Last news in Fakti

14 Март, 2024 13:19 1 982 2

Hyundai представи лекотоварен модел с формите на Staria

  • hyundai-
  • staria-
  • st1

Клиентите могат да избират между различни комбинации

Hyundai представи лекотоварен модел с формите на Staria - 1

По обичайния за Hyundai начин първоначалното представяне на новия модел носещ името ST1 се върти предимно около външната му естетика, като засега техническите тънкости остават неразкрити. Това, което беше разкрито, е, че ST1 е напълно електрически автомобил, внимателно разработен, за да задоволи нуждите на малките предприятия в Южна Корея. Този универсален работен кон ще се предлага в различни конфигурации, включително стандартен товарен фургон, хладилен фургон и кабина с шаси, което ще осигури на собствениците гъвкавост да адаптират автомобила към своите изисквания.

Съвместните усилия на Hyundai с местните компании за доставки са били от съществено значение за оформянето на дизайна и функционалността на ST1, като се гарантира, че той е в тясно съответствие с оперативните изисквания на пазара. С прагматичен дизайн с елементи като стоманени джанти и небоядисани брони, ST1 черпи вдъхновение от съществуващите модели на Hyundai като минивана Staria и кросоувъра Kona.

Наблягайки на издръжливостта, Hyundai е интегрирал здрава пластмасова облицовка около каросерията, за да я предпази от суровите условия на ежедневната употреба, а стратегически разположеният отпред порт за зареждане, заедно със скромния въздухозаборник, осигурява удобен достъп за зареждане.

Въпреки практичния и неангажиращ екстериор, Hyundai не е направил компромис с аеродинамичната ефективност на ST1, като е включил характеристики като понижена височина и горен спойлер, за да подобри динамиката на въздушния поток. Дори на пръв поглед обикновени елементи, като гарнитурата, свързваща кабината с товарното отделение, са внимателно проектирани, за да оптимизират аеродинамиката и експлоатационната ефективност.

Макар че подробните спецификации и ценовите детайли все още не са разкрити, Hyundai посочи, че тази информация ще бъде оповестена през първата половина на 2024 г., проправяйки пътя за дългоочаквания дебют на ST1 на вътрешния пазар по-късно тази година. С амбициите си да разшири обхвата си извън Корея, Hyundai предвижда ST1 да остави следа и в други региони, задоволявайки разнообразните нужди на бизнеса в световен мащаб.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубав автомобил Хюндай няма!

    4 2 Отговор
    Най-добрият Хюндай е продаденият! Да не ти е в гаража!

    Коментиран от #2

  • 2 Абе сельо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хубав автомобил Хюндай няма!":

    Ти чисто нова кола от магазина виждал ли си някога? Не става въпрос тука за бангиите на по 300 хил.км от мобилето.