Last news in Fakti

29 Декември, 2020 16:55 19 011 111

Калин Тодоров пред ФАКТИ: Байдън ще се обедини с Китай срещу Русия

  • калин тодоров-
  • журналист-
  • писател-
  • сащ-
  • китай-
  • русия-
  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • пандемия

''За Тръмп най-сериозният враг на Америка е Китай. При победа на Тръмп, той щеше да търси път към Русия, към Путин, за да се обединят двамата срещу Китай'', смята журналистът

Калин Тодоров пред ФАКТИ: Байдън ще се обедини с Китай срещу Русия - 1
Снимка: ФАКТИ

''Според мен основата на този конфликт е, че цялата тази пандемия COVID-19 има страшно много неизяснени неща и в нея има повече въпроси, отколкото отговори. Първо, ние не знаем откъде дойде тя. Дали това е просто резултат от глобалния характер на икономическите и междучовешките отношения и това, че хората вече пътуват навсякъде и с тях пътуват вирусите, дали това е изпуснат, но манипулиран вирус преди това, дали това е биологическо оръжие, и дали това всичкото, цялата тази пандемия COVID-19, включително и ваксинацията, не е част от един много по-голям план, много по-сериозен план. Повечето от тези въпроси нямат отговори и затова е съвсем естествено да се породи съпротива''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ писателят и журналист Калин Тодоров, син на политика от ерата на социализма - Станко Тодоров. Коментарът му е по повод съпротивата срещу ваксинацията на някои места по света.

''Съпротива има във Франция, съпротива има в Англия, сериозна съпротива имаше и в Германия, в Берлин имаше много сериозни демонстрации. Съпротива има и в Америка'', добави Тодоров.

Тодоров вярва на френския вирусолог Люк Монтание, а следователно от това вярва и в неговия скептицизъм спрямо ваксините. Журналистът сравни френския вирусолог с роден такъв, а именно доц. Атанас Мангъров.

''Опасността, че на другата гледна точка не ѝ се дава право на самостоятелно съществуване, на равностойно съществуване, вече създава много сериозна заплаха за демократичния характер на развитието на цялото човечество. Всичко това мен ме кара да смятам, че съществува реална опасност цялата тази история около самия вирус, около пандемията и около ваксинацията, фактически да е една прелюдия към един по-сериозен план, към една по-сериозна схема'', опасява се писателят.

''Аз наблюдавам Америка от много дълго време и смея да твърдя, че ако не беше пандемията и обвиненията срещу Тръмп, че той е неглижирал опасността и не е успял достатъчно добре да се справи с пандемията... В цялата тази история с пандемията се изправят една срещу друга две опасности. Първата, която всички твърдят, че е по-сериозна - здравето на човечеството, и втората, която също е не по-малко сериозна, е икономическото развитие на човечеството. Защото в борбата срещу тази пандемия световната икономика, даже самата американска икономика, е сериозно заплашена от една тежка икономическа криза. Когато Тръмп противопостави двете неща - здравето на икономиката, а той не искаше да затваря американската икономика, тогава фактически неговите противници успяха да убедят по-голямата част от американското общество, че той е поставил под опасност здравето на нацията заради икономиката. Което може би е вярно, ако ние имаме точна и ясна представа за самата пандемия. Аз се страхувам, че ние нямаме ясна представа, аз се страхувам, че пандемията е преекспонирана. Това е може би първата епидемия в историята на човечеството, когато около нея се създава такъв удивителен ажиотаж. Аз даже в последните дни със смайване наблюдавам този ваксинационен карнавал'', коментира журналистът.

''Аз гледах данните. Птичият грип, хонконгският грип и свинският грип в никакъв случай не са много по-леки епидемии, отколкото тази сегашната. Те изглеждат съпоставими. Онези обаче минаха някак си съвсем между другото. Ние не разбрахме. Аз вчера прочетох, че от свинския грип са умрели 1.5 млн. души. Но тъй като там не се постави толкова сериозен медиен отпечатък върху цялата история, тя някак си мина между другото. Помислете си, ние от февруари някъде, нонстоп, всеки ден, по всички възможни радиа, телевизии, вестници, сайтове - това са ежедневно жертви, ежедневно чували, ежедневно лекарства. Фактически ние, може би вече една цяла година сме под знака на една пандемия, която измести целия ни живот'', заяви още Калин Тодоров.

Според него Америка е силно разделена, особено след 4-годишния мандат на Доналд Тръмп като президент на страната.

Той коментира и предстоящата смяна на властта в САЩ:

''Две са важните дати. На 6 януари и на 20 януари. На 6 януари електорите - това са всичките избрани от отделните американски щати, трябва да се съберат във Вашингтон и да обявят кой е новият президент. За този ден Тръмп направи две неща. Той първо призова всичките си привърженици, от цяла Америка, да дойдат във Вашингтон на 6 януари, и освен това той е намерил някакъв много интересен прецедент в американската Конституция, който прецедент казва, че ако двамата от тези електори (сенатори) кажат, че изборите са фалшифицирани, то президент не се избира, а се отива на 20 януари, като до 20 януари, ако са събрани достатъчно доказателства за фалшифициране на изборите, то тогава вече не електрите ще изберат американския президент, а американският президент ще бъде избран от Конгреса и от Сената. Конгресът ще избере президента, а Сената ще избере вицепрезидента, и тогава всички щати гласуват с по един глас. И ако това се случи, то републиканците в президентския избор имат 6 гласа повече от демократите. Тогава Тръмп ще остане на власт. За мен това е много малко вероятно, за мен това е в границите на между 15 и 20%. 80% съм на мнение, че Байдън ще бъде следващият президент на САЩ. За мен е много важно, че Путин изчака много дълго време, преди да го поздрави, но в крайна сметка го поздрави. А за разлика от мен КГБ доста по-добре знае какво точно се случва в Щатите. Така че аз лично считам, че Тръмп има малки шансове, но те не са нулеви. Още има възможност. Това е изключително интересно, защото оттам нататък - при единия избор и при другия избор, светът ще се развие по категорично различен начин. Ще имаме две съвсем отделни паралелни реалности при избора на единия и при избора на другия президент.''

Според писателя и журналист Калин Тодоров от смута покрай пандемията са спечелили дълбоките държави и наднационалният капитал.

За произхода на пандемията, той каза следното:

''Безспорни доказателства никой няма. Безспорни доказателства вероятно и никога няма да имаме. И за това те не можаха да се противопоставят на вълната. Самият факт, че Люк Монтание толкова слабо му се чу гласът, никой не му обърна внимание, ние двамата може би сме единствените, които сериозно днес се занимаваме с този въпрос. Самият той вчера ми се стори доста уплашен, доста подтиснат, доста резервиран в това, което говори, много внимателно говореше какво точно смята и как го смята.''

''Ако приемем, че от едната страна на бариерата са фармацевтичните гиганти и IT промишлеността, връзката на Бил Гейтс с фармацевтичните компании, от друга страна големият губещ са също много сериозни сили. Големият губещ са всички транспортни компании, самолетостроенето, туристическият бизнес и т.н., и т.н. Големият победител са фармацевтичните компании и наднационалният капитал'', повтори Тодоров тезата си.

''Две са възможните паралелни реалности. При победа на Тръмп, за Тръмп най-сериозният враг на Америка е Китай. При победа на Тръмп, той щеше да търси път към Русия, към Путин, за да се обединят двамата срещу Китай. А Джо Байдън е пряко свързан с Китай. Има много сериозни подозрения, подкрепени с доказателства, че синът му има много сериозен бизнес в Китай и че той и, а дори и самият Байдън, е участвал в тежки корупционни сделки там и би могъл да бъде едва ли не изнудван от китайците с подобен тип компромати. Там ( б.р. с Джо Байдън) ще имаме хипотеза Китай и Щатите срещу Русия.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 52 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    136 42 Отговор
    Някакво мнение без абс никаква стойност. В парковете по пейките могат да се чуят и по достоверни теории. С краварите вече никой не се хваща да върши нещо!

    Коментиран от #2, #4, #10, #12

  • 2 Разбира се ,

    36 42 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Нали ти си ф@ктор тук .

    Коментиран от #6, #26

  • 3 Билгеитс

    91 10 Отговор
    Едно е ясно че трябва да ограничим населението на земята и нашите фармацевтични компании трябва да правят пари. .колкото повече се разболеят. .толкова повече пари ще направим. .
  • 4 Обесен язовец

    38 46 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Като ти чета мнението, май краваря си ти!
  • 5 Ангелинка

    25 141 Отговор
    Левски се провали на бесилото, но години по-късно неговите мечти станаха реалност - България е чиста и свята република, лоялен член на ЕС и НАТО!

    Коментиран от #37, #57, #110

  • 6 Бесен Язовец

    26 25 Отговор

    До коментар #2 от "Разбира се ,":

    Тъпунгер като теб сигурно се е впечатлил на изфирясалите схеми на гУсина!

    Коментиран от #15

  • 7 Ангелинка

    15 130 Отговор
    Звучи добре - Китай си взима Сибир, а войниците на НАТО с парад на победата на Красной площад.

    Коментиран от #14, #52, #55, #64, #72, #73

  • 8 kkk

    103 15 Отговор
    Много им се ще на краварите и подлогите им да се случи това Китай срещу Русия, но ситуацията генерално се промени и вече е "ЕС + Китай срещу ФАЩ" и гарантирано до есента ще стане "ЕС + Китай + Русия + арабите + 3/4 от останалият свят срещу ФАЩ".
  • 9 Рошко

    77 13 Отговор
    В Китай знаят ли? Тоз знае ли какво говори
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Факт

    37 9 Отговор
    Калин Тодоров щом казва значи със сигурност така ще стане.
  • 12 Петьо Петров

    70 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Далеч съм от мисълта да вярвам на всеки и да споделям мнението му,но не може да се отрече,че това интервю дава повод за размисли. Най-малкото като хипотеза. А за хората търсещи истината,е нормално да разглеждат различните гледни точки. Затова нека не сме крайни.
    Бъдете здрав!
  • 13 1234

    61 7 Отговор
    Китай никога през следващите 100 г няма да се съюзи със САЩ срещу Русия. Това, което им спря Тръмп, няма да го забравят. Той им спря достъпа даже до най-елементарните чипове. Китайците реагираха светкавично. Поставиха си задача не само да си създадат собствени процесори, но и собствено оборудване за производството им , за да са абсолютно независими. До 5 г трябва да имат оборудване за 5 нм. технология.
  • 14 Мазньо

    46 5 Отговор

    До коментар #7 от "Ангелинка":

    Джамбазки,не ми звучиш добре,обаждай се веднага на Венци Пингвина...
  • 15 Разбира се ,

    9 19 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Т@п@н@рю , ти си факторът .. Правеше се на такъв и в БЛИЦ ..
  • 16 Куку

    13 4 Отговор
    А може и с теб да се обедини, трандафоне
  • 17 Бесен Язовец

    14 6 Отговор
    А бе,, Умници" оплънявайте си времето с врели не кипели!
  • 18 питам

    38 8 Отговор
    Защо така синовете на комунистическите величия под ТЖ се оказаха всички от другата страна. Левчев, Таков, този Калин, Паси, синът на Милко Балев.

    Коментиран от #69

  • 19 Георгиев

    25 13 Отговор
    Тая не можа ли да намери някой друг, та изкарала тоя му.хъл.

    Коментиран от #97

  • 20 Аз40

    44 8 Отговор
    Браво! Най-после и другата страна. Важна е! Има много допълнителна информация. Проследете парите и работата на Фаучи и семейство Гейтс. Те създадоха коронавирусната модификация!
  • 21 КОНТРАТА

    31 6 Отговор
    Много му е важно на старата седерастня да има коалиция срещу Руската Федерация дано глупавата схема поне го сгрее!!!

    Коментиран от #50

  • 22 Пацо

    41 3 Отговор
    Китай никога не се обединява с някой! Само това е достатъчно да зачеркне драсканиците на господина.
  • 23 ТаУмВзе

    27 9 Отговор
    Спрете му пиенето, че има бясни Халюцинации.
  • 24 Преминаващ оттук

    45 9 Отговор
    Хубаво е да имаш мнение. Но е напълно погрешно. По-скоро Русия, Китай и европейският съюз ще се обединят срещу краварите.
  • 25 волен сидеров

    17 3 Отговор
    ЗАЩО БЪРЗАТЕ -20 ЯНУАРИ Е ДАЛЕЧЕ ОЩЕ
  • 26 СТАЛИН

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Разбира се ,":

    АМАН ОТ ТЪПИ КЛЕВЕТНИЦИ......!!!?..?

    Коментиран от #33

  • 27 ИВАН

    29 1 Отговор
    Айде холан, стига сте се обединявали и настройвали срещу някого, ами всяка жаба да си знае гьола и да си гледа в канчето ... и стига сте замърсявали тая планета, че и на хората им писна вече и на извънземните
  • 28 Пижо

    12 48 Отговор
    Този издрънча тотално. Китай и САЩ заедно държат почти половината БВП на света. Русия има 2-3 процента. Колко са яки руските оръжия се видя в конфликта Армения - Азербайджан. Байрактаря попила за минути арменските ПВО, купени от руснаците. Останаха им едни ракети от времето на СССР и те не се знае колко са и в какво състояние се намират.

    Коментиран от #67, #74

  • 29 Анонимен

    25 12 Отговор
    Скромен и еродит, Калин. Прилича на баща си Станко Тодоров. Честни и са много добри. Тракийски мъченици.

    Коментиран от #42

  • 30 ГОСТ 1

    21 12 Отговор
    Пълни глупости, както се казва дори в кръчмите може да се чуят по смислени анализи. Л.Маринкова явно се е объркала като е поканила този "журналист".
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Какви кравари

    24 8 Отговор
    бре хора. Нали са същите Англо-саксонци.
    Няма кравари. Има стари кралски фамилии.
    Има евреи. Има кръстоносни походи.
    МИслете. Не пишете тук на по 2 ракии със салата.
  • 33 Разбира се ,

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "СТАЛИН":

    Батюшка ...
  • 34 Ляво кроше

    29 8 Отговор
    Хахаха..Ще се обедини дядо му с прабаба ми..Путин е с 50 години пред всички актуални държавници,така рече Манфред Шрьодер..

    Коментиран от #35

  • 35 Разбира се ,

    6 15 Отговор

    До коментар #34 от "Ляво кроше":

    Но винаги съм се чудил , как се е казвал дядото на Вовата ...

    Коментиран от #38

  • 36 Жужето ше се крие у бункер

    5 20 Отговор
    Да не бъде арестувано
  • 37 Чиста и свята република

    46 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ангелинка":

    С продажно правителство и нови 30 милярда дългове. .българите всеки ден се самоубиват. .скачат от шестият етаж. .бесят се. .стрелят се. .геноцида продължава. .

    Коментиран от #60

  • 38 По-точно ,

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Разбира се ,":

    Фамилията ...
  • 39 Всяка хипотеза

    37 5 Отговор
    има право на съществуване.Лично аз, се съмнявам,че Поднебесната ще се хване на " въдицата" грубо казано.Една от най древните нации на планетата,с хилядолетна история, не се подмамва лесно в подобна геополитическа игра,с непредвидим край.Дракона планира бъдещите си ходове не с десетилетия,а минимум век напред.Днес президент ще е маразмата,но след 4-8-20 години? Те прекрасно се ориентират,че ако се коалират със Обористан, може би ,ще съборят Русия.Но няма да е смажат завинаги! Обора е далеч,а те са на една ръка разстояние и ще претърпят" неприемливи загуби".Най вероятното е,че познават подлия нрав на Обора.Ще смачкат руснака,но само след 5- до 10 г Обора ще насъска и обедини целия свят срещу тях.За да ги елиминира.Което ще му даде тотална власт над планетата.Шанс за подобен сценарий е почти нулев!

    Коментиран от #54

  • 40 Дами и господа, другари и другарки !

    29 7 Отговор
    По важно е ЗАЕДНО срещу гербавата пасмина !
    Да изчегъртаме хунтата от власт !
    Да не се търкаляме по нанадолнището !
    Стига тикви, 🐧,🥖🐷🦃 ! Докога бе ?!...
  • 41 Тъпо парче

    20 2 Отговор
    Хем дърт , хем тъп !Изкуфял преди да помъдрее !
  • 42 Нмм

    17 10 Отговор

    До коментар #29 от "Анонимен":

    Гадни тъпи комунистически номенклатури.
  • 43 Ляво кроше

    15 5 Отговор
    На 60 съм,изчел съм три вагона книги,цедката остави само две - Библията и Ванга..
  • 44 Волна птичка

    24 5 Отговор
    Предстоят голями бунтове !
    У нас и по света !
    Абсолютно сигурно е !!!
  • 45 Китай ще си стой с Русия

    32 4 Отговор
    Те много добре знаят кой е врагът ----англосаксонските племена и евреиските ционисти! !!!!

    Коментиран от #51

  • 46 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 1 Отговор
    Ще,ще...Те китайците ядат доматите с колците.....Докато се намърда в бялата къща и ще отиде при ХО Ши Пин да прави лули.....Който разбрал,разбрал!
  • 47 Скорпион

    7 9 Отговор
    Да, комунистическия режим създаден от СССР ще обърне гръб на Русия и ще се съюзи със САЩ! ,
  • 48 Проучване тест

    40 6 Отговор
    Който е за оставката на Борисов с + !
    Който е против с - !
    Гласуването да започне....сега !...
  • 49 Да си гледаме нашата 🏡 !

    25 6 Отговор
    Оставка веднага на Бойко Борисов и Гешев !
    НЯМА време и минута е много !!!
  • 50 Хо хо хо

    19 2 Отговор

    До коментар #21 от "КОНТРАТА":

    Хаха каква коалиция срещу Русия тия ще раьмятат дррените ракети и Света свършва.
  • 51 Противоречиш си

    10 4 Отговор

    До коментар #45 от "Китай ще си стой с Русия":

    Е хубу де ама Израел е с Русия.
  • 52 9df90bd9f

    18 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ангелинка":

    Моля другарко, на ангелинка и намирисват устенцата. Сигурно не си мие зъбките или се храни с нещо, дето вече веднъж е било ядено.
  • 53 КРУШКА

    4 14 Отговор
    По скоро Русия и САЩ ще действат срещу Китай, това е договор на 30 години.
  • 54 Петьо Петров

    15 1 Отговор

    До коментар #39 от "Всяка хипотеза":

    Въпреки,че не ми допадат епитетите в коментара Ви,анализът е доста добър,погледнат в близкото обозримо бъдеще.
    Бъдете здрав!
  • 55 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ангелинка":

    Неее звучи смешно- но мечтите са безплатни...
  • 56 Българин

    24 0 Отговор
    Ако китайците не се съгласят има и други стратегически играчи. "Северномакедонците" са на позиция и в готовност!!!
  • 57 Чичо

    40 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ангелинка":

    Ангелинке, Левски не се е провалил. Провалила се е майкати, че е родила такъв юрдек като тебе. България в момента не е нито чиста нито свята република.,а срам за цял свят. Колкото до ЕС и Нато и маймуните вече разбраха,че без тях е по добре.

    Коментиран от #109, #111

  • 58 гневна

    15 4 Отговор
    Бидона и Камилата няма да влязат в Белия дом. НИКОГА ! Виж, в затвора може да влязат !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дръндрън

    2 5 Отговор

    До коментар #37 от "Чиста и свята република":

    Най-вече катастрофират.
  • 61 СлънчогледкА

    11 2 Отговор
    А кой ще се обедини с Бойко ? Мага Хари ли ?
  • 62 Прав е

    5 4 Отговор
    Подкрепям
  • 63 БЪЛГАРИН

    3 9 Отговор
    ЕЙЙЙ, МНОГО ЗНАЕ ТОЯ ПРОКЛЕТ КОМУНИСТ!!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Българин

    11 3 Отговор
    Калинчо мног си прост Китай е РУСИЯ

    Коментиран от #68

  • 66 ДАААА

    7 3 Отговор
    И журналиста и коментаторите плещят само глупости.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 СТЕВАН РИСТЙН

    7 4 Отговор

    До коментар #65 от "Българин":

    АБЕ ТИ НЯКОГА ГЕОГРАФИЯ УЧИЛ ЛИ СИ , КВИ ПРОСТОТИИ ПИШЕШ ТУКА , КИТАИ БИЛО РУСИЯ , АБЕ ЕИИИ ГОСПОДИНЕ ОТ МАХЛАТА И ДЕЦАТА ТИ ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯТ , КИТАИ СЕ НАМИРА НА КОНТИНЕНТА АЗИЯ , НО НЯМА НИЩО ОБЩО ПО ТЕРИТОРИЯ И НАСЕЛЕНИЕ С РУСНЯЦИТЕ , ЯСНО ЛИ ТИ Е АХИЛЕСОВ?.
  • 69 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "питам":

    Заради доларите.
  • 70 666666

    0 1 Отговор
    Хахаха
  • 71 Васо Чалмата

    11 3 Отговор
    Комунистическата издънка със скъпото кашмирено пуловерче седнала да прави пропаганда срещу тези, на които татко му е целувал обувките, за да може той да си пърди по цял ден по кафетата и да ръси глупости. Малко ти убягват разни детайли драги ми Калинчо. Вовата опъна газова тръба до Китай, което ще свали още цената на продукцията им, оялия се американски потребител ще спре хептен да пазарува родното и след още 4-5 години Америка колкото и да не и се иска така ще подгъне крачетата, че на никой няма да му се вярва в това число и на мен. Просто задлъжнялостта им към Китай е такава, че във всеки един момент от доста време насам ако жълтурите решат могат да ги обявят в несъстоятелност и да ги купят и разпродадат с все гордостта им, военните им бази и сенилни политици, дето си мислят че правят нещо. Ти обаче понеже си писател, а не икономист то на тебе тези неща не са ти много ясни. Продължавай да си пърдиш по хладни механи и кафенета, но не се изхвърляй така публично, че не ти отива на шарените косми по черепа.
  • 72 Ангел

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ангелинка":

    Звучи добре - ангелино мъ' ри -Глей ся'..ти ми взимаш Фу Я с направление ,така да си направиш малко гимнастика на езика, а войниците на РОССИЯ с парад на победата на "Уайт хаус"площад.
  • 73 Ангел

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ангелинка":

    Ама ангелино..Пак си писала ма. Звучи добре - ангелино мъ' ри -Глей ся'..ти ми взимаш Фу Я с направление ,така да си направиш малко гимнастика на езика ,(Да го Улигавиш за втори път) а войниците на РОССИЯ с парад на победата на "Уайт хаус"площад.
  • 74 Бат Мишо

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Пижо":

    Така ие Пижо ЮРУШ НА Русия УДРИИИИИ - ти в първата редица ,барабар с китайците и краварите - земи и сина си със тебе ,щще има къор софра тържествен новогодишен обяд в Мацква - за първите пристигнали ще има и бонус ТЪРЖЕСТВЕНА ВЕЧЕРЯ в Сибир където набират работна ръка за ремонта на ТСМ

    Коментиран от #75

  • 75 Бат Мишо

    12 1 Отговор

    До коментар #74 от "Бат Мишо":

    Аз само да ви питам В КИТАЙ ЗНААЯТ ЛИ ЧЕ ЩЕ НАПАДАТ Русия или още не са хаберлии ....Питали ли сте ги какво мислят по въпроса от Дамански насам СЛЕД запознанството си с фотонното оръжие ПРОБИВАЩО ОЗОНА НАД ДАДЕНИ РАЙОНИ - да не замирише пак на китайско пържено в приятно пустия район на Руско Китайската граница дето си е за КОРИЦАТА на списъка на места УДОБНИ ЗА ТЕСТВАНЕ НА ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УНИЩОЖЕНИЕ

    Коментиран от #85, #87

  • 76 бахо

    8 0 Отговор
    Този е спал на течение.Може и хаповете да не си е пил.
  • 77 бай Дън

    5 0 Отговор
    Най-добрата демоктация у нас в УСА-то, най-голямата инджекция пак у нас в УСА-то, малоумници.
  • 78 Оффф

    7 0 Отговор
    господин/другар Тодоров, загрижен демократе! Защо БСП и Сергей Дмитриевич уредиха синчето ти в РВД? Тогава не беше такъв демократ.
  • 79 факт

    4 1 Отговор
    дърт комуняга ръси тъпотии
  • 80 dedo

    6 2 Отговор
    ДЪРТ НАРКОМАН НИ ПРЕДСКАЗВА ГОЛЕМИТЕ КАКВО МИСЛЯТ!? КАЛИНКЕ СТИГА С ТОВА СУРКАНЕ ЧЕ СЕ РАЗМИРИСА НА ТИНЯ!
  • 81 Митко

    7 2 Отговор
    Китай вече са яли бой от СССР едва ли ще искат още
  • 82 Калин Тодоров Наслушахме се на теорията

    6 1 Отговор
    За възхода да Борисов, не си далече от истината, но тука с Манджата, Китай, САЩ, Русия. Е Пресоли!!!! Познаваш, колкото Алена(ЧЕРВЕНА!ИЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ИЛИ НЕ.50 НА 50%????
  • 83 go6ku

    5 2 Отговор
    Ей, по голяма глупост не съм чувал през живота си! Вземи по-силни хапчета и ако не помагат виж и инжекции да ти назначат!
  • 84 шофйор

    6 1 Отговор
    ваксинационен карнавал ХА ХА добре го каза
  • 85 Бончу

    0 4 Отговор

    До коментар #75 от "Бат Мишо":

    Бати Мишо ти си много иформиран ,сигурно си бил шипионин чи знаеш за тез страшни руски оръжия
  • 86 Седесарят..

    3 3 Отговор
    Амии,Ко??Не!!!.от Зимата на 1969 ,китайците са русофили,повече от мен..Първо, нека Джони да поеме юздите,пък после ще се види.
  • 87 В.В.П.

    3 2 Отговор

    До коментар #75 от "Бат Мишо":

    Бай,Мишо,.,китайците бяха унищожени с СРЗО,Град ,122 мм...Нищо мистериозно..Въпрос на тактика..и стратегия..но,не мисля ,че ще повторят..Ама,знаеш ли?.

