Last news in Fakti

29 Септември, 2023 16:26 2 262 10

Ето как може да изглеждат Galaxy S24 и S24+

  • samsung-
  • galaxy s24-
  • galaxy s24 plus

Samsung ще заложи на равни страни

По-рано този месец ви разказахме за предполагаемата премиера на Galaxy S24 серията, която ще се състои през месец януари. След тези слухове, сега в интернет се появиха други такива, придружени със снимки, които нагледяват начина по който трябва да изглежда Galaxy S24.

Рендърите са дело на Smartprix и ни представят как трябва да изглежда Galaxy S24 и Galaxy S24 Plus според настоящата информация. Разбира се, както и до момента, не можем да бъдем сигурни на 100%, че смартфоните ще изглеждат така, но ни дават отправна точка към която да се насочим.

За разлика от своите предшественици, този път от Samsung изглежда ще заложат на „плоски“ страни, които ще различават значително смартфона от неговите предшественици. Също така можем да забележим и промяна в местоположението на светкавицата, която вече се намира между първата и втората камера. В дясната страна под бутона за заключване виждаме и антена, която до момента не бе разположена там при S23.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СОФИЯ Е ГЕРБ

    3 36 Отговор
    Тия корейчета още много хляб има да ядат докато стигнат нивото но iPhone, всичките им самсунги са гола вода, просто пълнеж,а за китайските боклуци няма място в темата.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 едва ли някой го интересува как би изгле

    7 1 Отговор
    Ползвателите опаковат смартфоните във всевъзможни протектори, калъфи, кейсове и тнт от които не се вижда какво има под тях.

    Така че едва ли някой го интересува как би изглеждал на външен вид
  • 4 До автора

    2 9 Отговор
    Показвате пълно незнание. Тази "антена" не е никаква антена, а прорез през който да минават радиовълните за телефоните в САЩ. Таз "антена" я има от години при iPhone за САЩ. Обикновено телефони с такава "антена" нямат слотове за SIM, защото използват e-SIM. Така, че такава "антена" едва ли ще има в европейската версия.

    Коментиран от #5

  • 5 Не е така

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "До автора":

    Тази антена (mmwave) е свързана с 5G и няма общо с e-sim. За справка аз съм с Xiaomi 13 и имам e-sim без mmwave. Ще цитирам, че ме мързи да пиша толкова

    "Съкращението " mm Wave" означава M illi m eter-Wave (на немски: милиметрова вълна). Милиметровите вълни са електромагнитни вълни с дължина 1-10 мм. Това води до честота от 30 до 300 GHz. За сравнение: WLAN е стандартен за честотата 2.4 или 5 GHz. Bluetooth също работи на около 2,4 GHz. Мобилното радио се използва в обхвата от 0,8 до 3,6 GHz. В сравнение с това, радиацията в “mmWave” е 8.3 до 83 пъти по-висока."
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ердоган

    0 7 Отговор
    Защо е само с 3 камери като iPhone, а не са 4 или 5? Къде му е жака за слушалки? За тези пари без жак?
  • 9 Никога айшит

    7 0 Отговор
    Супер е ,топ марка с топ качество които продават и на всички останали....половината ябълки са с части на самсунг,батерии камери чипове ...въобще нормален човек айпръдня няма да си купи никога
  • 10 Наблюдател

    0 1 Отговор
    А не моля ви се не го прявете толкова дезинформиран това не прилича на флаглип а на тухла сигорно ще изгубите клиенти аз със сигурност ще съм първи ако изглежда както на снимката