Last news in Fakti

12 Април, 2024 12:41 2 353 1

DJI представи втория си FPV дрон

  • dji-
  • fpv-
  • дрон

Avata 2 дебютира с подобрени характеристики

DJI представи втория си FPV дрон  - 1

DJI представи Avata 2 - FPV дрон, който има подобрения спрямо своя предшественик. Оборудван с широкоъгълна 12 MP камера с 1/1,3-инчов сензор, Avata 2 осигурява подобрено качество на изображението с разширен динамичен обхват и подобрена работа при слаба светлина. С ъгъл на видимост от 155 градуса, тя поддържа HDR видео с до 4K 60 кадъра в секунда и забавени кадри с 2,7K 120 кадъра в секунда.

Диапазонът на накланяне е увеличен с пет градуса, а максималното време за полет е удължено до 23 минути. Новост е и по-бързото зареждане. Възможностите за предаване на видео също са значително подобрени, като максималното разстояние е 13 км, а закъснението е едва 24 ms при 1080p/100 кадъра в секунда, заедно с максимален битрейт от 60 Mbps.

Avata 2 се придружава от новите очила DJI Goggles 3, които предлагат предаване на живо от дрона към приложението DJI Fly и възможност за предаване към друго устройство на разстояние до 5 м. Тези очила разполагат с два 1080p, 700-нитови micro-OLED дисплея, вграден GPS и режим за наблюдение на заобикалящата среда по време на полет. С 46 GB вътрешна памет Avata 2 може да съхранява до 90 минути видеоклипове с резолюция 1080p и 60 кадъра в секунда, които могат бързо да се споделят чрез Wi-Fi към смартфони за удобно гледане и споделяне.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азз

    1 1 Отговор
    За информация, можехте да обясните какво е FPV или всеки да си го търси?!