Last news in Fakti
  Тема: Украйна

8 Февруари, 2024 21:10 5 140 105

Защо Путин даде интервю точно на Тъкър Карлсън?

  • владимир путин-
  • тъкър карлсън-
  • русия-
  • украйна-
  • сащ-
  • война-
  • дезинформация-
  • интервю-
  • пропаганда-
  • доналд тръмп

Свободата на словото или свободата да лъжеш безнаказано

Защо Путин даде интервю точно на Тъкър Карлсън? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Тъкър Карлсън е интервюирал руския президент Владимир Путин. Интервюто ще се излъчи в личната платформа на американския журналист, обяви самият той в няколкоминутно видео, заснето в Москва. Потвърждение, че разговорът между руския лидер и Карлсън се е провел, дойде и от Кремъл. Това са фактите. Но какво стои зад тях?

Тъкър Карлсън, Владимир Путин и Доналд Тръмп

Още новини от Украйна

Тъкър Карлсън беше един от най-големите апологети на Доналд Тръмп по време на президентския мандат на републиканеца. След края му обаче стана ясно, че в лични разговори Карлсън е казвал, че дори мрази Тръмп и жадува за момента, в който ще може да спре да му обръща внимание. Това обаче не му пречи да омаловажава събитията от 6 януари 2021, когато привърженици на Тръмп щурмуваха Капитолия. Изглежда и за Тръмп изказванията на Карлъсн не са проблем - тъкмо той беше избран за ексклузивно интервю с бившия президент. Тръмп просто предпочете да разполага с цялото време за себе си, вместо да се яви на дебат с опонентите си за републиканската номинация за президент.

Сега Тръмп упражнява влияние върху част от републиканските законодатели, макар да не обитава Белия дом. По всичко личи, че тъкмо той ще е номинацията на партията за президент. А решението на Кремъл да допусне Тъкър Карлсън до интервю с Путин, който не е разговарял с представител на западна медия от началото на войната срещу Украйна, е ясен знак за това, че руският лидер изглежда има полза тъкмо от тази фракция на републиканците, която е лоялна към Тръмп. А навярно и на Тъкър Карлсън. Спирането или дори продължаващото забавяне на американската помощ за Украйна е в интерес на Путин. Все повече анализатори прогнозират мрачна картина за Украйна, ако западната подкрепа отслабне.

Фактът, че интервюто на Карлсън с руския президент е мотивирано до голяма степен именно от решението за финансовата помощ, която САЩ изпраща на Киев, е очевиден още преди интервюто да е излъчено. Повечето американци въобще не знаят какво се случва в Русия или Украйна, твърди Карлсън във видеото, с което обявява интервюто си. "А трябва да знаят, защото плащат за голяма част от това", продължава журналистът.

Свободата на словото или свободата да лъжеш безнаказано

До скоро Карлсън беше едно от най-популярните лица на Fox News. Медията обаче прекрати сътрудничеството си с него през миналата година, а точната причина за това остава неясна. Самият Карлсън обвини бившите си работодатели, че искат да го накарат да спре да говори "истината". Познат рефрен, който се повтаря отново и отново от всеки, който бъде уличен в лъжа или дезинформация. Разбира се, Карлсън дръпна тази струна и при обявяването на интервюто си с Путин. Нито един западен журналист не се е дори опитал да интервюира Путин, откакто Русия нападна Украйна, драматично обявява Тъкър Карлсън, представяйки се за единствения осмелил се. Журналисти от британската обществена медия Би Би Си, от американската Си Ен Ен и редица други веднага опровергаха Карлсън. Всички те не спират да се опитват да вземат интервю от Путин, Кремъл просто им отказва. Това можеше веднага да се обърне в добре познатото "разбира се, че така ще кажат". Но говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди, че Карлсън не е прав и такива покани действително е имало.

Руските държавни пропагандисти приветстват интервюто на Тъкър Карлсън. Все пак още при уволнението на журналиста от Fox News Владимир Соловьов писа до Карлсън, за да му каже, че според него трябва да се кандидатира за президент на САЩ, а после и Russia Today му предложи работа. Карлсън повтаря онова, което в Кремъл говорят вече от години: просперитетът на Запада се разпадал много бързо, а с него идвал и краят на доминацията на американския долар.

Журналистика или държавна пропаганда

Владимир Путин едва ли ще представи нови цели или причини за войната в Украйна пред Тъкър Карлсън. През декември, на ежегодната си пресконференция, Путин само затвърди повтаряните стотици пъти свои цели за "денацификация" и "демилитаризация" на Украйна. Въпреки това Карлсън твърди, че повечето американци нямат представа какво цели Путин, дори, че "никога не са чували гласа му".

Гласът на Путин се чува надалеч. А и Тъкър Карлсън вече използва неговите изразни средства. "Западните правителства ще дадат най-доброто от себе си, за да цензурират това", продължава американският журналист. И повтаря едно от най-коварните оръжия на руската пропаганда - "Западът" е друг, чужд, враг. Въпреки че Тъкър Карлсън е част именно от Запада. И зрителите, към които се обръща, също са част от Запада.

Тъкър Карлсън ще има своя момент в обувките на Оливър Стоун. А руската пропагандна машина и мегафоните ѝ зад граница ще го наричат смел, различен, честен. "Това не е журналистика, а държавна пропаганда. Пропаганда от най-грозния вид, такава, която убива хора." Думите отново са на Тъкър Карлсън - по адрес на онези, които "не се осмеляват" да дадат думата на Путин. Но могат спокойно да се отнасят и за него.

Автор: Мина Киркова


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Един

    10 83 Отговор
    Щото му е удобен.

    Коментиран от #32

  • 4 Ей,голямо шубе

    145 87 Отговор
    Много ги е яд демократурите, че западен журналист ще покаже истината, която цензирате на поразия

    Коментиран от #101

  • 5 Да няма на Бойко Василев да даде

    120 79 Отговор
    Големите се срещат с големи. Това е правило.
  • 6 Голям рев

    140 79 Отговор
    Обринаха се краварите от това интервю. Още не са го прочели....но гузен негонен бяга. Сакън западните народи да не научат истината.
  • 7 Укропат

    62 92 Отговор
    Ми то само Тъкар Карлсън си е поискал интервю. А на шефчето се състезават кой да го интервюира. Друго си е да си популярен комик.

    Коментиран от #48

  • 8 Помак

    86 84 Отговор
    На В.Путин който дири сметка е примитив ..В.Путин в момента е владетел! , по него се равняват повече от 70-80 % от държавите в света (близо 5 млрда ) ..другото е лан лан
  • 9 Тото

    106 73 Отговор
    Въпросът е защо само той за две години отиде да интервюира Путин!!! Хората трябва да могат да чуят всички гледни точки независимо кой е прав и кой крив!!!! Всеки човек сам да прецени на какво да вярва нали това е основата на демокрацията!!!! А не някой да решава за нас във какво да вярваме и какво да мислим със претекст че ни защитава и защитава демокрацията!!!!

    Коментиран от #98

  • 10 Дойче ЗелЛе

    113 76 Отговор
    Къде изчезна свободата на словото
    бе другари демократи ⁉️

    Коментиран от #19

  • 11 над 100 милиона са гледали

    97 76 Отговор
    ... рекламата за интервюто през първите 24 часа. Колко ще гледат самото интервю през първата седмица от премиерата? Карлсън да почва да късат билетчетата. Рекордите на филмите на Камерън отиват в миналото.. а това е просто една документална продукция с минимален бюджет.
  • 12 Мдаааа..

    62 79 Отговор
    Защото фокс нюз са една от най популярната медия в щатите. Хората вярват на фокс нюз повече отколкото на ббс снн..

    Коментиран от #71

  • 13 Голям кеф

    100 76 Отговор
    Дезинформаторите този път да безсилни.Милионните гледания ще станат милиарди. Истината като лавина ще ги повлече.
    Лъжците треперят и стенат от ужас, че ще бъдат разкрити.
  • 14 Гошо

    71 75 Отговор
    Тъкър Карлсън с това интервю секна мензиса Мина Киркова
  • 15 Ранбо

    8 66 Отговор
    Едно време и Хитлер такива интервюта е давал. Защшото така работи така наречената "демокрация" - дава възможност за избор, след това всеки си плаща, според избора.
  • 16 Град Симитли

    52 1 Отговор
    Да, наистина!
    .... Защо не на Огнян Стефанофф, тлъстата жаба?! :))

    Коментиран от #49, #56

  • 17 балкански

    87 6 Отговор
    най-после, появи се журналист с топки на световната арена!
  • 18 Вярно бе

    61 2 Отговор
    Защо не даде интервю на Мара или на Деникска ❓❓❓❓🤣😂🤣😂

    Коментиран от #24

  • 19 балкански

    71 2 Отговор

    До коментар #10 от "Дойче ЗелЛе":

    видяхме, че и бленуваната демокрация има грозно и неумито лице!
  • 20 Объркано Атлантиче

    91 3 Отговор
    Много е скъпо да се контролират основните западни медии и да се поддържат като средство за пропаганда. Дълбоката държава и техните медийни стенографи са възмутени, че Илон Мъск и Тъкър Карлсън ще унищожат годините антируско промиване на мозъци с едно-единствено нецензурирано интервю.
  • 21 Вашето Мнение

    77 2 Отговор
    Ми на кого да даде интервю Путин? На прислужващата джурналиска бойко василев или на опулената дебейка цеци ризова? Манипулациите на тия двамата минават само пред нискограмотни интервюирани и зрители.
  • 22 Кюмюра от Драгалевци

    57 1 Отговор
    Ти па коя си ма Патко неизвестна за да говориш за Тъкър Карлсън?
  • 23 Джамбaза

    74 2 Отговор
    Дойче веле - извор на истина!
    Ако истината не ви харесва ние ще измислим друга.
    По-истинска!
    Въпросът е защо не разрешиха на Зеленски да даде интервю на Карбовски!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 балкански

    39 1 Отговор

    До коментар #1 от "Защото путан":

    дори за отрицателен лайк нема да се абим,кома сите така си воните с еуроатлантическите си ценности!
  • 26 Къде го

    20 3 Отговор
    това интервю, кажете ми,моля?!

    Коментиран от #57, #60, #61, #64

  • 27 Елементарно!

    20 55 Отговор
    Карлсън всичко това го прави за пари, дали джуджето или рижавия му ги е дал, няма никакво значение.
  • 28 Смех в блатото

    6 48 Отговор
    Тва е все едно да питате защо Путлер дава интервюта на Салавьов или Симонян :))))
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 МАРА Хари

    30 4 Отговор
    Ех, как не се сетих аз да му спретна едно интервю на Путин. И без това му знам всички планове и мисли.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Да хахаха

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Да седи на него :)
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 бай Иван

    63 4 Отговор
    Ех, Дойче Веле , Дойче Веле ! Още не е излязло интервюто и започнахте с пропагандата. Де поне изчакайте малко. Знаем Ви много добре и колко сте демократични и честни ,па и обективни журналисти. Знаем ,че по по най, от Вас няма.
  • 35 ха, ха

    35 2 Отговор
    мина срещу тъкър?!? ама вярно?!?
    минке, поискай интервю от путин, ти ще му зададеш „правилните въпроси“, знаем!
    или хайде, той ти е висока топка, що не се пробваш с интервю с тъкър?!?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 нннн

    47 0 Отговор
    Интересно, дали големите български медии ще излъчат интервюто. Обърнете внимание.

    Коментиран от #59

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Знаеш ли немската метъл песен

    1 8 Отговор

    До коментар #29 от "Бат ДънЮ":

    Ду....х.......аст
  • 41 Сандо

    35 1 Отговор
    Защото е журналист такъв,какъвто трябва да бъде всеки,упражняващ тази толкова важна за обществото професия.И нека всеки друг да се попита защо Путин никога няма да го удостои с такава чест.
  • 42 Рошав таралеж

    36 1 Отговор
    Тролеите на центчета почват да пикаят газ. Пикайте в амерските гъзотанкери. Вазелин носите ли си? Не? Е, ще го поемете на сухо.
  • 43 Проблема с лъжата се решава лесно

    34 3 Отговор
    ПУСНЕТЕ руските телевизии.

    Елементарно, нали.
  • 44 Хохо Бохо

    4 41 Отговор
    Това "интервю" е чиста, рашистка, путинска пропаганда!
    Копейки, гледайте го!...

    Коментиран от #47

  • 45 Георги Харизанов

    28 2 Отговор
    Коя е пък тази с0р0с0идна пача Мина Киркова?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Сандо

    32 0 Отговор

    До коментар #7 от "Укропат":

    Не е точно така.Преди няколко години - може би 3-4 - на един Петербургски форум,водеща беше една американска журналистка,не и помня името и мисля,че беше от СНБС.Та те на този форум добре си поговориха,после той и даде интервю и тази симпатична дама се прибра в Америка.Излъчи поорязания материал и не след дълго можеш ли да се сетиш какво направиха с нея - ами уволниха я.

    Коментиран от #63, #66, #97

  • 49 бай Иван

    29 0 Отговор

    До коментар #16 от "Град Симитли":

    .... Защо не на Огнян Стефанофф, тлъстата жаба?! :))

    Малии на тоя днеска му четох глупотевините как беше обвързал смъртта на Къро , на Алексей Петров и Марто Нотариуса с заловеният "шпионин" в ГДБОП в оттам с Путин. Да се чуди, да се смее ли човек или да плаче на такива "мисирки". Освен това днеска се разбрало ,че Мартин Божанов си сменил и името и ЕГН то и бил неразкриваем. Тия на дедовата ми шапка. Все пак и в полицията има хора с малко над 100 коефициент на интелигентност. И да им го реча ,че Божанов си беше Божанов и през 1994 и 1995 и 1996 година та до края му. Освен да си е сменил името в детската градина, щото още тогава е предвиждал какъв бандит ще стане.
  • 50 Некой си

    28 1 Отговор
    По важното е ,че Бай Пън дава интервюта на невидими и покойници.Направо кърти рейтинга.

    Коментиран от #77

  • 51 Биби Кинк

    0 12 Отговор
    На Токарев дава интервю бати Пупи шо и двамата са жертви на Байден( Америка майд ен).
  • 52 Артилерист

    33 1 Отговор
    Интересно е как една откровена пропагандистка обвинява други в пропаганда. Киркова лъже безогледно, че гласът на Путин се чува на Запад. Това е много ясен признак, че тя лъже и манипулира и с останалите си твърдения. Аз имам много преки контакти със Запада и зная категорично, че руските медии там са забранени. Путин се показва изключително рядко в техните новини, само когато искат с нещо да го опровергаят. Западът и особено ЦРУ са перфектни в пропагандата и манипулациите. Погледнете какво се случва в страните с добри отношения с Русия. Наскоро в Сърбия, например. Там на малки опозиционни групи се дават луди пари за пропаганда, протести и бунтове. Как си мислите, че независими, неутрални и проспериращи държави като Финландия и Швеция "изведнъж" решават да станат членове на НАТО? Аз не се съмнявам, че те са подложени на жесток натиск и заплахи от глутницата, начело със САЩ. Само като видите къде са спрямо Русия и нуждата от обяснения отпадат...
  • 53 Точно на Тъкър го е дал....

    1 23 Отговор
    Защото Волгин го е хванала диарията точно минути преди интервюто, и се е наложило да го мият с пожарната, и Вовата на кой... на кой... е хайде на Тъкър.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Слава на Русия !

    19 3 Отговор
    ВОВА е Бог !
  • 56 Помак

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Град Симитли":

    Ох котио..

    Коментиран от #72

  • 57 ..............

    38 1 Отговор

    До коментар #26 от "Къде го":

    Още не е излязло. А краварите плюят по него без да са го видели. Страх от осветяване на истината.

    Коментиран от #68

  • 58 Иванушка 🇷🇺

    24 2 Отговор
    "....автор Мина Киркова..."

    Няква селянка ще да е тая, по-добре да си гледа чушкопека и до журналистика да не припарва.
    Де е Минка, де е ТАКЪР 😆
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 сайта *скандално*

    18 0 Отговор

    До коментар #26 от "Къде го":

    "Интервюто на Тъкър Карлсън с Путин със симултантен превод на руски език тази нощ в 1 часа Тук:....."
  • 61 бай Иван

    32 0 Отговор

    До коментар #26 от "Къде го":

    ..това интервю, кажете ми,моля?!
    доколкото ми е известно ще бъде разпространено на 09.02.2024 год след 01 часа .Вече къде ще излезе явно ще се търси . При нас в България това не е новина .Новина е при Ризовата ,че Желязков казал ,че целият демократичен свят е срещу Путин /каквото и да значи цял и демократичен/, но същият този свят не е срещу геноцида на Нетаняху. Сега въпроса е че за едни демократичният свят е един, за други друг, а по принцип няма такъв, когато се преследват колониални интереси на големите сили. Нито става въпрос за демокрация , ни за справедливост .
  • 62 Поръчкова статия

    23 1 Отговор
    от Милена Киркова, поръчана и платена от DW.

    Хич не съм сигурен че Милена е съгласна със статията си. Но наведена главица сабя не я сече.
    Тази статия е просто потвърждение в правотата на Такър. Деспотите са наистина са подивяли. Че не техен слуга взима интервюто и после го редактира.
    Който иска да гледа или да не гледа интервюто. Няма да е по националните телевизии както интервютата със Зеленски. Но и това е опасно за тираните.

    Коментиран от #67

  • 63 Верно ли

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "Сандо":

    Мегън Кели да не е?
  • 64 Утре сутринта

    12 1 Отговор

    До коментар #26 от "Къде го":

    по първи канал на руската телевизия от 7:00 часа. 6:00 наше

    Коментиран от #80

  • 65 ХА ХА

    6 1 Отговор
    Че защо ни е интервю на путин?
    Той е казал до сега много повече от това което може да се събере в режисирано интервю.

    Коментиран от #69, #84

  • 66 бай Иван

    20 0 Отговор

    До коментар #48 от "Сандо":

    "Излъчи поорязания материал и не след дълго можеш ли да се сетиш какво направиха с нея - ами уволниха я."

    Ами и на Карлсън готвят нещо такова. Слушали са го следили са го /демократично разбира се да не си помислите нещо друго/ та се наложи Илън Мъск да пише ,че трябва да бъдат арестувани тези дето искат да арестуват Карлсън . Таааа такива ми ти неща в демократичните ценностти на цивилизованият свят. / по Р.Желязков/

    Коментиран от #73

  • 67 Хаха

    11 1 Отговор

    До коментар #62 от "Поръчкова статия":

    Мина Киркова.
    Някаква световно неизвестна женица. Даже и името и не знаем, не помним и объркваме. Седнала с Карлсън да се мери.
  • 68 ХА ХА

    0 3 Отговор

    До коментар #57 от "..............":

    Коя е истината бе точка?
    Тази дето всички руски класици казва че е лъжа, и прилагат доказателства.

    Коментиран от #74

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Бат ви Румен който е умен.....

    0 6 Отговор
    И аз незнам за какво го е дал на Тъкър това интервю, да беше го дал на мен, ама той не ме кани на 9ти май на парада, и ако превземат село Табаевка пак няма да ме покани на парада, аз пък няма да го поканя на 3ти март, и на 4ти няма да го поканя, ще поканя Зеленски.
  • 71 Атина Палада

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мдаааа..":

    Фокс нюз е единствената медия под контрола на Републиканците.Всички останали медии са под контрола на демократите -дълбоката държава .
  • 72 Ха....

    0 3 Отговор

    До коментар #56 от "Помак":

    Издои ли козите бе дьонме?
  • 73 ХА ХА

    1 12 Отговор

    До коментар #66 от "бай Иван":

    А в русия фърчът от етажа, или ги дупчат в асансьора (справка; Политковская), а от време на време пият и чайче.

    Коментиран от #79

  • 74 ,,,,,,,

    6 1 Отговор

    До коментар #68 от "ХА ХА":

    Хахавия, не е за твоята празна тенджера. Не можеш да схванеш.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 бай Иван

    12 2 Отговор

    До коментар #50 от "Некой си":

    "По важното е ,че Бай Пън дава интервюта на невидими и покойници.Направо кърти рейтинга"

    Да бе! Де се беше сетил за Митеран дето почина преди 28 години. Па мани другото, ама и разговор води с него. По едно време взе да приклеква и да се оглежда , та си помислих ,че Митеран от отвъдното го налага по главата с чехал . Боже , боже велика нация не може от близо 300 милиона един усвестен да намери за президент. