Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 18:28 26 009 164

Методи Андреев: Борисов омръзна на задкулисието, вдигнаха ръце от него (ВИДЕО)

  • методи андреев-
  • избори 2021-
  • бойко борисов-
  • задкулисие

Той вече е един от най-мразените политици, но съдбата му ще бъде по-различна. Той рано или късно ще се срещне с българското правосъдие, каза бившият шеф на Комисията по досиетата

Методи Андреев: Борисов омръзна на задкулисието, вдигнаха ръце от него (ВИДЕО) - 1

Клиентелисткият и купен вот може да се пребори, само ако гражданите проявят смелост и чувство за отговорност и не се страхуват от внушенията, че машините за гласуване ще ги заразят. Това заяви в студиото на ФАКТИ бившият депутат Методи Андреев по повод предстоящите парламентарни избори.

Бившият председател на Комисията по досиетата заяви, че ГЕРБ е проект на задкулисието, както и че 10 г. хората вече знаят за корупцията, мафиотизирането на държавното управление и това трябва да предизвика спонтанна реакция на изборите.

"Политическият образ на Бойко Борисов не се е изменил, той се върна към корените си, към мутренското. Откъдето започна, там се върна. Той се разви в очаквана от създателите му светлина. Ясно е кой го е лансирал Борисов - Бригадир Аспарухов, който беше офицер от Първо ГУ, член на генералското движение в БСП. Борисов беше близък до групировката СИК, която беше до кръга "Монтерей". Ако се заровим в онова минало, ще разберем защо е такъв и защо са му такива приятелите. Всичко, което мутрите постигаха с бухалки, сега се постига с обществени поръчки", коментира Андреев.

"Става дума за физическото оцеляване на Борисов. Както го слушаме да говори непрекъснато неща, несъответстващи с действителността, някой от неговите приятели се е почувствал излъган. Например Васил Божков - някой съмнява ли се, че за да бъде това, което е бил, явно е бил много близък до сърцето на тези управляващи. Ако действително Божков е давал пари на Горанов и Борисов, за да мине между капките на закона, и те сега постъпват по този начин с него, какви ще са им отношенията в случай, че Борисов вече не е премиер и не се ползва с охраната, която има в момента. Васил Божков го каза в едно свое интервю: "изпушихте последната си пура". С такива приятелства, ортаклъци около Бойко Борисов е пълно", каза той.

"Бойко Борисов е омръзнал на своите покровители. Те разбраха, че политиката му е да лъже американците, че лъже руснаците и лъже руснаците, че лъже американците. Неговата непостоянност е причина самото задкулисие да вдигне ръце от него. Той е вече и един от най-мразените български политици. Нито едно задкулисие не желае да управлява с мразен политик. Те каквото можаха от него - взеха, той каквото можа им даде. Смятам, че неговата съдба ще бъде по-различна от тази на другите мразени политици. Той рано или късно ще се срещне с българското правосъдие", смята Андреев.

Според него цялата конструкция на управление на ГЕРБ е фалш.

"Борисов се бори за физическото си оцеляване и е егоцентрик. За него неговите депутати са само пешки на шахматната дъска. Когато вожда на ГЕРБ е заплашен, може да направи всякакви каваци, договорки, безпринципни действия в името на своето собствено оцеляване", коментира той по повод възможностите за коалиция между ГЕРБ и БСП.

Целия разговор с Методи Андреев гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 137 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    81 160 Отговор
    Приятели! Имам прекрасни новини ! Сега се връщам от съвещанието на Централния предизборен щаб на нашата партия ГЕРБ! В Бургас листата на ГЕРБ ще води Любен Дилов-син , бивш съдружник на Слави Трифонов в КУ-КУ! В Пловдив листата повежда Дани Каназирева , бивш активист на ДА БЪЛГАРИЯ ! Във Видин кординаторката на партията на Слави ИТН Росица Кирова ! В нашия град Велико Търново листата води здравния министър Костадин Ангелов а 2-ри от гражданската квота е Станислав Недков -Стъки! Нещата се развиха чудесно ! За вашия лидер Бай Курти идват нови огромни финансови приходи ! Вече 21 години ви въртим на малките си пръстчета с Бойко от Банкя ! Наздраве!

    Коментиран от #11, #24, #50, #75, #83, #104, #132, #140

  • 3 Фридман

    212 54 Отговор
    Мето Андреев е разкаяло се герберас4е скоро всички герберчета ще се разкайват!

    Коментиран от #54, #163

  • 4 Майна

    332 33 Отговор
    МРАЗИМ БОРИСОВ ОТ СЪРЦЕ И...БЕЗПЛАТНО
  • 5 Електра

    58 177 Отговор
    В тоя уж десен имах някаква надежда, но излезе голям тъпанар, явно импексовите комуняци са го чипирали...
  • 6 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    147 19 Отговор
    А СТИГА БЕ??НЕ ДУМАЙ!ПО СКОРО СТАВА ОПАСЕН ЗА ТЯХ МОЙ ЧОВЕК!!!МНОГО МЕЖДУНАРОДНИ ПРОЖЕКТОРИ СВЕТНАХА КЪМ ЧЕКМЕДЖЕТО!!!НЕ ЧЕ ИМ Е ОМРЪЗНАЛО!!НЯМА КАК НА ТАКИВА КАТ ТЯХ ДА ИМ ОМРЪЗНЕ ТАКЪВ КАТО НЕГО!!И КАТ СЛОЖИМЕ И НАРОДНАТА ЛЮБОВ И ТЯ СТАВА ЕДНА.........
  • 7 Българка

    245 25 Отговор
    Борисов се държи така и си вярва, че все едно България започва съществуването си от неговото управление и едва ли не ще прикл'чи с неговия крах. Това е абсолютна шизофрения, която омръзна на всички нормални хора. Какво мисли за него задкулисието за него мен не ме интересува. Повече ме интересува какво мисли прокуратурата и разследващите за задкулисието и коклуводите? Имаме ли изобщо разследващи органи според законите на България, а не според законите на омертата?
    Народе?.......... 04.04.2021!.............

    Коментиран от #19

  • 8 Българка

    222 25 Отговор
    Управлението на ГЕРБ е наистина фалш, но престъпен фалш!
  • 9 истина е

    211 23 Отговор
    Идва времето когато мафиота ще си плати за това ,че уби родина и народ !!!
  • 10 Стоян

    210 24 Отговор
    Граждани. Клети подтиснати сънародници. Преди няколко дни жълто- кафявия ГЕРБерски сайт ПИК бе писал че номинации за листите на ГЕРБ от гражданската квота били мутрата Станислав Недков -Стъки , политолога Стойчо Стойчев и други. Представяте ли си? Осъждания за рекет , грабежи и побои Стъки? Докъде може да стигне падението на хунтата?! Миналата есен когато тази мутра организираше контрапротести в подкрепа на ГЕРБ и се заканваше на протестиращите , в медиите излязоха интересни факти. Тази мутра поставен от ГЕРБ начело на федерацията по ММА е получавал по 3 милиона от ММС , тоест пари от нашите данъци. След това е връщал обратно 1/3 от парите под масата в черната каса на ГЕРБ , а останалите прибирал в неговия джоб. След ликвидирането на шайката и грабителска хунта ще се потърси отговорност за нашите раздадени пари и също и съдебна отговорност. Не може една мутра с парите от нашите данъци под формата на финансиране за федерацията му да си купува имоти и затворени комплекси по черноморието а на народа да се вдигат данъците и осигуровките които да отиват в джобовете на подобни мутри
    ОСТАВКА- СЪД -ЗАТВОР
  • 11 Behemoth

    62 14 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Ужени са най после бе!И докога ще си на 45?

    Коментиран от #20, #67, #91, #128

  • 12 Знайко

    103 22 Отговор
    Не мога да го разбера народа ни. През 1980-те имаше много вицове и подигравки за Тодор Живков. И когато 1990 г. на българите им се откри възможност да отърват от живковщината те не го направиха. Сега 2020 г пък има вицове и подигравки за Бойко Борисов. И сега когато на българите им се открива възможност да се отърват от бойковщината. Има индикации, че пак няма да го направят, и ако все пак нещо напрявят. То много вероятно на мястото на бойковщината да върнат живковщината.

    Коментиран от #21

  • 13 Хитър Петър

    70 43 Отговор
    И кой само говори за Борисов , гн Андреев , кой е гн Андреев , не е ли този , който някога му нявряха пистолет в устата , всъщност това направи Панчо Илиев , който също не беше случаен тогава , крадеца вика , дръжте крадеца , гн Андреев вие сте много далече от морален и честен човек ......човек на Иван Костов е гн Андреев , пловдивски тарикат ...

    Коментиран от #23, #143

  • 14 Този все плямпа..

    102 12 Отговор
    Абе кво стана с Навални,Боко се размълча нещо..

    Коментиран от #34, #95

  • 15 Сомалийския пират

    38 121 Отговор
    И както винаги крадеца вика дръжте крадеца,на кой е омръзнал???На арестуваните олигарси ли???НА МЕН НЕ Е ,ЗАТОВА САМО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ!!!
  • 16 Тиквата ще

    90 13 Отговор
    има съдбата на "дедо" си. Само, че няма да е "у царевичака"...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЩЕ ТИ СЕ

    40 102 Отговор
    БОРИСОВ ПРЕЧИ НА ЕДНИ МНОГОКРАТНО ПО ОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО, АЛЧНИ И ЖЕЛАЕЩИ РЕВАНШ ПОЛИТИЦИ, ОЛИГАРСИ И ПО-ДРЕБНИ ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ, КОИТА СЕ НАДЯВАТ ПАК ДА СЕ ВЪРНАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ДА СИ ВКАРВАТ СТОКИТА БЕЗ МИТА ПО СТАРИТЕ КАНАЛИ, ДА ПРАВЯТ ГОЛЕМИ ПРИ С УДАРИ.... ЗА НАША СМЕТКА.

