Last news in Fakti

1 Септември, 2017 19:30 8 653 78

Навални: Това е тайната бърлога на Владимир Путин (ВИДЕО)

  • алексей навални-
  • владимир путин-
  • вила

Опозиционерът пусна клип в YouТube с нови обвинения за корупция срещу руския президент

Навални: Това е тайната бърлога на Владимир Путин (ВИДЕО) - 1
Стоп кадър: YouTube

Руският опозиционен лидер Алексей Навални пусна нов клип в YouTube, в който обвинява в корупция президента Владимир Путин, предаде Reuters.

В клипа Навални показва луксозна вила, за която твърди, че е собственост на сина на приятел на Путин. Навални заявява, че Путин е ползвал тази вила. Пуснатият вчера клип до момента е видян от над 2 милиона души.

Във видеоматериала са показани въздушни кадри от крайморското имение, заобиколено от голям парк. То се намира близо до Санкт Петербург.

Навални, който стана известен с разследванията си за корупция сред високопоставени служители на руското правителство и близки до Кремъл олигарси, обяви намерението си да се кандидатира за президент на изборите през март догодина. Съдебна присъда, която според него е политически мотивирана, обаче му забранява да се явява на избори.

Навални: Това е тайната бърлога на Владимир Путин (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    42 60 Отговор
    Путиноидорублидите да не си чоплят носовете, а да застават на амбразурата !

    Коментиран от #17

  • 2 Трол

    51 33 Отговор
    А стринката на вуйната по лелинкина линия на Путин има...спирала.

    Коментиран от #5

  • 3 Снегурочка

    23 36 Отговор
    Дано и него не го застрелят на някой мост.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бесен Язовец

    32 44 Отговор

    До коментар #2 от "Трол":

    Първи се хвърли на амбразурата, верния путински пес, трола - Кики.

    Коментиран от #40, #77

  • 6 Марио

    58 31 Отговор
    Тоя Навални е голем келеш. Ако има нещо съществено, да говори. Само фърля кьор фишеци. Според тоя Алко, всички приятели, познати, познати на познатите, роднините и след девето коляно на Путин трябва да са бедни като мишоци. Ми ако се разровим за келеша, дали няма да намерим някой роднина на негов познат да има мнооого кинти, пък и вила??? Кво ще кажеш тогава, бе мишко непоръбена????

    Коментиран от #8

  • 7 Хорацио

    46 28 Отговор
    Значи щом е син на Путин му е забранено да има приятели милионери ли? Какъв е проблема? Аз имам приятели, който познават милионери и са ходили в техните вили на маса и какво? По кой закон ако си политик и познаваш милионер си в нарушение ако му отидеш на гости? Корупция е, когаро имаш ДОКАЗАТЕЛСТВА, че някой е дал пари на политик срещу услуга. И смешкото щял да се кандидатира за президент ама му било забранено :) То бива да си прост либераст ама чак до там вече е смешно. Направи си качествено разследване, изкарай доказателства и си ти човека, иначе да плюе всеки знае. Все едно оnq s konq е правил "разследването", репортажа и статията на едно.
  • 8 Бесен Язовец

    25 42 Отговор

    До коментар #6 от "Марио":

    това видео за 2 дена има 2.5 милирна гледания и по вече от 30 000 коментара, по вечето от които одобряват филмът на Навлни. А друг негов филм, за Медведев - Ето вам не Димон, с 25 милиона гледания също ли е кьор фишек. Ето ти я и пълната версия путиноидче, гледай, чети и злобей - https://www.youtube.com/watch?v=MrIsXKdjZdo

    Коментиран от #9, #14, #15

  • 9 Хорацио

    35 20 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Е те по принцип глупаците в света са мнозинство, това с гледанията абсолютно нищо не доказва, както и коментарите. Долу горе имаш сходна логика с автора на клипа, Невални ти ли си?

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Kcaniba

    10 12 Отговор
    Има шанс за Русия!Предстоят интересни неща!

    Коментиран от #20

  • 12 Д-р Фройд

    22 37 Отговор
    Путя ячко е налапал кокала и пускане няма ! Какви избори, какви 5 лева ?? Кремъл търси жена за спаринг партньор на Путин, е гаси и театрото !

    Коментиран от #23

  • 13 Kcaniba

    20 37 Отговор
    Империята на злото и лъжата!Ха ха ха крепостни,хрупайте сухари и пийте лосиони, че е криза...Ха ха ха без думи ,без коментар! Империята на злото!В пълния и блясък!
  • 14 Марио

    35 18 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Ти верно ли си тъп, или се правиш на такъв? Естествено е, че е кьор фишек. Има си държавни органи, които ще доказват кое какво и как. И като го докажат, няма проблеми да ги осъдят. Всичко друго е кьор фишек.
    А това за гледанията е тъпотия. Ако се публикува някой клип как отрепват от бой някой ром и с подходящо заглавие ще имам повече гледания още преди да са свалили клипа.

    Коментиран от #19

  • 15 Горд БЪЛГАРИН

    34 15 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    То и аз го гледах, и видях един клоун. Вероятно ще го гледат още няколко милиона за да се посмеят. Поне е ясно защо на избори хваща само 2-3 процента. Явно в Русия глупаците не са много.
  • 16 Георг Георгиев

    34 11 Отговор
    Този хитрец уж опозиция Навални е много интересно откъде взима парите си за да говари за корупцията?

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бесен Язовец

    14 26 Отговор

    До коментар #16 от "Георг Георгиев":

    Вярното е, че в случая, точно ти си тъпия ! Тези така наречени държавни органи с които ти тук козиш, са всички до един марионетки на Путин, понеже в него е ножа и в него е хляба, тоест, лично той ги назначава ! Сети ли са ма , за ко става въпрос ??
  • 19 а ве овчи и за теб се отнася

    10 21 Отговор

    До коментар #14 от "Марио":

    Вярното е, че в случая, точно ти си глупчото! Тези така наречени държавни органи с които ти тук козиш, са всички до един марионетки на Путин, понеже в него е ножа и в него е хляба, тоест, лично той ги назначава , това уточнение е за по тъпичките, кът теб.! Сети ли са ма ??

    Коментиран от #30

  • 20 Kcaniba

    6 13 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Няма шанс за Русия.
    Серьоха!!!
    Ви си ползвайте вашите шансове в Донбас, Одеса, Лвов, Карпати!!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Марио

    27 12 Отговор

    До коментар #12 от "Д-р Фройд":

    Ми направих си труда да изгледам едноминутното клипче и нищо съществено не видях. Клипче от квадрокоптер. Некъф полуостров и данни за нещо, което на практика не се вижда. Келеша дрънка врели некипели и толкова. Не видях нито документ за собственост на човека, нито Путин да е сниман в тия сгради дето не се виждат.
    Тоя нещастник плаче за пандиза. Явно там много му харесва. Иска да се върне при любимия си.
    Материала за Медведев беше по същия начин направен.
    Нормалните хора вярват на факти, а не на такива простотии.

    Коментиран от #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ела

    22 8 Отговор
    Тоя сволач преди няколко години даваха го по Евроnew и казваше," че Медведев и Путин трябва да си оставят постовете" това е било желанието на русския народ.Така че тоя представлява русския народ и говори от името на народа и това подвраждава журналиста на Евроnew .Колко смешни и жалки стават.(това беше непосредствено след изборите)
  • 28 Д-р Фройд

    6 20 Отговор

    До коментар #23 от "Марио":

    Ми те много станаха ненормалните в твойта русландия ве ушанко !Нещо обърна резбата, след като те затапих с твоите държавни органи, сега ненормалните пък станаха виновни ! 25 милиона ненормални руснаци и един ти, нормален, тъй ли ?? Ееех, честно ,не ми се спори даже с такива като теб ! Аре барай по задачите !

    Коментиран от #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Марио

    22 8 Отговор

    До коментар #19 от "а ве овчи и за теб се отнася":

    Навални като покаже истински стойностни материали, тогава нещата ще имат друг характер. Това което показва е едно голямо нищо. Нали има много поддръжници, които не желаят Путин отново във властта! Със сигурност ако е имало нещо стойностно, щяха да му бутнат някоя флашка. Да, ама няма. Не ти ли прави впечатление, че е от 1999 г на върха. И при руснаците си има предатели и щом за 18 години не се намериха материали, значи няма.

    Коментиран от #31

  • 31 Д-р Фройд

    7 20 Отговор

    До коментар #30 от "Марио":

    Бла, бла, руснаците, бля, бля, путин...аре, минавай, скучен си, казах....
  • 32 Марио

    21 9 Отговор

    До коментар #28 от "Д-р Фройд":

    Май пак нещо не си разбрал. Гледанията са си гледания. Това не значи, че видяното има някаква стойност. Виждаш шокиращо заглавие и отваряш клипа. Само че в клипа няма нищичко от заглавието. В момента даже не говоря за точно този клип. В интернет пространството е пълно с такива. Онзи ден гледах случайно един български клип на някакъв около 12 годишен др.шльо, който оплакваше примадоната Лили Иванова че починала. Заглавието нямаше нищо общо със съдържанието. Е та като съм го гледал, това значи ли че съм съгласен със съдържанието? Нито клипа си заслужаваше, нито пък е истина. Обаче се таксува гледане.
    И въобще не си ме затапил.
    Ако има документални доказателства за престъпления по служба на президента Путин, да ги публикува. Никой не може да го спре.

    Коментиран от #36, #38

  • 33 Д-р Фройд

    5 17 Отговор
    Да, де, бля, бля. никой не може да го спре, това вече се изтърка, дай,драсни нящо по новичко.

    Коментиран от #34

  • 34 Д-р Фройд

    5 18 Отговор

    До коментар #33 от "Д-р Фройд":

    Моят Трамп е по голяма работа от твойта путя !
  • 35 Пазарен Либерализатор

    2 13 Отговор
    Е, ако е така вече не е тайна. Егати и малоумниците хабят въздуха по света....
  • 36 кроко

    10 19 Отговор

    До коментар #32 от "Марио":

    Мнго ми е кеф, га някое русофилчи налапа стръвта и вземе да бие фермани, колко е бил велик Путин ! Ти само не спирай продължавай, с гооолем интерес ти чета коментарите.

    Коментиран от #63

  • 37 Скорпион29

    19 10 Отговор
    Тоя сорос Навални ако продължава в този дух с право ще си заслужи среща със създателя
  • 38 Горд БЪЛГАРИН

    20 6 Отговор

    До коментар #32 от "Марио":

    Няма да те разберат. Това са индивиди с акъл на 5 годишни. Взимат по 5-10 лева на ден от някое нпо за да тролят и после се чудят защо са бедни.
  • 39 кроко

    16 10 Отговор
    Соросчетата тука нещо мн.са оклюмали не ходиха на моренце май таз година е Д.Сорос е стиснат само за хлебец дава кинти
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Скорпион29

    10 3 Отговор

    До коментар #45 от "Марио":

    То и натебе правописа не ти е от класа я си огледай коментарите по др.статии ха-ха

    Коментиран от #49

  • 48 Скорпион29

    14 8 Отговор

    До коментар #46 от "кроко":

    Поне си признаваш че не си нормална огурчено момиченце си нещо е станало по морето насила и за туй мразиш русофилите.

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Скорпион29

    20 8 Отговор

    До коментар #49 от "кроко":

    Ти не можеш да плюваш по комунизма и СССР щото си не повече от 25 г. Ма смръдло и незнаеш за какво дрънкаш тука изобщо имаш 5 заучени фрази и се мислиш за мн.оригинална ама всъщност си по малко и от нула бълваш словестна дярия като Сомалиец болен от малария.

    Коментиран от #53

  • 52 Бесен Язовец

    14 4 Отговор

    До коментар #50 от "кроко":

    Често ти засяда тази гаргара май

    Коментиран от #54

  • 53 кроко

    7 14 Отговор

    До коментар #51 от "Скорпион29":

    Ъм, чи нали туй ти разправам бре шматков, с пет фрази и пак ва невирам у кучи ..з, значи вие сте хептем гола вода, да си прайш гарнара с русофили много акъл се не сака.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 крокозъбица

    9 4 Отговор

    До коментар #36 от "кроко":

    Я вземи да сметнеш като си отговарял на 5-6 души дето са захапали стръвта, колко пъти захапана стръв се падат на тебе.

    Коментиран от #67

  • 64 Д-р Фройд

    9 14 Отговор
    Русофилнята и турчулята подвиха опашките и се изпокриха.

    Коментиран от #66

  • 65 Проблем

    8 0 Отговор
    Аве пичове, търся биела за ИЖ 350.
  • 66 крокозъбица

    11 6 Отговор

    До коментар #64 от "Д-р Фройд":

    Скучно ли ти е в детската градина като си сам, аз съм тука. Аз чета всичко, ама не успявам да отговарям защото кубчетата ми падат. Не мога да си построя здрава кула. Ти кубчета ли предпочиташ или мозайка?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 крокозъбица

    10 4 Отговор

    До коментар #67 от "кроко":

    И ти ли ще се покриеш сега? Значи оставам само аз в детската градина. Освен ако не се появи някой случаен. Аз си троля и от къщи и от работа - 24 часа в денонощието. Давам скучни нощни дежурства и страдам от безсъние. Дразни ме само кулата от кубчета защото като стане около 80 см. все се разсипва, а мозайката ме дразни защото има 8 дефектни дупки. Мислех, че си сродна душа и исках съвет за кубчетата, ама карай...
  • 71 Хохи

    5 13 Отговор
    Трудно ми е да повервам че има толко много ЗАГУБЕНЯЦИ. Как може да изпишете толко много глучости
  • 72 Путин е ВЕЛИК

    15 7 Отговор
    То ако ставаше с разни филмчета, смешни статии от платени писари, пубертетски коментари в тубата, то Путин вече да беше спомен - ама не е :D

    Само могат да му дишат пушилката и да умират в кожата си от мъка, че са безсилни! ;)
  • 73 падналия ангел

    12 2 Отговор
    Показали имота на сина на приятел на Путин! И какво трябва да ни внуши това? Че Путин е зло? На много хора НПО-та са им изпили акъла.
  • 74 Ирина

    11 1 Отговор
    И къде е драмата....???!!! За разлика от другите политици - точно Путин пък заслужава доста повече от тази вила!!!
  • 75 истината

    1 12 Отговор
    Руснаците са най - големите роби на 21 век !
    https://www.youtube.com/watch?v=cqDu8hkbkDw&t=84s

    Коментиран от #76

  • 76 Kcaniba

    0 6 Отговор

    До коментар #75 от "истината":

    Крепостни мужици!
  • 77 кророзъбица

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    Не. Първи, както винаги, цъфна кирето. Той си дежури в детската градина по 24.ч в денонощието.
  • 78 Румяна Костова

    7 0 Отговор
    Изгледайте за Навални нещо на you tube .Броене кой какво имущество има.И пустословие.А в диспутите е слаб и неподготвен.Даже неговата дружка Ксения Собчак го хвана на тясно в едно интервю.На неговите изявления,че ще дава от бюджета за здравеопазване два пъти повече,ако стане президент,журналистката го попита колко процента сега се отделя за това.Навални се оплете и не можа да гъкне.Размечтал се е да хвърли Путин в затвора като спечели изборите.С това въображение по-добре да се пробва да пише фентъзи.Може би няма да му се смеят толкова.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания