Last news in Fakti

19 Януари, 2024 16:14 1 714 0

X въвежда аудио и видео разговори в Android

  • twitter-
  • x-
  • разговори

Функцията е налична само срещу абонамент

X въвежда аудио и видео разговори в Android - 1

Социалната мрежа X, известна по-рано като Twitter, разшири функцията си за гласови и видеоразговори за потребителите на Android. Тази функционалност, която първоначално беше въведена за потребителите на iOS през октомври, вече е достъпна и за потребителите на Android. Подобно на версията за iOS, провеждането на изходящи повиквания изисква абонамент за X Premium, докато потребителите на безплатното ниво могат да получават само входящи повиквания.

Функциите за гласови и видеоразговори са удобно разположени в раздела за настройки на DM (Direct Message). Потребителите имат възможност гъвкаво да управляват предпочитанията си за обаждания чрез страницата с настройки, като определят кой може да инициира обаждания. Опциите включват хора от адресната им книга, проверени потребители и акаунти, които следват. За по-задълбочена информация относно аудио- и видеоразговорите потребителите могат да се обърнат към Центъра за помощ на X. Тази актуализация има за цел да подобри възможностите за комуникация за потребителите на X в платформата Android.

Добавянето на възможности за гласови и видеоразговори в Android е част от постоянните усилия на X да обогати взаимодействието с потребителите и да разшири обхвата на функциите си. С разширяването на тази функционалност за потребителите на Android X се стреми да създаде по-всеобхватна и ангажираща платформа, осигуряваща безпроблемна комуникация на различни устройства. Този ход подчертава ангажимента на X да остане в челните редици на иновациите в социалните медии и да се адаптира към променящите се предпочитания на разнообразната си потребителска база.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА