Last news in Fakti

15 Юли, 2023 05:09 1 047 0

Парагвай експулсира предполагаеми членове на калабрийската мафия

  • парагвай-
  • мафия-
  • ндрангета-
  • експулсиране-
  • асунсион

Двамата бяха арестувани на 250 км от столицата Асунсион

Парагвай експулсира вчера двама италианци, идентифицирани като предполагаеми членове на калабрийската мафия ндрангета и арестувани на 250 км от столицата Асунсион, предаде Франс прес, цитирана от БТА, като се позова на органите за сигурност.

Двамата заподозрени, които носят едни и същи имена - Джузепе Джорджи - са първи братовчеди и са на възраст 22 и 26 години. Те са експулсирани с полет от Асунсион до Мадрид, където са били са предадени на Италия, каза пред журналисти ръководителят на Интерпол в Парагвай Карлос Дуре.

Мъжете са били задържани в сряда, докато се движели с микробус в Росарио.

Те "не са били в Парагвай като туристи", имали са "престъпна цел", каза Дюре, говорейки за възможни контакти за износ на кокаин за Европа.

Според европейската полиция през последните три години от Парагвай в Европа са пристигнали около 40 тона наркотици.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА