Last news in Fakti

17 Октомври, 2015 10:32 880 2

Протестиращи блокираха влаковете в Ламаншна

  • протестиращи-
  • ламанша-
  • влаковете

Протестите са подкрепа на бежанците

Протестиращи блокираха влаковете в Ламаншна - 1
Снимка: AP/БТА

Около 250 души блокираха влака Eurostar в рамките на протест в подкрепа на бежанците, съобщи Би Би Си.

Някои от протестиращите нахлуха в международната гара „Сейнт Панкрас“, където заляха пода с червена боя. Протестиращите скандираха послания като „границите убиват“ и „никой не е нелегален“. Един човек е бил арестуван по подозрение, че е нападнал полицай.

Протестът бе организиран от няколко групи за защита на правата на човека. Някои от протестиращите настояваха Европа и САЩ да отворят своите граници за всички бежанци. Около 50 полицая охраняваха протеста. Той е причинил някои закъснения на влакове, но вече всичко върви по разписание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfist

    0 0 Отговор
    Червените ескадрони в действие, които народ не помни историята ще я повтори.
  • 2 jp power

    0 0 Отговор
    Въх ужас. Ако питате баби меркел, най-добре ще е да ги извозваме с Ориент Експрес безплатно. А огняр да е Обама, а Меркел регулировчик. Само се чудя кой ще кара влака......:)))
Новини по държави: