1 152 10

Тръмп: Стрелецът от Лас Вегас е луд

Той ще разгледа законите за достъп до оръжие

Росен Стойчев

„Стрелецът от Лас Вегас е един луд човек. Той просто е болен.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от Sky News.

През вчерашния ден Стивън Падок откри стрелба срещу публиката на концерт в Лас Вегас. Това предизвика смъртта на 59 души, а още стотици пострадаха.

Тръмп призна, че ще разгледа законите за притежание на оръжие в САЩ. Това обаче ще стане с течение на времето, като за това не се дава допълнителна информация.

„Ние гледаме много сериозно на този случай. Предполагам, че този човек е имал сериозни проблеми. Полицията в Лас Вегас свърши страхотна работа. Ние разглеждаме всички възможности“, заяви Тръмп.

В дома на Падок бяха открити голям брой огнестрелни оръжия. Това отново предизвика дебат за лесния достъп до оръжие в САЩ.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Random
  Отговор
  1 19:58  03.10.17
  Не бе пич, напълно нормален е, те извънземните са го накарали...
 • Кики
  Отговор
  2 20:35  03.10.17
  Тръмп, той не е луд! Системата на управление е луда! Какво правят тези оръжия в магазините? Свободата, която давате на хората е прекалено голяма. А това не бива. Съзнанието на голяма част от американския народ е войнствено, също като политиката на страната. Това учи американската политика! И да вземете да махнете онази статуя и да е занесете в Пхенян,за коледен подарък на Ким. Тогава ВОЖДА може и да се съгласи на преговори.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  3 21:55  03.10.17
  То и ти не си мн.в ред щото се дървиш на С.К която може да ти палне розовите килоти
 • На Кимчо
  Отговор
  4 23:47  03.10.17
  Не му трябва да започва война, тия най демократично и редовно се избиват почти ежедневно помежду си.

 • ДеФлОрАцИя
  Отговор
  5 00:17  04.10.17
  Значи по мои сметки не трябва ли вече да сте станали двама???
 • Чепа
  Отговор
  6 06:58  04.10.17
  Какво прозрение само...
 • Джон Смит
  Отговор
  7 09:09  04.10.17
  Аз пък си мисля, че той не е въобще стрелял и закупил толкова оръжие, а всичко е нагласено от някой агенции!
 • georgi
  Отговор
  8 10:55  04.10.17
  Колеги са
 • Че кой днес НЕ Е ?
  Отговор
  9 15:29  04.10.17
  КОЙ ДНЕС Е НОРМАЛЕН ? ТОТАЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ИКОНОМИКАТА, ПРЕСАТА, ПОЛИТИКАТА И СЪЗНАНИЕТО НА МАСАТА - НИМА ТОВА НЕ Е ЛУДОСТ НАРИЧАНА НЕПОНЯТНО, ВСЕ ОЩЕ ДЕМОКРАЦИЯ ? КОЙ ЩЕ ОТВОРИ ОЧИТЕ И УШИТЕ НА ХОРАТА ЩОМ ТЕ СА В ЛЪЦЕТЕ НА ЛУДИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА? НЯМА КОЙ ! СЛАВИ, КЕВОРК, ДМИТРИЙ, Т. ТОМОВ, АЛМАМАТЕР са безпомощни със своето словесно еквилебриство? СТРАШНО БЪДЕЩЕ СЕ ЗАДАВА - НАМАМЕ МОДЕЛ ЗА НОВО ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО, Т. Е. БЕЗ СЦИАЛЕН КОМПАС СЕ БЛЪСКАМЕ КАТО МАТНА ВОДА ОТ БУЕН ПОРОЙ! ЛУДИ СА ВСИЧКИ А НЕ САМО СТРЕЛЕЦА ОТ ВЕГАС. ВСЕКИ ИСКА ДА РЕАГИРА А НЕЯСНО КАК.

  Коментиран от #10

 • Че кой днес НЕ Е ?
  Отговор
  10 15:37  04.10.17

  До коментар #9 от "Че кой днес НЕ Е ?":

  Днес гаврата у нас се провежда от ТРИГЛАВАТА ЧУМА - ПАРЛАМЕНТА, ПРЕЗИДЕНТА И МИНИСТЕРСКИЯТ БЪРДАК. ПОВТАРЯ многократно все една и съща мантра защото няма НАУЧНА ФИЛОСОФСКА ТЕОРИЯ КАК ДА УСТРОИМ НОРМАЛНО ФУНКЦИОНИРАЩА И СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА.

Напиши коментар:


Публикувай