Last news in Fakti

7 Септември, 2023 13:33 2 780 9

Google разкри всичко за Pixel 8 Pro

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • pixel 8 pro

Смартфонът бе показан в симулация

Google разкри всичко за Pixel 8 Pro - 1

Целенасочено или не, и този път Google не се справи в опазването на тайната за своя смартфон Pixel 8 Pro и всичко за смартфона вече бе разкрито. Благодарение на собствения си 3D симулатор, компанията разкри подробно дизайна на смартфона, както и неговите характеристики.

Устройството ще се предлага в трите цвята, които виждате на снимките и ще се предлага в традиционния за марката дизайнерски език. Освен камерите на гърба, симулацията потвърди и наличието на температурен сензор, чиято функция все още се пази в тайна. Стана ясно, че устройството ще има и физически слот за SIM карта.

При камерите ще се рачита на 50MP основен сензор, 64MP ултраширок сензор и 48MP телефото модул. Камерите са разположени до LED светкавицата и инфрачервения температурен сензор. Очаква се Pixel 8 Pro да разполага и с 6,7-инчов LTPO OLED дисплей с QHD+ резолюция и честота на опресняване 120 Hz. Флагманът ще се захранва от нов процесор Tensor G3 заедно с 12 GB RAM и 128/256 GB памет. Очаква се Pixel 8 Pro да бъде снабден с 4950 mAh батерия с до 27W зареждане. Премиерата ще се състои в началото на октомври.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петолъч

    1 14 Отговор
    Доколкото разбирам андроидаджиите, които са комуняги (мнозинството от тях) предпочитат изцяло китайски телефони като Хуавей, с крадени американски технологии (за което Америка ще наказва), пред нещо не-китайско като Пиксел.

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Виктор

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петолъч":

    Бих си взел пиксел,но не харесвам чистия андроид. Сега съм с Xiaomi 13 и съм абсолютно доволен. Всички крадат едни от други. Не виждам защо трябва да се политизират подобни теми. Имам приятели абсолютни привърженици на запада, но са с андроид. Логиката ти е крайно нелогична. Важното е човек сам да си избере това от което има нужда и ще му върши най-добра работа.

    Коментиран от #3

  • 3 Джон

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Виктор":

    Китайците крадат нано технологии от Америка, не обратното.

    Коментиран от #5

  • 4 Иван

    6 1 Отговор
    Сега съм с Pixel 6, доволен съм, макар и с забележки относно неособено отзивчивия пръстов скенер и греенето до 42 гр. при дълго сърфиране с използване на 4G мрежа. Във фотографско отношение е по-добре от предишншия ми Samsung S21. Споменатите проблеми са отстранени и с още новата матрица с 35% по-големи пиксели, осмицата ще е идеалния за мен смартфон, стига да не е истина драстично по-високата цена. Между другото въобще не съм фен на левите идеи и Путлер.
  • 5 Виктор

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    Щом казваш. Всеки сам си решава най-добре какво му трябва не е ли така?

    Коментиран от #6

  • 6 Астанас

    0 6 Отговор

    До коментар #5 от "Виктор":

    Ако всички използват еднакви телефони ще се развие технологията много по-добре. Знаеш на коя марка е най-добре.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Виктор

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Астанас":

    Аз пък си мисля ,че ако няма конкуренция няма да има и такъв напредък. Не робувам на марки но си имам предпочитания. Всеки има право на избор и това е най-хубавото а кой на какво се е спрял е до лично предпочитание.
  • 9 Е46ца

    3 0 Отговор
    Супер е с пиксел 7 про съм.Бях скиптичен , все пак идвам от китайска марка и очаквах много,но пикселчето е супер.Екрана и камерата са на топ ниво.Е и на малко по-бързо зарядно и процесор няма да се расърдим , но и така върши работа.