2 216 5

Вицепремиерът на Испания ще съди Стоичков (ВИДЕО)

Той отправи остри нападки към Сорая Саенс

Росен Стойчев

Вицепремиерът на Испания Сорая Саенс възнамерява да съди Христо Стоичков, съобщи EFE.

Стоичков обвини Саенс, че нейните дядо, баща и непълнолетен син са последователи на Франсиско Франко. Бившият футболист на Барселона е един от защитниците на референдума в Каталуния. Той призова Саенс да подаде оставка, заради сблъсъците между полиция и граждани по време на гласуването в региона.

Сотичков обвини Саенс, че е изпратила полицията да бие невинни хора в Каталуния. Тя вече е решила да подаде жалба срещу него за обида.

Испания


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЪРП
  Отговор
  1 10:26  04.10.17
  БРАВО, БРАВО, ДО ДУПКА СЪД ЗА НАШИЯ ЦЪРВУЛ!!!!!!!! ВКАРАЛ "ПЕТ " ГОЛА НА КРЪС И ВЕЧЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕ НЕЩО ..........
 • Барсак махала
  Отговор
  2 10:33  04.10.17
  Нашият тъп селяк защо се меси (не лео) там където не му е работата
 • Петър
  Отговор
  3 11:34  04.10.17
  Ще му каже Стоичков на вице премиера да си такова майката и готово
 • filo
  Отговор
  4 11:58  04.10.17
  Бате Ицо беше велик футболист, но иначе в главата му само бръмбари. Не разбирам като какъв се меси в неща, които не са му работа и да плюе човек на много по-високо интелектуално ниво от него.
 • Мемфис
  Отговор
  5 13:10  04.10.17
  Този набеден "майстор-фудболист" къде си пъха гагата? Той от футболист да не би да иска да стане политик? Като, че не си спомнят хората как се търкаляше по тревата като недо.бана кучка и все искаше дузпа, все го ритнали, все не му подали.... Голямо леке, никога не съм го уважавал!

Напиши коментар:


Публикувай