Last news in Fakti

6 Септември, 2020 20:10 15 690 9

Отпадна карантината за българи в още една държава

  • италия-
  • българия-
  • карантина-
  • отпадане-
  • мярка

От 7 септември свободно може да се влиза в Италия

Отпадна карантината за българи в още една държава - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

На 7 септември изтича заповедта, с която беше въведена 14-дневната карантина за граждани, пристигащи в страната и в предходните 14 дни са пребивавали или преминавали транзитно през територията на България и Румъния.

Влизащите от България пътници трябваше да попълнят декларация при пристигането си, която им се предоставяше на борда на самолета или на границата. Декларацията съдържаше информация за адреса, на който гражданите ще пребивават и на който ще изпълняват доброволната карантина.

В решението на италианското правителство бяха включени следните изключения от карантина: екипажите и пътуващия персонал на превозни средства – товарни камиони, самолети, влакове, кораби.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    11 3 Отговор
    Чакайте не бързайте утре ще се разбере?
  • 2 Хоху

    16 2 Отговор
    Айде на евтините коли само една баба ги е карала
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гошо

    4 1 Отговор
    Айде бе кво стана отпадна ли карантината? Напишете поне истината! Не ви ли е срам само глупости пишете
  • 5 Коце

    5 1 Отговор
    Кога ще отпадне за Българите що живеят в Македония, не можеме да си влезнеме в страната ни, колите ни останаха без прегледи, пишат ни актове в Македония, ако търгнеме за България да направиме преглед на колите и да си извадиме застраховки пищат ни актове и Българските полицайи, не може да си видим родата и приятелите, не може да си живеем нормално. Балгария пусна гражданите на Турция слободно да влизат но не сети за сопстените си 20 000 Българи кои то живеат предимно в граничните градове с БГ като пример Крива Паланка, Кратово, Делчево, Берово, Струмица и в други градове, оставени сме на милост само на господ, никои не се интересува од нас, надявам се ще прочете някой...
  • 6 IGOR

    5 0 Отговор
    За българите в Италия е отпаднала карантината, а за българите в Македония някой помни ли, че хората имат проблем, защото не могат да отидат да плащат данъците си и да се виждат с роднините и приятелите си или са оставени на милостта на всякакви грижи. Как всички държавници направиха за своя народ тук Сърбия за сърбите в Македония как могат да отидат в Сърбия, а ние българите в Македония не можем Надявам се някой да прочете това и да се погрижи за нас
  • 7 Баш Батка

    4 0 Отговор
    Е ще отпадне, на есен се бере и им трябват мексиканци от Пеуник за нивята...
  • 8 Коце

    0 1 Отговор
    Каниме журналист од Факти да дойде в Крива Паланка да направи репортаж, да поговори с нас, хора сме може ще ни разбере някой политик че и ние имаме нужда од страната ни, ПСР тестовете в Македония струват од 130 до 200 лв и не навсякаде може да вземеш, само в поголемите градове.
  • 9 Пенка Шахънска

    1 0 Отговор
    Глупости, удължават я до 7.10😖😢
Новини по държави: