Last news in Fakti

18 Юни, 2019 13:40 1 715 6

Иран ще се противопостави на натиска

  • иран-
  • президент-
  • хасан рохани

Хасан Рохани призова страната си да бъде единна

Иран ще се противопостави на натиска - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Иран не води война с никого, но е готов да се противопостави на враждебните действия на други държави. Това заяви иранският президент Хасан Рохани, цитиран от ТАСС.

В момента отношенията на страната със САЩ са обтегнати, заради обвиненията за атаката срещу петролни танкери в Оманския залив. Според Рохани тези настроения срещу неговата страна целят сломяване на волята на иранските граждани.

„Ние не водим война с никой народ. Нашият народ ще спечели, защото сме изправени срещу група от неопитни политици и чиновници.

Те кроят заговори, но ние няма да загубим достойнството си. Натискът към нас се увеличава, но и нашата реакция към него също“, заяви Рохани.

Той заяви, че въпреки санкциите, неговата страна няма проблеми с осигуряването на летища и самолети. Рохани присъства на откриването на новия терминал на летището в Техеран.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    5 3 Отговор
    Ще има посрани Кравари и Европедали! :)
    Още помним онези Краварчета дето бяха на колене, молеха се за живота си и плачеха, докато иранчетата им теглиха по един пишо*! :)

    Коментиран от #5

  • 2 onq s konq

    2 5 Отговор
    Оказва се,че Близкоизточни държави са едни от НАЙ-НАГЛИТЕ И БЕЗПАРДОННИ НАРУШИТЕЛИ НА СВЕТОВНИЯ РЕД- Либия,Ирак,сега тия...,което пък е логично предвид Тираничните ЕДНОЛИЧНИ РЕЖИМИ НА УПРАВЛЕНИЕ.А иначе "словоблудство" в изказите на водачите им - Дал Господ/Аллах/:"В момента Иран не води война с никого"-така е,ама защото НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ защото няма все още атомно оръжие!"Въпреки санкциите Иран няма проблеми с осигуряване на...летища"?!Така е,но пък има проблем с осигуряването на ежедневната си прехрана и стоки от първа необходимост на пазара!Затова и такива режими ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се изрязват като тумори от лицето на Земята,което принципно е възможно ЕДИНСТВЕНО СИЛОВО чрез военна интервенция.

    Коментиран от #6

  • 3 Тодор

    0 0 Отговор
    Стойчев лапа персийски курове, информира ТАSS
  • 4 Любопитко

    2 0 Отговор
    Ислямофашистът от "путрета" как ли е изтраял сантиметровата близост на "НЕВЕРНИЧЕСКИЯ" кръст от швейцарското знаме?
  • 5 ...

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Твоят пиш0к с "фаска" ли е?
  • 6 Мотивация за отрицателен вот

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    А режима в Саудиарабията що го пропусна? Заради този, дето го крепи ли? Я да ни обясниш с какво саудитските мракобеси са по-добри от иранските и от останалите ислямофашистки сатрапи???
Новини по държави: