Last news in Fakti

1 Юли, 2023 11:30 1 379 8

Изкуствен интелект ще следи за качеството на новите „аудита“

  • audi-
  • vw-
  • volkswagen-
  • изкуствен интелект-
  • качество

Технологията ще бъде приложена в Брюксел и Инголщат

Изкуствен интелект ще следи за качеството на новите „аудита“ - 1

Audi продължава да използва изкуствен интелект, като този път той намери своето приложение в заводите на компанията и по-конкретно за качествен контрол на производството. Компанията споделя, че наскоро е завършила тестовете на изкуствения интелект, който да следи заварките на автомобилите и тяхното качество. По този начин марката може да увеличи прегледите като разглежда около 1.5 милиона заварки на 300 автомобила по време на всяка работна смяна.

Използването на изкуствен интелект е много по-ефективно и Audi заявиха, че това ще им позволи да контролират качеството по по-целенасочен начин. Служителите също така са освободени от тази задача, за да се "съсредоточат върху възможни аномалии. Тестовете са проведени в завода в Некарсулм.

След успешната пилотна програма до края на годината изкуственият интелект ще бъде използван в още три завода. Сред тях са заводите на Audi в Брюксел и Инголщат, както и заводът на Volkswagen в Емден. Автомобилният производител отбеляза, че екип от експерти трябва да преквалифицира модела на изкуствения интелект, за да идентифицира разликите в настройките на заварките в различните заводи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калитко

    14 4 Отговор
    И без изкуствен интелект мога да им кажа,че са зле като качество.Но пък на цени ги докарват.

    Коментиран от #2

  • 2 АБВ

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "Калитко":

    Ти някога имал ли с Ауди

    Коментиран от #3

  • 3 Калитко

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "АБВ":

    Да и няма да повторя.
  • 4 шофер

    4 13 Отговор
    Яка германска марка, както и всички останали германски! Кеф ти ЕрЕс куатро, М пакет, АМГ, ГеТе, ГеТеИ... Яки коли а не източни лагерници сделани от кенчета кока-кола и стъклария.

    Коментиран от #7

  • 5 Голям зор

    10 0 Отговор
    Да го вкарат в бг.да следи за качеството на храната че ни тъпчат само с боклуци.
  • 6 Механик

    10 2 Отговор
    Така, така. Изкуствения интелект командва роботи, а роботите правят коли за хората. Пита се в задачата, от къде хората ще имат пари да си купуват коли, като роботите и интелкта са ги изместили?
    Не дават да си овчар, градинар, пчелар и пр. щото не било хуманно, а и мног цапало.
    Е, тоя човек, дето цял живот е сглобявал коли, какъв да стане, че да изкара някой лев?
  • 7 Механик

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "шофер":

    Бяха яки немските марки. До 96-та бяха много яки.
    Сега вече са пълна скръб, натикана с капризна електроника и мъъънички двигателчета от които е изцедено всичко. Все едно да си 50 кила мокър и да ти давам анаболи, и да те карам на бегом да носиш торби с цимент.
    Колко ще изкараш? Ще потичаш, потичаш и ще се натичаш.
    п.п.
    То не че само немските коли са такива, де.
    Младите хора, никога не са карали кола с харктер и собствена визия. Като и не са пили истинска бира, направена от ечемик. Мадамите им и те са "направени". Важното е да има телефонче и да ровичка по цял ден в него. Ако и в колата има домашно кино, значи всичко е наред.
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 1 Отговор
    Е колко Ентелект требе на една машина за заварки и на един тестер за проверка на заварката ❓❓❓
    То всеки телефон вече е Изкуствен Ентелект ❗