Last news in Fakti

9 Април, 2024 13:39 1 264 6

Появиха се още снимки на евтиния Pixel 8A

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • pixel 8a

Смартфонът се очаква да дебютира скоро

Появиха се още снимки на евтиния Pixel 8A - 1

Напоследък изтичанията на информация около предстоящия Pixel 8a на Google са многобройни, като в бърза последователност се появяват множество спецификации. В допълнение към тези данни Google може би неволно разкри Pixel 8a в реклама на своя американски оператор.

Днес се появиха нови изображения на телефона, на които се виждат задният и предният му панел в цвят Obsidian. Задната снимка представя познатата рамка на камерата, която се простира по ширината на рамката и в която са разположени два сензора и кръгла LED светкавица, придружени от минималистична G маркировка.

Изгледът отпред обаче подчертава рамките, които изглеждат донякъде изпъкнали за устройство от този ценови диапазон. Независимо от това, признатите софтуерни умения на Google и качеството на камерата могат да засенчат този аспект, като предизвикат похвали от страна на потребителите. В сравнителен план, макар че рамките на Pixel 8a са забележими, те не са толкова изразени, колкото тези на предшественика му Pixel 7a. Все пак някои конкуренти в Европа и Азия могат да се похвалят с по-тънки рамки.

Що се отнася до дизайна, Pixel 8a се отличава с по-заоблени ъгли, предлагайки едва доловимо естетическо отклонение от своя предшественик. Освен в представения вариант Obsidian, се очаква Pixel 8a да се предлага в Porcelain (бял) и Bay (син). Оборудван с чипсета Tensor G3 на Google, той се очаква да има 6,1-инчов 120 Hz OLED екран, опции за съхранение 128/256 GB, 64 MP основна камера с OIS, 13 MP ултраширок обектив, 13 MP селфи камера и 4500 mAh батерия, поддържаща 27W кабелно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оператор на права лопата

    0 4 Отговор
    Страхотен е като да си подпреш масата с него.
    Особено след известно време, когато получиш обичайния ъпдейт, с който устройството ти става почти неизползваемо.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 честен ционист

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Оператор на права лопата":

    На този телефон не му се поддържа 5Г от българските опеаратори. Производителят не носи отговорност, че на теб ти е скимнало да го ползваш в страна без официална поддръжка.

    Коментиран от #5

  • 3 не разбрах

    0 1 Отговор
    Има ли безжично зареждане?
  • 4 Айзомби

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оператор на права лопата":

    Това да не е айфон , че след ъпдейта да става неизползваем.При пиксела дори след всеки ъпдейт става по-добър и се добавят нови финкции.
  • 5 Е46ца

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    То пак едно 5г у нас.То в крайните квартали на областните градове обхват няма ти 5г търсиш.
  • 6 Хи Хи Хии

    0 0 Отговор
    Евтин евтин..ма колко да е евтин.. поне едно 400 евра ще е... има къде -къде по-евтини и по-добри телефонки от тоя..