    Коментиран от #99, #100, #103

  • 88 Иванов

    8 1 Отговор
    Крайно време е Русия и Китай да се обединят и погубят маймуните от САЩ. Трябва един път за винаги да се даде урок на САЩ, че не те ще диктуват условията в целия свят, а хората и гражданите на планетата Земя. Американците са едни използвачи, боклуци и нищо повече.
  • 89 морука

    4 1 Отговор
    нsма на изкара `мандата``...
  • 90 АРЕ У ЛЕВО

    6 1 Отговор
    байдън МОЖЕ ДА СЕ ОБЕДИНИ САМО С БОЙКО СРЕЩУ РУСИЯ !
  • 91 САЩ УБИЙЦИ

    5 1 Отговор
    КОЙТО МИСЛИ ЧЕ КИТАЙ МОЖЕ ДА СИ СЛОЖИ САМ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ С МРЪСНИЦИ КАТО САЩ СИ Е ПАРАКСЕЛАНС КУКУНДЕЛ !

    Коментиран от #96

  • 92 чиста и свята

    3 1 Отговор
    СЛАБ 2 !
  • 93 чиста и свята

    3 1 Отговор
    СЛАБ 2 !!
  • 94 Сократ

    3 1 Отговор
    Лумпениада. Пълно е с пишман експерти.
  • 95 Е това е да си проЗД

    2 1 Отговор
    Не ми се вЕрва , дракончетата след боя, дето го ядоха 1968г., да сЪ наврЪт в шамарите и да вадят кестените от огъня заради крава- бойс.
    Друг е въпросът ако им инсталират начело на Китайската Комунистическа партия един като Горбачов и още един после като Борята Ельцин.
    Разрухата на Китай при такъв случай, ще е въпрос на 5 -6 години. Крава-бойс това им е мерак, но засега нъцки.
  • 96 Уникално

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "САЩ УБИЙЦИ":

    Уникално и дефинитивно си прав. А на кукундела му плащат да плещи тъпни.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Е то и на Финландия, Румъния и Германия

    4 1 Отговор
    Е то и на Финландия, Румъния, Унгария и Германия , че и на нас България им звучало добре в 1941г. ...
    Начи Финландия взима Ленинградска област, Румъния - Молдова и част от Карпатите, другата част от Карпатите - и части от Украйна - Унгария, България - Македония и части от Беломорска Тракия, а Германия провежда Парад на победата на Червения Площад....
    Така им звучало некакси , такъв бил плана...а виж, реалността се оказала маааалко по - различна.
    Та това е, с две думи.
  • 99 Така

    2 1 Отговор

    До коментар #87 от "В.В.П.":

    Така разправят руснаците за обща употреба, но историята знае, че там на място е изпратена специална рота в числен състав 25 човека... Та какво казват за официална употреба и какво е било в действителност е много различно нещо....от две китайски дивизии , барем един ранен да не остане ...как го виждаш.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ттт

    3 1 Отговор
    Първо трябва САЩ да признае Тайван за неразделна част от Китай и да премахне защитата му. Също така да залови и предаде на Китай Далай лалата. А когато тези неща се случат, САЩ ще са младши, много младши партньор на Поднебесната. Нещо както България на САЩ.
  • 102 ТОЧКАТА

    0 2 Отговор
    Само една страна има ресурс и възможности да прави геоинженеринг......А за напредъка и" вижте ,,Бостон дайнамикс,, как изпращат 2020 с танцуващите роботи!!!!!Боооже,невероятни са!!!!!!
  • 103 Бат Мишо

    2 1 Отговор

    До коментар #87 от "В.В.П.":

    Ти вярваш ли че китайската армия се е разбягала от КАТЮША открита в 1942 на Дамански ....Вярваш или не там Русия тества фотонно оръжие - пробиващо озоновия слой и който е отдолу се оказва за 1 миг все едно е на Юпитер докато се затвори дупката - тва сето го гледаш да озонови дупки тук там Е САМО ЕСТЕСТВЕННО ИЗТЪНЯВАНЕ - А ПОД ИСТИНСКА ДУПКА В ОЗОНА имаш ли бегла представа за каква слънчева радияция говорим и какви градуса и какъв плаж ДА НЕ ОСТАНЕ ОТ ОНЕЯ НИЩО -АМА НИЩО - ни каска ни копче ни верига от танк - каквито след катюшата остават бол -вс което зная е че оръжието по някакъв начин прецаква О3 - и МАЙ го прави кислородО2- това последното е слух който чух в коридора

    Коментиран от #104

  • 104 Бат Мишо8477

    3 0 Отговор

    До коментар #103 от "Бат Мишо":

    Шифровчик бях в ЩВМС Варна -8 отдел ,а на специализация в раша ме пратиха 1989 от наща си ВА . 8 отдел НА КОЕ сам се сети ....Подписвал съм да мълча 20 год и те изтекоха а и не съм се клел пред тея МЕКЕРЕТА продажници на майка България да мълча ....Стратегическия арсенал на Раша е Ужасяващ - приеми го на доверие - само ще кажа ,че в Пентагона го наричат КУТИЯТА НА ПАНДОРА -ЗАЩОТО ГО ПОЗНАВАТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ - което е и ЕДИНСТВЕННАТА ПРИЧИНА да не е нападната и разграбена Русия до момента от САЩ и слугите им-КУТИЯТА може да спре не само Китай И САЩ заедно А И ЖИВОТА НА ПЛАНЕТА 4 пъти по голяма от нашата

    Коментиран от #105

  • 105 Бат Мишо

    0 1 Отговор

    До коментар #104 от "Бат Мишо8477":

    ПС приеми БУКВАЛНО УЖАСЯВАЩ нечовешки КОШМАРЕН антихуманен и ВСИЧКИ СИНОНИМИ КОИТО СЕ СЕЩАШ - от щамове на сибирска язва - дето Ковид е ШАНЕЛ 5 до тях ,през геологически оръжия предизвикващи урагани земетресения цунамита , оръжия пробиващи озоновия слой , отравящи водата , фимически и биологически , космически ,спътникови , и стигнеш до 100 ГИГА ТОННИТЕ подводни мини за унищожаване на крайбрежия и флотове Посейдони които Путин сега бие тъпана НО ГИ ИМА ОТ ПОЛОВИН ВЕК и вс това НАБЛЪСКАНО от дъната на океаните че чак до шивания КОСМОС в който ходят с НАУЧНА ЦЕЛ който ги пита- така ка го наблъскали с оръжие ЧЕ СВЕТ ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИЕ

    Коментиран от #106

  • 106 Бат Мишо

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "Бат Мишо":

    забравих и психотрапните от типа застрелваш си семейството или аскер аркадашите или съучениците и весело лапаш дулото после

    Коментиран от #107

  • 107 Бат Мишо

    2 1 Отговор

    До коментар #106 от "Бат Мишо":

    ПС 3 МНЕНИЕТО МИ че руската армия не става за гаргара се подкрепя и от други видни РУСОФИЛИ - понеже зная че ще ме обявиш за такъв -ето ти цитатите им --ПРЕСНИ ПРЕСНИ --
    Най-висшият американски военен: Русия има мощен ядрен арсенал
    Тя остава голяма държава благодарение на професионализма на армията си, твърди ген. Марк Мили
    14 Дек. 2020
    ЦИТАТ 2
    Русия остава голяма държава благодарение на професионализма на армията, позволяващ изпълнение на всички поставени задачи, заяви председателят на Съвета на началник-щабовете на въоъръжените сили на САЩ ген. Марк Мили в интервю за The Wall Street Journal,Най-висшият американски военен е оценил високо кибервъзможностите на военните, както и подготовката на въздушно-космическите сили. "Те имат много боеспособна армия. Тя е по-малка в сравнение със съветско време, но е много, много способна", твърди ген.Мили.

    Коментиран от #108

  • 108 Бат Мишо

    3 1 Отговор

    До коментар #107 от "Бат Мишо":

    Видните тука енро атлантици ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ЗА ТЪЛКУВАНЕ НА ДУМИТЕ на горепосочение ВИДЕН РУСОФИЛ --- В частност на думите ПОЗВОЛЯВАЩ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПОСТАВЕНИ ЗАДАЧИ
  • 109 Мисля си че

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Чичо":

    На виделото, свещ не ще!

    Добър и смислен коментар!
  • 110 Мисля си

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ангелинка":

    "Ангелинке"!

    Как успяваш , да се класираш,

    все на последно място ,

    след като си нямаш, хал хабер,

    къде се намираш?
  • 111 Мисля си

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Чичо":

    Че зад "Ангелинка", се крие Депутатът , Валери Симеонов от НФСБ!
    Оня," Национализатора" на Българския Бизнес, от Бургаското село !

    Само, някой като него , може да притежава , такъв болен мозък!