    Коментиран от #63

  • 19 НА 04.04.2021

    30 73 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    СИ КУПИ ОТ АПТЕКАТА ВАЛИДОЛ ДИЕЗЕПАМ ЛЕКСОТАН АСПИРИН ГЛОГ АНАЛГИН И ДРУГИ УСПОКОИТЕЛНИ И БОЛКОУСПОКОЯВАЩИ ЛЕКАРСТВА ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ СЛЕД КАТО ЧУЕШ РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ!!!!

    Коментиран от #36, #55

  • 20 Мани го тоя

    50 11 Отговор

    До коментар #11 от "Behemoth":

    Той ще чака да разрешат мъжките бракове в България и тогава ще се ожени. Ще го играе млада булка.
  • 21 Хубаво

    12 5 Отговор

    До коментар #12 от "Знайко":

    Изказване но за 1990година!!
  • 22 ЦК на ГЕРБ

    12 66 Отговор
    Другарят Борисов е чист като планинска роса на Еньовден !!! Венсеремос , товарищи !!!
  • 23 Цървула Панчо

    31 3 Отговор

    До коментар #13 от "Хитър Петър":

    и преди и сега си е същият случайник. Нивото му е бира-скара... Имаш ли представа, колко кютек е поел от мои приятели?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Иванкин

    57 12 Отговор
    НДСВ също беше проект на задкулисието. Учредителните събрания се подготвяха и състояха в Мослва след 1999 г. ГЕРБ е своеобразен първоприемник на НДСВ. Всичко това от 2001 г насам беше една голяма зла лъжа.

    Коментиран от #148

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 О Бендер

    58 11 Отговор
    Мокрият сън на всеки прокурор е Борисов следствен.Ледът се пука,господа съдебни заседатели!!!
  • 28 Още един мръсник се опимни

    64 6 Отговор
    Да, един по един мишоците напускат кораба и се насочват към друг. Да не забравяме, че великия архивар Методи е от котилото на Стани Да Седна - винаги с поглед към келепира. От една порода с Ал Йо, Сп Гърнето, Бичето, Дс то..... Когото посочиш, няма да агрешиш.

    Коментиран от #41

  • 29 Методи Андреев е прав!! Бриго и сега

    34 7 Отговор
    Фактор!!! Какво се получава, че много са навързани около Бойко!! Сложна Кръстословица! Немските фондации не са подключени!! Докато работеше акнивно за ГЕРБ Цветанов по 3 пъти на ден е ходил в Конрад Аденаур!!! Чиновнички те, са хора от неговото Обкръжение, във Фондацията??? Сега на кой ще налиливат вода в Мелницата Фондациите??
  • 30 Бай ли си, х** ли си

    56 11 Отговор

    До коментар #26 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Мисля че си тъпанар. И ти си от простите хора на Борисов, защото и той е прост. А всички около него са прости.
  • 31 Хмммммм

    46 12 Отговор
    Много ми е смешно, когато някой говори, че мафията, корупцията и задкулисието са емблемата на днешното правителство.
    Не че ги няма, но какви бяха емблемите на всички правителства от 1989г насам?

    Коментиран от #38

  • 32 РАДИО ЕЛТО

    18 69 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!!

    Коментиран от #109

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Не знаеш ли?

    25 2 Отговор

    До коментар #14 от "Този все плямпа..":

    Ами пое към безкрайните сибирски полета! За съжаление нашата ПП/азарджишка/П не успя да му помогне. Сега на някои им е горещо пък Кавални да не пропее /чий проект е, кой го финансира/. Ей такива нещица.....
  • 35 АБЕ

    24 38 Отговор
    АНДРЕЕВ ХАЙДЕ И ТИ ЗАПОЧНА ДА ХВЪРЛЯШ ПОМИЯТА .....НЕ ТАКА ПРИЯТЕЛЮ , ПЛЮЕШ , ПЛЮЕШ И ПОСЛЕ КАЗВАШ , АКО НАИСТИНА Е ВЗЕМАЛ ПАРИ ОТ БОЖКОВ ?????? СТИГА СЪС ТЕЗИ НАМЕЦИ , ПОДМЯТАНИЯ ......КАТО ИМАШ ДА КАЗВАШ НЕЩО СЪС ДОКАЗАТЕЛСТВА ....ДАВАЙ ! ОСЪДИ ГО И ТОЛКОВА ....ИНАЧЕ И ТИ КАТО ЛЕТЕЦА - ФИГУРАНТ .....САМО ОБВИНЕНИЯ И ПОСЛЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ГО РАЗСЛЕДВАТ ????? ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧА ?

    Коментиран от #64

  • 36 3386

    19 30 Отговор

    До коментар #19 от "НА 04.04.2021":

    Браво.Да,всички тук дето се напъват да изакат нещо смислено,прочетете внимателно този пост,и се сетете за него на 04.04.21г.Вечерта всички заредени с препоръчаните лекарства ,и пред телевизора.А ние ще отворим шампанското,както винаги!!!!

    Коментиран от #149

  • 37 Бай, бай

    18 5 Отговор

    До коментар #26 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Не тези хапчета, другите.
  • 38 3333

    24 19 Отговор

    До коментар #31 от "Хмммммм":

    Няма да те разберат душа,мозъците им изпушили от омраза към Бойко.Ей сега ще ти нацвъкат минусите.
  • 39 Уйке

    34 7 Отговор
    Методии, ти беше депутат по времето на Костов! Тогава като председател на комисията за досиетата беше някак си плах и сдържан макар, че мисля си имал достатъчно информация, да бъдеш по-агресивен. Но явно вместо ти някои, по скоро те са те държали за топузаците! Като депутат отГЕРБ в предишния парламент, ти беше хипер активен като Гърневски, Антон Тодоров е в интерес на истината не толко прост, но все пак човек, който макар и лъкатушейки се движи в политиката олеква губи доверие,и буди съмнение в думите си!
  • 40 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    43 7 Отговор
    Как няма да омръзне, като която и телевизия да включат гледат инспектора на пътищата.

    Коментиран от #56

  • 41 Бате

    17 4 Отговор

    До коментар #28 от "Още един мръсник се опимни":

    Браво!Имало и умни хора тук.

    Коментиран от #130

  • 42 моля

    10 0 Отговор
    Една луканка!Каква-топла или студена?!.....

    Коментиран от #70

  • 43 Клик

    28 6 Отговор
    След време Борисовите внучета ще тръбят как прадядото им са го убили комунистите а дядо и Борис са го затрили пак същите пребоядисани комунисти.
  • 44 ПЕНСИОНЕР

    21 57 Отговор
    САМО ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ , БОЙКО И ГЕРБ ВДИГНАХА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ - ТРИ ПЪТИ, МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА - ТРИ ПЪТИ , ВДИГНА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИ , УЧИТЕЛИ , ВОЕННИ , ПОЛИЦАЙ , АДМИНИСТРАЦИЯ ...... ЗАТОВА НИЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ НА ИЗБОРИТЕ СЪС СВОЯ ГЛАС !!!!!

    Коментиран от #150, #158

  • 45 Сатъра на Хана

    23 9 Отговор
    Андреев , пак си говорил на 5-6 ракии
    ................................ ЕС е 4-я Льо Райх ....... Той лансира и подкрепя злото джудже Дон Боцко Ал Рапоне дел Чекмеджоне
    ....... за да може на воля да краде Българските Природни ресурси
    ........... Да , да Западногерманците не са ни Братя - ако бяха братя щяхме да сме равни , а не сме :))

    Коментиран от #47

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Хаджи Хаджи Българин

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Статистици , са тези в листата на ГЕРБ! А това за шахматната дъска е прав! Но, организацията на България, чалганизацията, и мутро- визацията, не е проект на Борисов! Той твъде тъп, за да бъде режисьор на спектакъла! Ако ме разбирате! Пропуснах! Статистици са и другите участници( партии в изборите)! Един безпределен тв тур! Но режисьорите са - Великите сили! Германия, Америка, Турция! Не се заблуждаваме, че България, през последните 100 години, има самостоятелна политика!

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ЕХАА

    31 4 Отговор
    МЕТОДИ АНДРЕЕВ СЕ ПРАВИ НА ЧЕСТЕН И НА БОРЕЦ ЗА ПРАВДА ??? ОТ КОГА БЕ АНДРЕЕВ ??? КЪСА ТИ Е ПАМЕТТА И ЗАБРАВЯШ ДА СИ СПОМНИШ КАКЪВ БЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ , А ПОМНИШ ЛИ КАКЪВ
    БЕШЕ И ПРЕДИ ТОВА ??? КАТО ВЗЕМЕТЕ ДА ИЗЛИЗАТЕ И ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ , ЗАБРАВЯТЕ , ЧЕ ХОРАТА ВИ ПОМНЯТ КАКВИ СТЕ БИЛИ ЕДНО ВРЕМЕ И НА КАКВИ СЕ ПРАВИТЕ СЕГА ......ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ БОКЛУЦИ !!!!
  • 53 Сатръра на хана

    9 3 Отговор

    До коментар #47 от "сър Девид АтъйБаро":

    Сър Дауд, снощи по ООН-то се изказахте като истински Комунист-Ленинист :))
    ...
    Обаче никой няма да ви послуша

    Коментиран от #57, #59

  • 54 Хаджи Хаджи Българин

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фридман":

    А защо се именува Фридман? Това е еврейско име!

    Коментиран от #102

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 пфу

    19 3 Отговор

    До коментар #40 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    Тоя поне го виждате и чувате,а другите дето искате да изберете,нито ще ги чуете,нито ще ги видите.Кротко и напоително ще си пълнят банковите сметки,а вие ще се радвате че сте гласували за тях.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Сатъра на Хана

    20 2 Отговор
    Наполеон освободил Египет от Турците ,
    обаче вместо да освободи Балканите от Турците , тръгнал да освобождава Русия от Руснаците :))))

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Пловдив

    26 13 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е най-долното, продажно, лъжливо, крадливо, измамно, тъпо и страхливо същество, което съм виждал! Ако въпросния индивид беше жена, нямаше да може, да си вдигне гащите...!

    Коментиран от #66, #69, #152

  • 62 cpv

    25 8 Отговор
    Андреев,когато беше на отговорен пост не критикуваше,а сега като те махнаха пишеш глупости,подобно на Цветанов!
  • 63 СТАЛИН

    22 23 Отговор

    До коментар #18 от "ЩЕ ТИ СЕ":

    ТАКА Е , САМО БОКЛУЦИТЕ СА ПРОТИВ ББ, ЗАЩОТО НЕ ИМ ДАВА ДА ШАВАТ КАТО ПРЕДИ !!!

    Коментиран от #74

  • 64 СТАЛИН

    20 17 Отговор

    До коментар #35 от "АБЕ":

    ДНЕС ХРАЧЕНЕТО СРЕЩУ БОРИСОВ Е МНОГО ДОБРЕ ПЛАТЕНО !! Да.а.а.а.......

    Коментиран от #68

  • 65 ха ха

    21 5 Отговор
    Явно съвсем озлобя, като не му се изпълниха мераците за парламентарна кариера
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 БАЙ КУРТИ

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Behemoth":

    Още един или...френ който използва моя профил и който се мисли че не следя коментарите . А че е ерген явно е минал от левия бряг .Нали сега е модерно да си Дже...дър
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 да де

    8 4 Отговор

    До коментар #61 от "Пловдив":

    Огледалце, огледалце, я кажи кого виждаш... Явно г-динът цветисто описва огледалния си образ, ха ха

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 РАДИО ЕЛТО

    19 14 Отговор
    БОРИСОВ играта ти свърши ти си политически труп употребен сдъвкан стъпкан унищожен

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 тънък познавач

    15 5 Отговор

    До коментар #63 от "СТАЛИН":

    товарищ сталин,боко се продаде на сащ,само за да оцелее временно,в дългосрочен план се надява на руско освобождение,както и дс задкулисието! - това е едно и също!

    Коментиран от #103

  • 75 СОФИЯ

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    защо лъжеш изобщо не си ходил в БУРГАС а след изборите как ще живееш да имаш пари но кървави мръсни който ще те доунищожът в теб няма ЧОВЕЩИНА има гаври подигравки присмивки

    Коментиран от #77, #84

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Хихи

    9 4 Отговор
    Методи,Методи! Стани и си оди..
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 РАДИО ЕЛТО

    14 11 Отговор
    РУМЕН РАДЕН ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #90

  • 81 мафия

    14 7 Отговор
    Крайно време е да се напълнят затворите с крадците от тъй наречения преход и най вече мафиотите от ГЕПИ и главатаря им чекмеджан. Тоя прост лъжец и крадец 10 г. се гаври с българите и е добре да си получи заслуженото.
  • 82 аг08

    13 1 Отговор
    Ха, на Митодито са отнели хранилката.....
  • 83 СОФИЯ

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    когато родителите ти се споминат кой ще се грижи за тебе МАРТИНЕ нямаш брат сестра приятелство няма има вечни интереси щете наобиколят златтърсачки да те оберат до шушка вземи и се стегни

    Коментиран от #85, #89

  • 84 Българка

    7 7 Отговор

    До коментар #75 от "СОФИЯ":

    Ти госпожо( нали си жена защото цял ден отговаряш на курти от този ник с женско окончание) си права ! Парите на този бай курти са кървави и след изборите като свалим Герб ще ги национализираме на такива като него и раздадем на народа !
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 РАДИО ЕЛТО

    14 5 Отговор
    герб лишиха пенсионерите от ВЕЛИКДЕНСКИ надбавки а БОЙКО нарече някога БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери лош ЧОВЕШКИ материял

    Коментиран от #88, #111

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Българка

    8 2 Отговор

    До коментар #83 от "СОФИЯ":

    Права сте отново госпожо. Този Мартин курти дори и сега да има пари , но е сам. А хората са казали къща не прегръща ! Златотърсачките к*yрви направо ще го разкачат и опукат парите му до шушка които е откраднал по време на управлението на Герб. Ще го оставят гoл на баир .

    Коментиран от #97

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 гуджо

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Behemoth":

    Бай Курти е българският Майкъл Джексън,жени се само за малки момченца.

    Коментиран от #93

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 РАДИО ЕЛТО

    9 4 Отговор
    БОЙКО пращаше някога неприлично вулгарни есемеси на малолетната тогава БГ тенисистка СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА с вулгаризми
  • 95 Мюрхадин

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "Този все плямпа..":

    И за ромските ваксини мълчи Иска сиганите да мрат!Вече не му трябват!
  • 96 Мнение

    10 2 Отговор
    Този излезе по-голям боклук отколкото може да се очаква!
  • 97 СОФИЯ

    3 4 Отговор

    До коментар #89 от "Българка":

    бай КУРТИ за много работи лъже то АТИЛАТА ГО БИ преди време яде бой и и от ХЕМУС

    Коментиран от #100

  • 98 Емии

    3 2 Отговор
    Като го позабравят и пуска по някоя глупост...
  • 99 РАДИО ЕЛТО

    7 11 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!
  • 100 Българка

    5 2 Отговор

    До коментар #97 от "СОФИЯ":

    Вярно ли ? Атилата се разходил да го посети .. Чудя се как е жив още тоз бай курти ?

    Коментиран от #114

  • 101 Пловдив Герб

    18 4 Отговор
    Пловдив област, Първо място Дани Каназирева, Пловдив град Водач Боко Тиквата,или господин Хаос, втори, Мамин Тотьо,зоологическата градина,АД Семейни Хотели,трета Менда Стоянова, шеф на бюджетната комисия в парламента,разрешила на Васко Божков да праща по тънката лайсна,данъците на игрите на късметът,Четвърти Спас Гърневски,разрушител на Альоша,сменил всички партии, от БКП през СДС,до Герб,гражданската квота на фурнаджийските лопати
  • 102 Чичо Том

    0 3 Отговор

    До коментар #54 от "Хаджи Хаджи Българин":

    англииско е,китук,означава свободен човек,заигравка с ника.
  • 103 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    10 15 Отговор

    До коментар #74 от "тънък познавач":

    БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТЕЗИ И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ......ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЕЧЕЛИ , ДОКАТО НЕ ПОЖЕЛАЕ САМ ДА СЕ ОТКАЖЕ !!!! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ....САМ АКО ПОЖЕЛАЕ ! ЗАТОВА ДРУГАРЕ КОМУНДЕТА , ПРИГОТВЕТЕ СИ КЪРПИЧКИТЕ ДА СИ БЪРШИТЕ СЪЛЗИТЕ ОТ ЗАГУБАТА НА 4.04. БОЙКО Е ВЕЛИК !!!

    Коментиран от #133, #151

  • 104 СОФИЯ

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    ти нямаш приятели имат полза да те използват МАРТИНЕ и после ще си сам самичъничъка
  • 105 БЪЛГАРИЯ

    6 0 Отговор
    къде е СТОЙКО ИВАН СОЯН
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 МИЛЕНИУМ

    3 2 Отговор
    СИ ГАН къдя ви е
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 РАДИО ЕЛТО

    14 3 Отговор

    До коментар #32 от "РАДИО ЕЛТО":

    БОЙКО е бандит лежал в ЧЕШКИ затвор за авто кражби

    Коментиран от #116

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ПЕНСИОНЕР

    8 16 Отговор

    До коментар #86 от "РАДИО ЕЛТО":

    НЕ ЛЪЖИ , БОЙКО И ГЕРБ ДАВАТ ВЕЛИКДЕНСКИ НАДБАВКИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ , ВЕЧЕ ЦЯЛА ГОДИНА ! ВДИГНА НИ И ПЕНСИЙТЕ ДОСТАТЪЧНО ЗА СЕГА ! ЗАТОВА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО !!!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Бай Шиле

    9 1 Отговор
    Този боклук е от Перущица.Ако Кочо Честименски го види,ще се заколи втори път.
  • 114 СОФИЯ

    5 1 Отговор

    До коментар #100 от "Българка":

    АТИЛАТА намира айпитата чрез блица и нова тв наБАЙ КУРТИ фейса МУ Е МАРИОСТЕФАНОВ ПЕТКОВ а по лична карта е МАРТИН

    Коментиран от #119

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 НЕ ЛЪЖИ

    3 6 Отговор

    До коментар #109 от "РАДИО ЕЛТО":

    Никога не е лежал там ...кажи защо го мразиш толкова ?? КАКВО ти е направил , или какво НЕ ти е направил ???

    Коментиран от #121, #123, #125

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ТИ СИ

    3 3 Отговор

    До коментар #114 от "СОФИЯ":

    ПРЕДАТЕЛ!!!!
  • 120 КГБ

    11 2 Отговор
    Методи,сега от коя партия ще си,мерзавецо?
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 РАДИО ЕЛТО

    5 6 Отговор

    До коментар #116 от "НЕ ЛЪЖИ":

    истина е герб няма да дават ВЕЛИКДЕНСКИ надбавки
    а и герб не помага на индвалиди с телк до 50 процента лекарствата си ги плащаме от джоба провери си в интернет господине писна ми да се заяждам с такива

    Коментиран от #127

  • 124 прокурор

    9 3 Отговор
    ФАКТИ,този ли намерихте да прави анализи? Може,ама при Бай Ставри.
  • 125 РАДИО ЕЛТО

    5 2 Отговор

    До коментар #116 от "НЕ ЛЪЖИ":

    в уйкипедия си пише има си статия господине
  • 126 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор

    До коментар #122 от "Дръ Ткозел":

    от личен опит ли знаеш
  • 127 НЕ ЛЪЖИ

    3 6 Отговор

    До коментар #123 от "РАДИО ЕЛТО":

    АМИ ЗАЩО НЕ ТИ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ?? ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ , ЧЕ ГИ ЛЪЖЕШ ЗА НЕЩО ???

    Коментиран от #129

  • 128 МИЛЕНИУМ

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Behemoth":

    може би е сексуален индвалид
  • 129 РАДИО ЕЛТО

    5 1 Отговор

    До коментар #127 от "НЕ ЛЪЖИ":

    виж в сайта на НЗОК виз в сайта на социалното министерство влиза се с ИМЕЙЛ ДОВИЖДАНЕ приятна вечер
  • 130 Почти уцели

    10 3 Отговор

    До коментар #41 от "Бате":

    Умни хора винаги е имало и ЩЕ има, но не издържах на простащините в кенефа и отдавна семейно дигнах гълъбите. Сега, за съжаление, гледам сеир отдалече! Съчувствам на нормалните хора, чакащи по-нормални управници и жи÷вот. Съмнявам се това да се случи по-скоро.

    Коментиран от #131

  • 131 РАДИО ЕЛТО

    9 3 Отговор

    До коментар #130 от "Почти уцели":

    ДЪРЖАВАТА за нормалните е мащеха за метри мафия бандити майка
    където и да си грижи се за семейството си а за ГЪЛЪБИТЕ щети кажа нещо
    ПТИЦИТЕ УМИРАТ САМИ
    ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #136

  • 132 СОФИЯ

    21 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    БОЙКО е пътник
  • 133 Десен

    7 17 Отговор

    До коментар #103 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    100% СЪМ СЪГЛАСЕН! САМО ДА ДОБАВЯ ЧЕ НА 04.04.2021Г. ОСВЕН КЪРПИЧКИ ЗА СЪЛЗИТЕ , НА БСП ЩЕ ИМ ТРЯБВА И МНОГО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ !!!

    Коментиран от #134

  • 134 РАДИО ЕЛТО

    17 2 Отговор

    До коментар #133 от "Десен":

    вие сдс ИВАН КОСТОВ 31 години съсипахте БЪЛГАРИЯ
  • 135 Hoho Boho

    20 3 Отговор
    Бойко го чака затвора!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Енчо Дянков

    11 3 Отговор
    Ако някой все още иска да гласува за Б. Б, човека който 2010 г. продаде бълг. химн за 10 млн. долара за 25 години, нека го направи на 4.04.21г.
  • 138 Един

    5 2 Отговор
    Те май зодиите не били празна работа тази зодия близнак където се е докопала до власт все накрая издънки невероятни
  • 139 ЧОПЪРА

    7 4 Отговор
    ДНЕС МРАЗИТЕ БАТКАТА - УТРЕ КАКАТА!
  • 140 Анджело

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Абе ти от 10 години си на 45 бе куха лейко
  • 141 Пламен

    0 11 Отговор
    Мето, няма друг човек, който да обича Българите повече от Бойко Борисов! Няма! И като към това прибавиш натрупания му опит в 10-годишното управление на страната, връзките му с най влиятелните Световни лидери и изграденият му авторитет в Европейския съюз, от който получаваме финансовата помощ, става ясно, че за сега няма кой да го замени. А пък да затвориш очи и на всяка цена да предадеш управлението на страната в ръцете на някой, който дори го е страх да се покаже пред народа, е все едно "да оставиш стадото без овчар"!
  • 142 mukm

    1 1 Отговор
    Тоя анализатор явно не е чувал за олигархия и не знае кой е главен прокурор. Може и да знае , но преди избори е добре да се прави , че не знае.
  • 143 Болярин

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Хитър Петър":

    Ако само в устата са му завирали пистолет, значи има още какви престъпления да признае - а пистолета прави всичко, така че ще видим !!!
  • 144 аз съм Веска

    2 2 Отговор
    МЕТОДИЕВ , МНОГО ДОБРЕ ГО КАЗА : ВДИГНАЛИ СА РЪЦЕ ...
    НА ОКУЛТЕН ЕЗИК ОЗНАЧАВА , ЧЕ Е АБСОЛЮТЕН ПОБЕДИТЕЛ .
    НО ТУК КАРТИНКАТА Е ПО- СЛОЖНА :ти казваш , че кукловодите са се превърнали в марионетки . Добре , че споменаваш шахмата . Направен е по образец от НЕБЕСНОТО
    ЦАРСТВО -пешката става царица . А ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОАЛИЦИЯ С БСП... ТОВА ВЕЧЕ Е МИНАЛО - КОАЛИЦИЯТА РАБОТЕШЕ ДО ТУК . ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА ГЕРБ СА ЧЕРВЕНИ .
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 ТРЕНД

    6 0 Отговор
    Навални е офицер агент, поставена опозиция. Защото не поставиш ли опозицията си, друг ще ти я измисли. Да, западът може да направи ефективна опозиция, но тя може да е само лява. А те Сорос и републиканците-олигарси от САЩ са против лявото и убиха Кенеди. Сидеров, Кошлуков, Николай Марков, Владимир Костов, Георги Марков, Желю Желев..., са като Навални, офицери към ДС, правещи се на дисиденти.
  • 147 ИНТЕГР БЮЛЕТИНА

    1 2 Отговор
    БСП е спечелила изборите. Бойко и козяк и го гарантират. Така тя ще има още 4 години властта в БСП. А бойко ще отстъпи мандатът си на Слави, след като никой не направи коалиция с БСП. И АГНЕТО ЦЯЛО И ВЪЛКЪТ СИТ
  • 148 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Иванкин":

    Не знаех,че Зайдел са в Москва...??
  • 149 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "3386":

    Не шампанско - бира и суджуци!И да не забравите да поканите и Мата Хари!
  • 150 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "ПЕНСИОНЕР":

    Марш да се ваксинираш!И чети книжки но не за индианци!
  • 151 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #103 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    Вируса не прощава.Пази боже!
  • 152 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Пловдив":

    Въпреки,че не е жена...той кметя на Симитли го опложда...!!!
  • 153 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    4 0 Отговор

    До коментар #79 от "леди Га Га":

    И Паламудииии.....
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 ИВАН

    6 0 Отговор
    Бай Ставри да се готви да посреща доста затворници от върхушката - така ще е справедливо и ще се възстанови държавноста, и следващите ще внимават повече и ще мислят за хората
  • 156 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    9 1 Отговор
    Винету,не само на задкулисието е омръзнал,а и на повече от 93% от българите...!!! Затова да ходи в Бобовдолския затвор,южното крило,килия #4,при Бай Ставри...!!!
  • 157 ЕДИН

    6 1 Отговор
    Браво, Андреев, чак сега ми стана ясно, че прнди Борисов нямаше мутри, политиците бяха честни, БСП, СДС и др. бяха абсолютно чисти и безкористни, работейки за хората, БГ бе богата, а този Бойко, какво направи.......създаде престъпните групировки, всичко лошо в държавата, Божков и пр.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Цоко

    2 0 Отговор
    Клиентелисткият и купен вот може да се пребори само ако се збрани на държавните служители да гласуват.
  • 160 Цоко

    4 1 Отговор
    Нещо не се сещам БСП да са правили коалиция с шайката на сикаджията. А първото правителство на мутрата се роди с гласовете на синята коалиция. Във второто седерунглелите участваха вече с министри. Впрочем, Станишката е единственият български политик, който два пъти е уволнявал сикаджията - през 2005г. го изрина от МВР, през 2013 г. - от МС. За съжаление с едногодишните си пърформанси на жълтите павета през 2013-14 г. точно седерунгелите го спасиха мутрата от съд и го върнаха на власт, а Методи стана депутата на Гроб.
  • 161 ТОЧКАТА

    2 2 Отговор
    ХМММ,от 30 г се култивира мерзост,низост,алчност,мошеничество!!!СЪС СИСТЕМАТА!!!!На мерзавеца не трябва да се позволява да стига твърде далеч/освен в колониите/,по простата причина ,че е мерзавец.А когато си култивирал и отгледал само мерзавци,може да спреш мерзавеца само с друг мерзавец!!!!!!Просто системата така е ,,настроена,,!!!!ВСЕ,,,НИЕ ДА СМЕ СИ ВИНОВНИ,,,...макар нищо да не зависи от нас.......посочете едим/освн мангъра/ който НЕ е мерзавец от вси кандидати за ВЛАСТТА МЕРЗАВСКА.
  • 162 Мнение

    2 0 Отговор
    Методи говори само истини от край време но няма достатъчно демократично настроени хора да го чуят. Ето защо си заслужаваме полжението. Румънците се осъзнаха още през 2008 г.излязоха на потести на избори и си решиха проблемите. Вече ни водят с 3 обиколки във всяко едно отношение, дори и при ковид кризата пак са с 3 обиколки преди нас.
  • 163 Гол майтап

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фридман":

    И така не разбрахме , в коя листа и в коя партия, ще участва Методи Андреев , беше голям фен, на Измамника Цветан Цветанов ,той го управляваше, като "депутат на разположение" , когато ГЕРБ го
    изтопориха за депутат, от страх да не им разкрие, ДС- зависимоста от Ахмед Доган
    !И не само тази....?
    Сега критикува , но в чия полза, не разбирам?
    И целта, до къде води, тази негова критика?
  • 164 МАФИЯ

    4 0 Отговор
    ВСИЧКИ ВРАГОВЕ НА ТИКВАТА СА НЕГОВИ ПОДСТАВЕНИ МРЪСНИЦИ ! СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ТРЯБВА ДА ГИ СВАЛЯМЕ И ТОВА Е ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ , ЗНАЕТЕ КАКВО ! ИЛИ НИЕ ТЯХ ИЛИ ТЕ НАС !