новият асистент на британската компания

Всички нови Mini-та ще пристигат с куче в интериора - 1

През 2023 година Mini се подготвя да представи едно от най-големите обновления в историята на марката. През следващите осем месеца очакваме да видим изцяло новия Cooper заедно с новия Countryman, които вече направиха своите неофициални дебюти. Освен новите автомобили, британците се подготвят да въведат и една интересна тенденция, която ще „затвори“ по едно куче във всеки от новите коли на марката.

Разбира се, става въпрос за виртуален домашен любимец, който ще носи името Spike и ще служи като гласов асистент. Технологията за гласови асистенти съвсем не е нова в автомобилите, но при повечето от тях гласовете обикновено са обвързани единствено с име или фраза чрез която ги „извиквате“. При Mini това ще бъде различно и при всяко използване на гласовия асистент, Spike ще се появява на екрана на инфотеймънт системата.

Spike вероятно ще бъде идентичен с асистента, който от BMW използват, но с по-различно изживяване, благодарение на добавения „живот“ в асистента. Spike ще бъде достъпен за всички, които желаят да го добавят в автомобила си от ново поколение.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пффф

    15 0 Отговор
    Пълна глупост. Това да не им е количка за деца.

    Коментиран от #2

  • 2 ха ха ха

    2 10 Отговор

    До коментар #1 от "Пффф":

    споко, немаш толкоз пари
  • 3 Бай Дън 🌈-ясалия

    14 0 Отговор
    Това е за моите третополови избиратели!
  • 4 Безкнижници

    1 0 Отговор
    “ще пристигат” - дилетантски опит за превод.
  • 5 хензел и гретел

    2 0 Отговор
    И надуваем третополов манекен ама черен
  • 6 Един

    1 0 Отговор
    Ако кучето се замени с палава блондинка - Mini-то ще се продава с много голям успех!