Last news in Fakti

23 Август, 2021 16:49 1 800 21

Европа ще бъде климатично неутрална

  • германия-
  • климат-
  • ангела меркел

Това обяви Ангела Меркел

Европа ще бъде климатично неутрална - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Европа трябва да реализира климатична неутралност до тридесет години. Това обяви германският канцлер Ангела Меркел, съобщи ТАСС.

Идеята продължава да е основна за групата. Меркел потвърди, че се работи за това.

Предложени вече бяха редица реформи. Те ще изменят потреблението в ЕС.

Страните в групата подкрепят промените. Меркел обяви, че климатичната неутралност трябва да бъде обявена след тридесет години.
Тя посъветва държавите да се насочат към зелени политики. Това ще помогне за цялостния преход.

Внимателно се работи върху реализирането на промените. Германия планира нови действия.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И не само климатично

    26 0 Отговор
    Но и полово неутрална.

    Коментиран от #3

  • 2 оня с магарето

    16 0 Отговор
    част от плановете са да продължи да си изнася боклука и старите коли в България
  • 3 До кога

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "И не само климатично":

    Ще им сърбаме попарата на тези европейски извратеняци?
  • 4 гадно

    12 1 Отговор
    Горе-долу като при нас уж сме на парно, но от маАалта са на гуми иначе всички искаме чист въздух
  • 5 Boxer EZ 3.0

    19 0 Отговор
    ЕС : "Има човек - има СО2, няма човек - няма СО2!"
  • 6 ГЛЕДНА ТОЧКА

    12 1 Отговор
    Като първо неутрализира човешкия фактор, малкия и среден бизнес! Като насели Европа с фанатизирани ислямисти! За които цивилизационните постижения не означават нищо! Ето ти и климатична неутралност!
  • 7 гадно

    9 1 Отговор
    По границите на Европа ветилатори ли ще сложат след като държави като Китай , Индия , Сащ и други се правят на недочули???

    Коментиран от #17

  • 8 никой не

    9 1 Отговор
    споменава,че промените в климата се дължат на повишената активност на слънцето,тъй де,то е далеч...виж квотите за въглеродни емисии са ни подръка и каква далавера има...
  • 9 Българина

    13 0 Отговор
    климатично неутрален е точно като евроатлантическуте ценности. всички са чували за тях но никой не ги знае кои са. какво е климатично неутрален? перпетомобиле не съществува. вкарвваш ресурс изразходваш го и после имал отпдък за преработка, и винаги вкарваш външна енергия и ресурс която идва от някъде. това което разбира германия за неутралност е, внос на чиста тоалетна хартия, нейното използване, и обратен износ но оакана! и тала Германия е неутрално чиста! познайте за къде ще пътува отработената тоалетна хартия.
  • 10 Бабата

    11 0 Отговор
    Спешно да излиза в пенсия, докато не доос*ала пейзажа!
  • 11 Фифи сладката

    13 0 Отговор
    Европа ще бъде климаксично и полово неутрална.
  • 12 mi6osp

    14 0 Отговор
    Дръжки ще бъде неутрална. Безпочвени фантазии. Това е новата колониална система - богатите държави ще живеят в чисти условия, мръсотията от производството ще остава при бедните, че даже и ще ги карат да плащат за това. Огромни нови напрежения в светаогромни тълпи емигранти. Нестабилен свят, който не може да съществува.
  • 13 Мнение

    9 0 Отговор
    В природата Няма такова понятие "Климатично неутрални" Всеки организъм е в симбиоза с климата и околната среда!
    Така, че Климатично неутрален означава Несъществуващ!
    Терминът трябва да е "Климатично хармоничен" или нещо подобно!
  • 14 Аахахаах

    9 0 Отговор
    Коя Европа ма бабее? Коя Европа? Къде ще си дявате дизеловите и бензинови кошници?! Нали ви гледахме колко неутрални бяхте преди години с vw. Цял свят ви се подиграва! Кукувица, айде отивай в пенсия и да те няма!
  • 15 АхАхаахах

    5 6 Отговор
    Мисля си, че в момента на спирането на дизеляците и разни там подобни котари от движение в БГ ще се разбере колко точно българи искат да са част от ЕС. Да не се окажат 1%....
  • 16 pbdan

    6 1 Отговор
    Лecнo ѝ e нa Гeрмaния c тaкивa cъceди: Фрaнция c мнoгoтo cи AEЦ, Нoрвeгия c 27ГВт ВEЦ и Пoлшa c гoлeми ТEЦ. Имa oткъдe дa внece и дa кaрa caмo c ВяEЦ и ФEЦ.
  • 17 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "гадно":

    А какво трябва да чуят ,речите на Грета Тумберг ли
  • 18 Анонимен

    6 0 Отговор
    Откривам смущаващо много прилики във фанатичното вторачване в някаква абсурдна кауза между афганистанските талибани и западноевропейските еко-талибани . И двете движения са продукт на криворазбрана "образователна" система . В Афганистан се опитват да живеят в общество утопия от миналото а в Европа в същата утопия , но от бъдещето без да има технологична база за осъществяването и. И двете движения упорито отказват да погледнат реалностите и да живеят спрямо тях .Много преди достигането на бленуваната от еко-талибаните климатична неутралност вследствие на предприетите политики ще се достигне до разтърсващи и разрушителни промени в икономиката и обществото които ще изметат налудничавите идеи на еко-талибаните . Никой няма да мисли за "спасяване на света" когато остане без ток и отопление през зимата , гладен и безработен . А точно до това ще доведе еко-фанатизма . Невъзможно е да се осъществи технологичен скок с правителствени или брюкселски декрети . Германците досега успяха да постигнат най скъпият ток в света ( изключваме малки островни държави и подобни ) инвестирайки усърдно във "евтини" възобновяеми енергоизточници като в същото време дори не успяват да намалят емисиите си съществено и са водещи в това отношение сред другите големи европейски държави ( Великобритания и Франция )
  • 19 Обесен Язовец

    4 0 Отговор
    Приятели, умолявам ви разровете нета на тема
    "Климатични оръжия". Много неща ще намерят логическо обяснение, какво става в момента.
  • 20 Матей

    2 0 Отговор
    Ккави са тия абракадабри,някакви безсмислици?Какво означава,да няма сезони ли,че как ще влияеш ти на климата,да не си господ?Крайно време е да престанат с тия глупости и да си седнат на задниците и да работят в полза на гражданите.
  • 21 Emel Mutlu

    0 1 Отговор
    Ха дано😂
Новини по държави: