Last news in Fakti

18 Септември, 2019 16:20 1 697 9

Рохани може да отмени пътуването си до САЩ

  • иран-
  • хасан рохани-
  • сащ

Президентът настоява за виза

Рохани може да отмени пътуването си до САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на Иран обмисля да отмени пътуването си за заседанието на ООН, ако САЩ не издадат виза за него и иранския външен министър, съобщи Fox News.

Той очаква визите да бъдат издадени през следващите няколко часа. Иранските власти вече са изпратили нота до САЩ, в която отричат участие в атаката срещу рафинерия в Саудитска Арабия.

„Ефектът на американския натиск над Иран достигна своя връх и сега намалява. През последните седмици наблюдаваме подобрение в икономическите резултати на страната. Разбира се това не значи, че сме решили всички въпроси. Правителството обаче е способно да внесе повече нормалност. Иранският народ е привърженик на мира и диалога“, заяви Рохани.

Той заяви, че американските представители не създават позитивна атмосфера, а засилват натиска над Иран с обвинения без доказателства. Рохани обяви, че планира развитие на банковата система с тази на Русия и страните от Евразия.

Той смята, че е възможно да започне търговия с национални валути с Русия, Ирак и Турция, което да е позитивно за неговата страна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН

    7 1 Отговор
    СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Цветан Пеевски

    1 0 Отговор
    То тук освен Тролове , друго няма . Пълно с тролфили и с тролфоби . Гнусотия някаква .
  • 4 NikNay

    2 0 Отговор
    Мисля , че е време модератора да въведе опцията едно IP една регистрация едно потребителско име !

    Коментиран от #5

  • 5 ссссс

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    Така драстично ще спаднат уникланите посещения в сайта.Няма смисъл от това.
  • 6 руската нация е най гнусната нация

    3 4 Отговор
    Щял да се откаже да ходи рязания ако САЩ не му били издали виза ха ха ха.Еми те ако не ти издадат виза естествено,че няма да отидеш бе мюсли.Как иначе щеше да влезеш..нелегално като мексиканците ли ха хаха

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Сега ...местя го , щото единия от тримата глупендери нямало да иде в Щатите...ама то без тях слънчо ще изгрее наобратно бе...
  • 8 Жоро

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "руската нация е най гнусната нация":

    Саше, не се излагай пред хората. Прибери се да си изпиеш хаповете.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.