3 363 6

Странна извънземна ръка с три пръста се появи в Перу (снимки)

Находката се появи скоро след намирането на малка хуманоидна глава

Милена Трачева

По-малко от два месеца след откриването на малка хуманоидна глава в Перу, се появи друга странна находка, която изглежда по-малко човешка и повече извънземна. Намерената ръка има само три дълги пръсти, няма палец и има и други странни характеристики, които правят нейното идентифициране много трудно. Дали тази ръка не е принадлежала на извънземно същество?

Както при малкия череп, открит през ноември, подробностите около странната ръка са оскъдни. На своята интернет страница, туроператорът Hidden Inca Tours пише, че ръката е намерена от същия човек, открил в Куско, Перу малкият хуманоиден череп, както и едно малко мумифицирано тяло.

Рентгенови снимки на новата находка показват, че ръката, чиито три пръста са много по-дълги от човешките, има шест кости и пет стави на пръстите, вместо както е при хората три кости и две стави.

Близък план на кожата, покриваща външната страна на ръката показва нокът на един от пръстите, а в основата на друг има някакво метално парче, което е било под или над кожата, но изглежда повече като имплант.

Сайтът също така твърди, че културите, които практикуват удължаване на черепите чрез различни методи, не са удължавали и пръстите си.

Както и при други подобни странни артефакти, открити в Перу и в други южноамерикански страни, правителството забранява те да бъдат изнасяни от страната или изучавани. В резултат на това, ДНК тестове на гигантската ръка няма да бъдат направени в САЩ до 2017 г. Въпреки това, местни лекари са изследвали ръката и са определили, че не е от човек, но би могло да бъде на някой бозайник, макар да няма прилика с никой от известните ни трипръсти животни като коалата или ленивеца.

Чия е тази ръка? Истинска ли е? Ако е фалшива, то тя е толкова майсторски направена, че вече е успяла да заблуди няколко учени, които са я изследвали.

Перу


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 14:50  02.01.17
  Въпреки че Нерон е имал голяма глава,това черепче е негово,но като малък.Ръката пък е на извънземно,но с човешки произход,защото само умна и мъдра като земната природа може да съобрази,че 3 пръста са предостатъчни за да може да се покаже среден пръст при нужда.

  Коментиран от #2

 • корса
  Отговор
  2 15:27  02.01.17

  До коментар #1 от "onq s konq":

  Махай дизеловото бенве, от нафтените пари се изглажда мозъка! Вече се усеща! А пръстите са на бозайник!

  Коментиран от #3

 • onq s konq
  Отговор
  3 15:54  02.01.17

  До коментар #2 от "корса":

  Ехеее...че кой не иска мозъка да му е гладък и да не му се налага да мисли за това как да изкара "некой лев"?Или май не знаеш че многото мозъчни гънки състаряват?А пръстите нали и аз казвам че са на бозайник,т.е. "вид човек"!

  Коментиран от #4

 • на коня под опашката
  Отговор
  4 17:56  02.01.17

  До коментар #3 от "onq s konq":

  Значи викаш,Публикувано във факти.бг: бозайник,т.е. "вид човек"! Бозайник е и кита и коня ама не са вид човек. Кво ли искаше да кажеш? Примат, хуманоид...
 • Garrincha
  Отговор
  5 22:34  02.01.17
  Тоя в останал от предният сблъсък на Земята с Нибиру, т.е. "нибировчанин" !
 • гост
  Отговор
  6 23:40  02.01.17
  Само това е останало след вечерята на индианците.

Напиши коментар:


Публикувай