Last news in Fakti

7 Юни, 2023 19:17 1 431 1

Instagram също подготвя чатбот с изкуствен интелект

  • instagram-
  • chat-
  • ai-
  • изкуствен интелект

Скрийншот показва как ще изглежда той

Instagram също подготвя чатбот с изкуствен интелект - 1

Instagram се подготвя да влезе в света на изкуствения интелект и да пусне чатбот с който потребителите на платформата да комуникират. Новината за това идва от профила на Алесандро Палуци в Twitter, който сподели скрийншот от функцията, която вероятно в момента преминава през тестов режим. Той споделя още, че чатботът ще има 30 различни „характера“, които да паснат на различните потребители.

Все още няма нищо официално обявено от Instagram или Meta, нопПрез февруари изпълнителният директор Марк Зукърбърг заяви, че Meta "разработва персонажи с изкуствен интелект, които могат да помагат на хората по различни начини" и че компанията проучва как да направи такива ботове достъпни чрез текстови разговори "като чата в WhatsApp и Messenger".

Горе-долу по същото време Snapchat представи My Ai, чатбот на базата на OpenAI на ChatGPT, който активно се използва от потребителите на платформата. Bing също придоби AI способности, заедно с Photoshop, който също наскоро получи изкуствен интелект, макар и за различни функции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    3 0 Отговор
    Няма нужда в инстаграм всички потребители са изкуствени интелекти, последното силно казано, но определено са изкуствени!