Last news in Fakti

5 Юни, 2017 07:40 3 483 14

Путин: Kомпромати за Тръмп? Умът ли си изгубихте?

  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • компромат

Руският президент отрече да разполага с компрометираща информация за американския си колега

Путин: Kомпромати за Тръмп? Умът ли си изгубихте? - 1
Снимки: БТА/АР

Руският президент Владимир Путин твърдо заяви, че не разполага с каквато и да било компрометираща информация за амертиканския си колега Доналд Тръмп. Той каза това в интервю за предаването на телевизия Ен Би Си "Неделя вечер с Мегин Кели", съобщи "Ройтерс".

Това е още една огромна нелепост, каза Путин в отговор на въпрос има ли злепоставяща информация за американския президент.

Той добави, че няма никакви отношения с Тръмп въпреки пътуванията му като бизнесмен в Русия.

Откъде имате такава информация? Че с Тръмп е имало някакви специални отношения? Никакви отношения не е имало. Той е идвал на времето в Москва. Знаете ли, аз не съм се срещал с него.

Путин: Kомпромати за Тръмп? Умът ли си изгубихте?

Путин каза, че в момента в Русия пребивават ръководители на поне 100 американски компании. "Мислите ли, че събираме компрометираща информация за всички тях сега? Да не би да сте си загубили ума?", попита той водещата.

Путин отново отрече каквато и да било руска намеса в президентските избори в САЩ и каза, че не знае нищо за руски контакти с предизборния екип на Тръмп.

Водещата му зададе въпрос за съобщенията, че зетят на американския президент - Джаред Къшнър, се е опитал да създаде таен канал за комуникация с Русия. Путин каза, че не знае нищо за това и че не е обсъждал с руския посланик в САЩ Сергей Кисляк никаква среща с Къшнър.

Путин: Kомпромати за Тръмп? Умът ли си изгубихте?

Ако е имало нещо важно, той щеше да го съобщи на министъра. Министърът щеше да го съобщи на мен, каза руският президент, цитиран от АП. Никакви съобщения не е имало. Дори няма за какво да говорим. Не е имало никакви конкретни разисквания за санкции или нещо друго. За мен това е удивително. Направихте сензация от нищо.

Путин каза още, че умели хакери навсякъде, включително в САЩ, биха могли да насочат към Русия вината за хакерските атаки. Той заяви освен това, че САЩ активно се намесват в предизборните кампании в други страни. Сложете си пръста където и да е на картата на света и навсякъде ще чуете оплаквания, че американски представители се месят във вътрешните изборни процеси, каза руският президент.

Що се отнася до заключенията на американските разузнавателни служби, Путин заяви: Те са били заблудени. Те не анализират информацията в нейната цялост.

Путин: Kомпромати за Тръмп? Умът ли си изгубихте?

Той добави, че досега не е видял никакво пряко доказателство за руска намеса и направи връзка между твърденията за такава намеса и теорията, че американските разузнавателни служби са подбудили убийството на президента Джон Кенеди.

Ако тази теория е вярна и такава възможност не може да се изключи, какво би било по-лесно в днешния ден и в сегашното време, от използването на техническите средства, които са на разположение на разузнавателните служби, използването на тези средства за организиране на атаки и след това сочене с пръст към Русия, каза още стопанинът на Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 22 Отговор
    Също така, той запита - къде са преките доказателства!!???
    Ме всичко казано до тук , не е лъжа.
  • 2 Барчо

    14 21 Отговор
    Тези едни и същи въпроси в различни интервюта се превърнаха отдавна в болест. Колкото телевизии и журналисти направиха интервюта с Путин, задават едно и също и получават един и същ отговор. Като гледаш първите две интервюта, следващите петдесет са копие на първите. Не и ли омръзна? Задават се три въпроса. Първия е за руската намеса в избора на Тръмп и отговора е, че в тези разследвания няма никакви доказателства за каквато и да е намеса. Ако действително имаше доказателства, щеше директно да последва отстраняването на Тръмп от президентския пост!!! Втория е за така наречената "анексия" на Крим. Обаче Крим първо гласува само за независимостта си и отцепването от Украйна. Тогава никой не реагира. Американците потриваха доволно ръчички, че няма да има нужда да се договарят за военната база в Крим с Украйна. Чак след няколко месеца Крим гласуваха за присъединяването им към Русия. Путин тогава много се чудеше дали да ги приеме, защото знаеше много добре какво ще последва, но при положение, че ще се натресе американска военна база под носа му, избра по-малкото зло. И тогава вече американците извиха на умряло. Третия е за руски кибер атаки и усвояване на компромати за важни личности. Никъде не се пише, че са хванати руски програми, които да способстват за подслушването на телефони, но пък знаете за скандала как тайните американски служби подслушват държавни глави и министри и други на съюзниците си. Може да се прокрадне и някой и друг въпрос за приказни богатств

    Коментиран от #5

  • 3 Барчо

    10 23 Отговор
    богатства на Медведев или самия Путин. Дори да е така, макар, че не е. Нали Русия вече е капиталистическа страна и властва капитала! Всичко може. Да не би да знаете някой беден американски президент или държавник или може би конгресмен? Аз поне не знам. Застъпват богати и после излизат много по-богати.
  • 4 кирил

    22 14 Отговор
    пинокио цял живот е обучаван да лъже и да крие намеренията си.това и прави. на всички им е известно
  • 5 гост 2

    21 15 Отговор

    До коментар #2 от "Барчо":

    “...Публикувано във факти.бг: Втория е за така наречената "анексия" на Крим. Обаче Крим първо гласува само за независимостта си и отцепването от Украйна....“ Виж сега руско зелено човече, хакйде всеки да си гледа работата! Твоята работа е “изполнять, не разссуждать“, а моята работа като юрист е да определя налице ли е нарушение на международното право с руската анексия на Крим. ДА- РУСКАТА АНЕКСИЯ НА КРИМ Е НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО - ТОВА ЩЕ ТИ ГО КАЖЕ АБСОЛЮТНО ВСЕ АДВОКАТ В БЪЛГАРИЯ. Но ти НЕ ИСКАШ да питаш специалист за тези неща, защото ти се плаща за друго- да разпространяваш ПРОТИВОПРАВНИ твърдения, като ги представяш за истина:) РУСИЯ ти плаща, за да публикуваш нейните опорни точки и да твърдиш, че нямало нарушение на международното право с идеята, че една лъжа, повторена 1000 пъти, ставала истина:)

    Коментиран от #7, #10, #11, #12

  • 6 Киро

    20 14 Отговор
    Офф, айде пак на джуджето мрънканията, всеки ден измрънкал нещо и все новина се опитват да го изкарат.

    Ко го интересува за слабоумните брътвежи на това лъжливо джудже?!?

    Коментиран от #8

  • 7 хЮрист

    9 18 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    "Скъпа"(може би на Шорош), да не си завършила "право" в "Нов бЪлгарски"?
    Нещо ти куца международното...
  • 8 хЮрист

    3 19 Отговор

    До коментар #6 от "Киро":

    И на теб, ако вместо "Снежанки" ти пращат вещици ша мрънкаш.
  • 9 барчо

    7 18 Отговор
    Велик Владимир Владимирович да е жив и здрав още дълги години

    Коментиран от #13

  • 10 Марин Тодоров 1700058390

    8 15 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    Колега, аз имам същият въпрос като №7 - Откъде ти е дипломата или поне кои са ти били преподавателите, че да се посмеем в Ректората...
    Моля, не уронвайте престижа на професията с недоносени коментари!
    Поздрави!
  • 11 Барчо

    7 14 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    Сигурно сте си взел изпитите с пищови и не сте се научил да прочетете и вникнете в написаното. Никой не ми плаща. За разлика от вас, аз гледам както англоезичните новини, така и рускоезичните.
    Като е незаконно, ща не ги осъдите, бе? Нали си адвокатче! Врътни на Русия едно дело, та да и му се замае главата на Путин!!! Само дрънкате като папагали. Незаконно, та незаконно. За незаконното има съдилища. Действай! Там се прави на мъж и цитирай законите!!!

    Коментиран от #14

  • 12 Барчо

    6 14 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    И още нещо. Няма нужда да питам специалисти. Те - специалистите да си гледат работата и да направят нужното да възтържествува правото. Освен за някакви измислени санкции срещу Русия, не съм чул да е направено разследване и да има дело срещу нея от международна правоимаща организация. Явно не и стиска, защото там няма да съдят някой галфон и истината може да е доста по-различна от представената ни от драскачите. За сега войната срещу Русия е поета единствено от медиите. Какво правят толкова много чуждестранни бизнесмени на бизнес форума в Русия миналия месец? Санкции! Друг път. В момента цял свят търгува с Русия, само ние не. Направете си справка.
  • 13 Барчо

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "барчо":

    Не съм несъгласен с написаното, но ще те помоля да си пишеш от твое име, а де не ползваш моето. Вече си смених един път името, че някой писа няколко пъти от него.
    Благодаря ти предварително!
  • 14 хЮрист

    2 14 Отговор

    До коментар #11 от "Барчо":

    Няма как да се прави на мъж, освен ако не е като "Соуджъра". "Дама" е.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания