1 597 4

Буш-старши: Извинявам се, че докоснах Хедър Линд по...

На 93-годишна възраст президентът Буш-старши е прикован към инвалидна количка от близо 5 години

Снимки: БТА/АР
Снимки: БТА/АР
Анатоли Стайков

Бившият американски президент Джордж Буш-старши се извини отново след обвинението към него, че е докоснал неприлично отзад актрисата Хедър Линд, докато позирал за снимка с нея, предаде CNN.

"На 93-годишна възраст президентът Буш-старши е прикован към инвалидна количка от близо 5 години и затова ръката му попада на долната част на талията на хората, с които се фотографира", се казва в съобщение от неговата канцелария.

"За да предразположи хората, президентът обикновено им разказва един и същи анекдот, и в някои случаи той потупва жени по задните части по съвсем добродушен начин. Някои намират това за невинно, а други - очевидно за неуместно. Президентът Буш най-искрено се извинява на всички, които се чувстват засегнати", се казва в официалното изявление.

Президентът вече се извини веднъж в по-ранно изявление, след като актрисата Хедър Линд каза, че той " ме пипна отзад от инвалидната си количка, а жена му Барбара беше до него".

"Барбара Буш завъртя очи, сякаш за да каже "Пак ли". Неговият охранител ми каза, че не би трябвало да заставам до него за снимката", отбеляза още Линд.

Обвинението срещу експрезидента идва на фона на вълната от подобни обвинения напоследък срещу други видни мъже, включително холивудския магнат Харви Уайнстийн, предизвикали широк публичен отзвук зад Океана.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • gost
  Отговор
  1 09:21  26.10.17
  Тъпа информация, изсмукана от пръстите... Нещо по-интересно няма ли...
 • незнайко
  Отговор
  2 09:31  26.10.17
  Тъпи , тъпи , още по тъпи американски новини ! Хедър Линд явно си е повярвала, че може да изкара някой долар от ситуацията. В САЩ това си е ежедневие.
 • 3 10:02  26.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • рамзес III
  Отговор
  4 11:24  26.10.17
  Той ме пипна отзад.... Е ако те беше пипнал отпред по-добре ли щеше да се чувстваш!

Напиши коментар:


Публикувай