Last news in Fakti

12 Септември, 2023 10:04 1 686 4

Моноциклет за екстремни пътувания (ВИДЕО)

  • моноциклет-
  • inmotion-
  • тротинетки

Иновацията може да се движи със скорост до 110 км/ч

Моноциклет за екстремни пътувания (ВИДЕО) - 1

В света на електрическите превозни средства се случи поредното интересно събитие. Inmotion представи новия си моноциклет наречен Adventure. Основата на това невероятно превозно средство е електрически мотор с номинална мощност от 4000 W и пикова мощност до 9000 W.

Тези характеристики позволяват на иновацията да ускорява до удивителните 110 км/ч. Но това не е всичко: новият продукт може да се катери по наклонени повърхности под ъгъл от 50 градуса, което го прави идеален за планински „разходки“.

В същото време моноциклетът е оборудван с иновативно окачване с променлива твърдост, което осигурява комфорт и безопасност по време на скокове и други екстремни маневри.

Системата за осветление се адаптира къмоколната среда сама, а батерията с бърз демонтаж позволява да я смените само за няколко минути. Батерията поддържа и бързо зареждане, като възстановява 80% заряд само за един час.

Така новият моноциклет от Inmotion не е просто превозно средство, а истински пробив в света на електрическата мобилност. Той предлага както висока скорост и маневреност, така и безопасност, благодарение на добре обмислени технологични решения. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    1 4 Отговор
    Много яко!
    Най-накрая нещо истинско, а не превения за да ти вземат кинтите!
  • 2 Дупничанин

    6 0 Отговор
    И с тва ше се изтепате.
  • 3 РЗС

    0 0 Отговор
    С това по някоя коза пътека да се заиграш надолу, като загуби сцепление от някоя мокра шума, ще се разбиеш в някое дърво като шумахер
  • 4 доктор продънов

    1 0 Отговор
    Одобрявям изобретението, и много ми е приятно с пациентите ако са любители на екстремни спортове