Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 14:09 1 428 2

Tesla върна в продажба детско ATV в стила на електрическия пикап Cybertruck

  • tesla-
  • cyberquad-
  • model 915

Новата версия на тази играчка, официално наречена Model 915

Tesla върна в продажба детско ATV в стила на електрическия пикап Cybertruck  - 1

Tesla представи отново своето детско ATV в стила на електрическия пикап Cybertruck, който беше изтеглен миналата година, тъй като не отговаряше на стандартите за безопасност на продуктите.

Новата версия на тази играчка, официално наречена Model 915, вече е достъпна за закупуване на уебсайта на Tesla в САЩ. Това е актуализирана версия на ATV-то, което се появи за първи път през декември 2021 г. Доставката му до клиентите ще започне в края на ноември.

Подобно на своя предшественик, моделът 915 Cyberquad за деца е разработен съвместно от Tesla и известния производител на детски играчки Radio Flyer.

Tesla върна в продажба детско ATV в стила на електрическия пикап Cybertruck

Захранваното с батерии ATV е оборудвано с 500-ватов мотор, способен да развива скорост до 16 км/ч (с възможност за ограничаване до 8 км/ч от родителите) и има максимален пробег от 24 км.

Подобно на Cybertruck, който го е вдъхновил, тази по-малка версия Cyberquad също разполага със стоманена рамка и гуми с висока якост.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омъскаряване

    2 2 Отговор
    Хубави режещи ръбове и елементи, малките сектанти трябва да се каляват отрано, а който оцелее, ще разказва😅
  • 2 Прост гост

    2 0 Отговор
    Личи си как стогодишните завиждат защото те все още нямат такива неща в асортимента си, освен Хонда която и основоположник може да се каже на АТВ-тата.