Last news in Fakti

9 Август, 2017 18:33 1 854 18

Навални отново атакува Путин (ВИДЕО)

  • алексей навални-
  • владимир путин-
  • борис ротенберг-
  • аркадий ротенберг

Опозиционерът публикува в YouTube нови разобличения срещу хора от обкръжението на президента

Навални отново атакува Путин (ВИДЕО) - 1

Руският опозиционен лидер Алексей Навални публикува в YouTube нови разобличения срещу хора от обкръжението на президента Владимир Путин, предаде Reuters.

До момента пуснатият вчера материал, в който се описват активи на братята милиардери Аркадий и Борис Ротенберг и синовете им, вече е гледан над 880 000 пъти. Това е най-новото видео във видеопоредица на Навални в YouTube, чиято цел е да разкрие незаконно обогатяване на водещи представители на правителството и свързани с Кремъл олигарси.

Братята Ротенберг са свързани с Путин още от 60-те години, когато са тренирали джудо в един и същ спортен клуб. След избирането на Путин за президент Аркадий и Борис стават едни от най-влиятелните бизнесмени в Русия. И на двамата са наложени санкции от Запада, отбелязва АР.

Навални отново атакува Путин (ВИДЕО)

Във видеоматериала на Навални се твърди, че двамата неправомерно са спечелили държавни поръчки. Показани са кадри от луксозните им къщи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидор

    12 17 Отговор
    Тоя вече кой ли му вярва. Направил видео за олигархите-ама после да не стане така че да се извинява--защото вече се извини на няколко олигарси . Сред тях беше и Усмманов-който според Навални е приятел с Путин.

    Коментиран от #3

  • 2 гост 2

    10 17 Отговор
    Тоя има лице на психично болен. Той Жириновски му го каза. Ще го бастардисат скоро тоя лъжец. Негодник.
  • 3 Капиталист

    13 11 Отговор

    До коментар #1 от "Дидор":

    Алишер Османов( пише се с О ) осъди Невални за клевета в меж.съд в Лондон по четри дела. Иска беше за по 1 рубла. Точно заради такива филми.
  • 4 Барчо

    13 15 Отговор
    Тоя няма да миряса с простотиите си. Ти ако заемеш мястото на Путин какво ще направиш, бе? Дори да не си американска подлога, за което се съмнявам, веднага ще ти свият сърмите и ще върнеш за нула време Русия в изходна позиция. Ти си враг на народа си!!! И като си ги запоказвал олигарсите, какво? Нали е капитализъм? Били тренирали заедно! И какво от това. Познатите на Путин няма да са от Абисинските м...ли. Съвсем естествено че някои ще са успяли повече, а други още повече. Другия път - доживотна за теб, или поне 10-20 годинки на топло.

    Коментиран от #6, #13

  • 5 кроко

    9 9 Отговор
    Братята Ротенберг са евреи ! Наште тролове-мурзилки нали все юдеите обвиняват за всички световни злини ! Защо сега мълчат кът дуди ? Питам аз и отговор не искам.
  • 6 кроко

    9 9 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    Ти преди да пишеш заучени русофилски простотийки, да беше влезнал в тубата и да прочетеш коментарите на обикновенните руснаци, под това видео ! Виж, мурзилко, колко много народ подържа Навални ! Само за един ден видеото има 1 милион гледания и 9 хиляди коментара, влез и ги прочети преди да го плюеш човека, белким ти падне червеното перде от очите !

    Коментиран от #8

  • 7 кроко

    8 9 Отговор
    Къде изчезнаха местните платени-путиноиди, защо се изпокриха като хлебарки ?
  • 8 Барчо

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "кроко":

    Както тук, така и там дето си чел са едни и същи. Тук има няколко, които ползват различни никове, но зад тях седи един и същи човек. А по принцип като ги изброя тук са някъде петнайсетина, които коментират. Там е нещо подобно. Дори да са сто, не са нищо в сравнение с общата бройка гласоподаватели.
    А ти не е лошо да погледнеш колко гласоподаватели ще дадът вота си за Путин, ако реши да се кандидатира. И за да те олесня са 80%. И това са последните проучвания. Така че тези няколко коментара не са болшинството.

    Коментиран от #9

  • 9 onq s konq

    11 8 Отговор

    До коментар #8 от "Барчо":

    Хаха!А след като нещата на Путин са така добре "опечени" политически,ЗАЩО ВСЕКИ ПО-ИЗЯВЕН ОПОЗИЦИОНЕР ИЛИ ГО УБИВАТ,ИЛИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА,ИЛИ ПЪК МУ ЗАБРАНЯВАТ ДА СЕ КАНДИДАТИРА,ЩОТО...БИЛ КРАЛ ДЪРВА,КОКОШКИ И ВСИЧКО КАКВОТО ИМ ХРУМНЕ ТАМ.За " всеки случай " ли?Еееей...КРАКАТА НА ПУТИН СЕ КЛАТЯТ ЯКО С ТОВА БЕЗКРАЙНО ЕМБАРГО,НАРОДА БЕДЕН И ГЛАДЕН/ЧЕ И НЯМА КВО ДА ПИЕ ЩОТО СКЪПО/,ОЛИГАРСИТЕ ПОЛОВИНАТА НЕГОВИ ХОРА,АМА ДРУГАТА ПОЛОВИНА?!...Пък ти пак си приказвай за 80,90,100,...110/?/...% рейтинг на Путин:)
  • 10 стоян георгиев

    9 9 Отговор
    тва е нормалното състояние на такъв вид общества.лошото е и че ние сме от същия вид.олигарси и политически боклуци дето ги създават и живеят в някакъв вид симбиоза на гърба на народа.патологията е като частот народа приема тва за нещо нормално и дори положително.навални има и един друг клип в които прави паралел между руските богаташи и западните.западните са в пъти по-скромни и в пъти по-квалифицирани от руските.всъщност руските без политическата подкрепа са нищо,нито разбират от бизнеса дето са заграбили нито ги интерасува.огромна банда от николаи баневци.
  • 11 SSS

    9 7 Отговор
    Смърт за навални!!! Сто години в затвора му са малко!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Диди

    6 9 Отговор

    До коментар #11 от "SSS":

    Защото показва на народа какви престъпници са....според теб трябвало да влезе в затвора?
  • 13 кроко

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    Видеото има 97 хиляди лайка, против 24 хиляди, а на изборите ще бъде точно обратното, понеже са манипулирани, но ти нали си с промит мозък, та няма как да ги разбереш тези работи.
  • 14 РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НА САЩ

    3 2 Отговор
    И туй що става там е подготовка но КИЕВСКИ МАЙДАН! Олигарсите като Батенберг инвестират в РУСИЯ а би следвало като Прохоров да влага милиардите в САЩ. Нали САЩ 1991 постави Всики олигарси ЕВРЕЙТЕНАНТИ , начело с Березовски и Гайдар с ЦЕЛ ИЗНОС НА КАПИТАЛИТЕ ОТ РУСИЯ КЪМ САЩ. ПУТИН КАЗА - НЕ! РУСКИЯТ, ОЛИГАРХ ЩЕ ИНВЕСТИРА В РУСИЯ, ИНАЧЕ - ИЗВИНЯВЯЙ ЧЕ СЕ ВИДЯХМЕ! РОДИНАТА Е НА ПЪРВО МЯСТО! ТА ЗАТУЙ САЩ СЕ МРЪЩИ, КАК АМЕРИКА СЕГА ЩЕ Е ФЪРСТ АГЕЙН! ЗАТЙ Е ТОЗ ТЕАТЪР. НЕЩАТА ДНЕС В СВЕТА Е ТРЕПАНЕ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ за ресурси, пазари, колонии и заграбване по АМЕРИКАНСКИ - "НИТО ТИ ДА СИ ЖИВ, НИТО АЗ ДА СЪМ УМРЯЛ" , ЧРЕЗ ВОЙНА ЗА ДЕМрмоОКРАЦИЯ! ПУТИН и патриотично настроени олигарси поставят РУСИЯ ПРЕЖДЕ ВСЕВО ! СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА ПУТИНУ ! През 2018 в Русия са изборите за президент. От резултата на тези избори ЗАВИСИ И БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ! КОГАТО РУСИЯ Е В ПОДЕМ И НИЕ СТАВАМЕ ХОРА, А когато РУСИЯ е с проблеми и Българите ГАСНАТ. СЛАВА РОССИИ И ПОБЕДА ПУТИНУ !

    Коментиран от #15

  • 15 РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НА САЩ

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НА САЩ":

    Прощавайте за правописа. Самият софтуер, в последствие променя автоматично написаното.
  • 16 РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НА САЩ

    1 1 Отговор
    Ю теб -" Евгений Федотов: после освобождения 09.08.2017". Това ще Ви разясни още по темата.
  • 17 РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НА САЩ

    1 1 Отговор
    Може да даде светлина и Ю теб- " Вечер с Владимир Соловьовъм от 09.08.2017."
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания