Last news in Fakti

23 Август, 2021 15:55 1 709 16

Путин: Не бива да се допуска разпространение на радикален ислямизъм в Централна Азия!

  • владимир путин-
  • русия-
  • афганистан-
  • ислямизъм

Стопанинът на Кремъл участва във видеоконферентната среща на Организацията на Договора за колективна сигурност, председателствана от президента на Таджикистан

Путин: Не бива да се допуска разпространение на радикален ислямизъм в Централна Азия! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин заяви, че не бива да се допуска разпространение на радикален ислямизъм от Афганистан в страните от Централна Азия, както и привличането на граждани на страната на екстремистите.

Той отбеляза, че трябва да се вземе предвид и използването на социалните мрежи за тази цел, като добави, че сериозният проблем с афганистанския наркотрафик остава на дневен ред.

Путин участва във видеоконферентната среща на Организацията на Договора за колективна сигурност, председателствана от президента на Таджикистан Емомали Рахмонов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    17 5 Отговор
    На радикалния ислямизъм лечението е радикално със "Солнцепек" и "Буратино".

    Коментиран от #8

  • 2 Българин

    4 19 Отговор
    То не бива и да се допуска разпространението на рашизъм по света ама...

    Коментиран от #4, #7

  • 3 Димитров

    20 3 Отговор
    Големият ръководител вижда нещата в дълбочина и навреме!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Путин

    6 2 Отговор
    Трябва да обяви Русия за монархия и да назначи за император себе си под името Владимир първи. Предложението не е мое а е на опозицията

    Коментиран от #9

  • 6 От страни

    8 3 Отговор
    Краварите ако расчитат да примамят Русия да навлезне в Афганистан тоя път не са улучили. Днес такива неща не се решават с навлизане еми ща праснат от Каспийско море с ракети както беше в Сирия. Талибите да си му правят сметката - или парите на Китай, или ракетите на Путин - кво ли ще изберат?
  • 7 От страни

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Взема ли си зпапзено място под крилото на краварски транспртен самолет? Е па побързай бе - нема само теб да чакат. Бухаха.
  • 8 От страни

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Мани не плаши хората. Четох за тези термобарични снаряди - страшна работа са тези оръжия.

    Коментиран от #11

  • 9 От страни

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Путин":

    Ако го направят на монархия си имат наследници на царя и тях трябва да слагат. Ама са едни смотаняци, още по зле от нашия цар. Нашия поне си прибра имотите и забегна а княгина Мария и принц Гошо ще продадат цяла Русия още на следвашия ден. Те са от Гогенцолерни, дето са били сътрудници на Хитлер.
  • 10 Бандера

    2 3 Отговор
    Само в Москва! И без това най-голямата джамия в Европа е там. Ердоган беше на откриването и, след като ПВО на Турция събори една руска птичка!

    Коментиран от #13

  • 11 Д. Петров

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "От страни":

    А гледа ли ги на анимация? Мани, мани...
  • 12 Д. Петров

    1 4 Отговор
    Ако някой е е разбрал, господарят Ви чукчолапци, заяви, че рушия е в Азия!!!
  • 13 Трол

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бандера":

    Най-голямата джамия е в...Рим! Имаш Гуугъл-пиеш мляко/познание!
  • 14 Малкия Пу, с платформите,

    2 4 Отговор
    да му мисли. Докато американците бяха в Афганистан, троловете, финансирани от кремълския пигмей, плюеха по тях и питаха какво правят американците там, сега на лилипута започва да му присветва реотана и ще трябва да мисли какво да прави, че го чака големия... змей. Тоя път Америка не трябва изобщо да се намесва, а да гледа сеира отстрани.
  • 15 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    Америте добре усвоиха АНГЛИЙСКАТА КОЛОНИАЛНА ПРАКТИКА!!!!!..../АКО ..ТЕ са измислили стратегията,в което се съмнявам.....Таааа,америте 2 години водят ПРЕГОВОРИ С Талибаните.......И вероятно ВСИЧКО Е УГОВОРЕНО!!!!И оставянето на оръжия за 90 милиарда!!!!!!!!и ,,,забравянето ,, на биометричните данни!!!!!и ред още ТАЙНИ НЕЩА.....Кои са ВРАГОВЕТЕ НА САЩ????РУСИЯ ,КИТАЙ И ......ЕСъто!!!!!!!!!Странно , НО ТАЛИБАНТЕ НЕ СА ОБЯВЕНИ ЗА ВРАГ!!!!!!!!!ОФИЦИАЛНО!!!!!!То и ЕСъто ---не е ама е въпрос на време!!!!!Америка си сложи ТАЛИБАНСКА РЪКАВИЦА И ЩЕ УДРЯ!!!!!!...ЗНАЧИ .....ТЯ!!! Въобще не е загубила и ИЗБЯГАЛА!!!!!!!! ТОЧНО !!!! КАКТО КАЗВА Путин/ИМА ПРОБЛЕМ....Навремето ,така смятаха и за ВИЕТНАМ,НО ИСТИНАТА Е ДРУГА!!!!!Америка СПРЯ НАСТЪПЛЕНИЕТО НА КОМУНИЗМА В Азия!!!!!!!!!което де факто е ....ПОБЕДА!!!!!!
  • 16 Рико

    0 0 Отговор
    Референдум, бе Володя, референдум в "републиките". Да ти е позната думата "референдум"? Кой отвори тази врата?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания