Last news in Fakti

14 Март, 2017 14:19 2 354 19

Ердоган: Знаем холандците от Сребреница

  • реджеп ердоган-
  • сребреница-
  • холандия

Тежки обвинения срещу Амстердам

Турският президент Реджеп Ердоган обвини Холандия, че е участвала в някои от най-големите масови убийства след Втората световна война, съобщи News.com.au.

Той визира и холандския батальон от миротворци в Сребреница, които не успяха да спрат клането на босненските сърби през 1995 г.

„Познаваме Холандия и холандците от клането в Сребреница. Знаем колко гнил беше техния характер при клането на 8000 души“, заяви Ердоган.

Турция вече въведе санкции срещу Холандия, която отказа да позволи митинги за турския референдум на своя територия.

'“Турските санкции не са чак толкова лоши. Продължавам да намирам за странно, че Турция въобще говори за такива, след като ядосаните по-скоро трябва да сме ние“, заяви холандският премиер Марк Рюте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    9 6 Отговор
    А тоя колко опоненти и кюрди изкла! ?
    Излиза: Подръж ми ,мамо, к...лето, на да се посмея на тази уруспия.
  • 2 Българе

    7 12 Отговор
    Той не се бие с кюрди а с ПКК терористи. Министерския им съвет е пълно с кюрди..

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Пеньо

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българе":

    Амуджа, а защо тогава не допуска никой да види как се бие с терористи в собствената си страна? Не му са чисти ръцете на султана, но с това само ускорява създаването на кюрдска държава!
  • 4 Гост

    7 4 Отговор
    Да добавим и хилядите затворени, бити, уволнявани и съдени "гюленисти" след инценирания преврат!
  • 5 Веско

    6 5 Отговор
    Тия "гюленисти "бомбардираха Парламента.. Убиха невинни хора

    Коментиран от #6, #9

  • 6 краварско тролче

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Веско":

    След тая случка на ердоган хората, привърженици на искямизма, убиха повече войници и полицай, щот са кротки душички! Нашите тролчета в екстаз ревяха тогава че демокрацията победила, нъл тъй колеги?!!
  • 7 краварско тролче

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българе":

    Хасане, ако ми покажеш един кюрд, който подкрепя ердоган след всичките глупост, дето извърши от 2013 насам, ще те черпя баклава следващия път като дойдеш в Пловдив.

    Коментиран от #19

  • 8 Хасан

    5 6 Отговор
    Финансовия министър е кюрд,на земеделието кюрд, на икономиката е грузин.. И така нататък.. Пкк са комунистическа организация които се борят за диктатура на пролетариата.. А кюрдите са по религиозни от самите турци.. И те подкрепят Ердоган, мерси за баклава но не ям сладко.. Може да седнем на ракийка
  • 9 Д'Мин

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Веско":

    Ако бяха бомбардирали нашия парламент, нямаше да има невинни жертви.
  • 10 Възмутен

    3 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той визира и холандския батальон от миротворци в Сребреница, които не успяха да спрат клането на босненските сърби през 1995 г. Не, че не са успели да спрат клането, а
    предадоха цивилното босненско население на сръбските изверги. Това е гнусно военно престъпление.

    Коментиран от #18

  • 11 Помним

    2 2 Отговор
    А арменците избити от турците, ами кланетата по бившите османски територии, защо не говориш за тях Ердогане? И ние помним, всичко помним. Не ми се правете на големите защитници на човешките права, след като в Турция най малко се спазват. Ердоган върви по стъпките на повечето диктатори, но накрая ще получи заслуженото си, него го подкрепят простолюдието, умните и интелигентните отдавна ги прогони от там
  • 12 Хасан

    3 3 Отговор
    Едното е преди 150 години а другото е преди 20 години.на едното извършителите отдавна не са сред най а на другото да още живи.. И не може да се каже че е имало избиване на мирни жители в Османската империя.. А само хайдути.. Нещо като мутрите.. Те нападали кервани,рекетирали чорбаджии
  • 13 Хасан

    4 3 Отговор
    Все пак фашизма, колониализма, Комунизма са плод на западната цивилизация
  • 14 Скрии се

    4 1 Отговор
    Хасане, скрии се, моля те, вече ужасно много ме дразниш. Като е било преди 150 години и какво? Същото е, дали е било тогава или вчера. Хората от Батак мутри ли са били, иди се вгледайте в костите им, в детските черепи, току виж ти дошъл акъла в тъпата картуна. Никога не съм мразел турците, но такива като теб започват да прокарват такива чувства в душата ми. Онзи ден един твой събрат пък имаше наглостта да каже пред мен, че Левски и Ботев били най обикновенни бандити, които не заслужавали почит. Вие чували ли сте, че Че Гевара е черпел идеите си и се е прекланяли пред Левски, а стиха на Ботев е пред Сорбоната в Париж, а вие ги наричате разбойници. Поне малко срам имайте! На Турция и трябва пак Кемал, не Ердоган!
  • 15 Хасан

    2 3 Отговор
    Аз винаги съм уважавал законите, традициите на страната.. Всеки човек който се е борил за някакви идеали е на почит.. Но едно е история като наука, друго е като разкази и поеми, трето е като средство за национална идентичност.. Аз говоря за историята като наука..
  • 16 Хасан

    3 3 Отговор
    Едно историческо събитие ти гледаш от своя гледна точка аз от моя.. Фидел Кастро беше за едни борец против капитализма, а за други диктатор и затова преплуваха океана за да отидат в Маями..
  • 17 Хасан

    5 3 Отговор
    Аз лично никога не съм наричал Левски и Ботев разбойници, защото са били хора с идеали.. И са дали живота си за това..
  • 18 дабе

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Възмутен":

    точно, холандците са срам за миротворците.....абе кви ги дрънкам и аз целия бенелюкс са една продажна сган, която печели на гърба на другите....винаги!...нямат език и култура а тръгнали да поучават европа!
  • 19 до Пеньо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "краварско тролче":

    Наѝ важният ; Тургут Озал президент на Турция беше %100 кюрд ....

    както Хасан и Гошо са приатели , Осман и Баран са приатели в Турция .Но ниакои хора изкарват огромни пари от омразата и от тази политика ... Аз лично не гледам какъв си , какво си , що си .... ако си Човек това е достатачно .
Новини по държави: