Last news in Fakti

3 Октомври, 2013 22:01 3 341 0

Стрелба и преследване пред Капитолия

  • стрелба-
  • сащ-
  • капитолия

Блокадата вече е вдигната. Не се съобщават повече подробности за жената

Стрелба пред сградата на Капитолия отново стресна Вашингтон, предаде АП. Полицейско преследване на автомобил завърши с един ранен полицай, простреляна жена и дете, прибрано от полицията.

Източник от разузнаването съобщи, че гонката започнала, след като жена разменила реплики с полицаи. Веднага след това се опитала да избяга с автомобила си, уточнява „Фокс нюз“. Служителите на реда успели да я настигнат в района на Капитолия, съобшава Ройтерс. Тя излязла от колата и била застреляна от полицаите. По непотвърдена информация, в колата имало и малко дете, което било изнесено от полицаите. Блокадата вече е вдигната. Не се съобщават повече подробности за жената.

Сградата на американския Конгрес остана блокирана по време на инцидента. В същото време в нея Камарата на представителите и Сената провеждаха заседание за преодоляване на бюджетната криза.

Републиканците Джералд Коноли и Матю Картуайт са разговаряли на балкона на Камарата на представителите, когато чули 7-8 изстрела.

Затворена беше и сградата на Върховния съд на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА