Last news in Fakti

4 Юли, 2023 07:33 1 721 12

Засилен трафик! Рекорден брой пристигнали мигранти на Острова

  • великобритания-
  • ламанш-
  • мигранти-
  • риши сунак

С това общият брой на пристигналите в Обединеното кралство мигранти от началото на годината става над 11 хиляди, става ясно от официална статистика

Засилен трафик! Рекорден брой пристигнали мигранти на Острова - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британските власти са регистрирали миналия месец нов рекорден брой на пристигнали мигранти, предадоха ДПА и Пи Ей Медия, информира БТА.

С това общият брой на пристигналите в Обединеното кралство мигранти от началото на годината става над 11 хиляди, става ясно от официална статистика.

В петък 155 мигранти акостираха на британска територия с три лодки, като общият брой на пристигналите през миналия месец е 3824 души. През юни миналата година в Обединеното кралство са пристигнали 3140 мигранти, през 2021 г. - 2177, през юни 2020 г. - 727, през юни 2019 г. - 163, а през юни 2018 г. - само четирима.

Данните бяха оповестени броени седмици след като британският премиер Риши Сунак заяви, че планът му за спиране на пресичането на Ламанша "започва да работи".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 горски

    17 1 Отговор
    За Великобритания,трябват велики емигрантски потоци,..Тя винаги е имала желание да преяжда--със всичко..
  • 2 Иван

    13 1 Отговор
    Емигранти бе,соросоиди, емигранти.
  • 3 Да..

    17 0 Отговор
    И все млади , здравии слни, черни момчета...
  • 4 Идват да помагат

    22 0 Отговор
    За революцията във Франция и Европа.
    Еми, който е риба, ще се пържи. Тези, европейците се оказаха много тъпи парчета. Съвсем спокойно си предават територията на други народи. И на края ще изчезнат.
  • 5 Ами...

    18 0 Отговор
    Със сигурност идват да работят. Нали все им липсва работна ръка на острова. То и в Германия всичките бежанци,, работят.

    Коментиран от #6

  • 6 Хммм..

    19 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ами...":

    Работят? Вече им дават оръжие и са охрана във влаковете и полицаи. Няма да ме учуди, ако от тях вземат и във Бундесвера? Преврат в Европа става бавно, тихо и само тук, там има изригване на пламъци, както сега във Франция. Тези НИ превземат. Европа отива към Халифат.
  • 7 Маркс

    5 3 Отговор
    Това е новият стар пролетариат. Само,че цвета на кожата ще бъде по тъмен.Идва комунизма и благоденствието минималният базов доход. А парите ще бъдат соц.рейтинг. за третополовите ще дават най много точки.комисар Сунакоф и комисар Макороноф Бабоебоф са нашето бъдеще.
  • 8 Маркс

    3 3 Отговор
    Това е новият стар пролетариат. Само,че цвета на кожата ще бъде по тъмен.Идва комунизма и благоденствието минималният базов доход. А парите ще бъдат соц.рейтинг. за третополовите ще дават най много точки.комисар Сунакоф и комисар Макороноф Бабоебоф са нашето бъдеще.
  • 9 Пловдив

    3 0 Отговор
    Онзи, рунтавия грозник нали ги излъга,че ако излязат от ЕС ,мигрантския натиск,ще намалее! Оказа се,че е точно обратното...! Можем скоро да очакваме референдум,за връщане...!
  • 10 Браво

    3 0 Отговор
    Те бягат към хубавото само не мога да разбера като се установят защо пак искат да си направят Халифат. И да режат глави на неверниците.... Това можеха да си го правят и по родните места....

    Коментиран от #11

  • 11 Ами те искат някой

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Браво":

    Балама, да ги храни, да им отгледа децата, да им плаща всичко, но в главите си, те са си останали по палмите и пустините. Режат глави и жените им ядат отделно от масите на мъжете. Имат право да приготвят храната, да сервират и отсервирват, но нямат право да ядат с мъжете. И още всичките техни други "традиции" си ги донасят тука в Европа.
  • 12 Хм...

    1 0 Отговор
    Ами халал да са им. Догодина двойно!
Новини по държави: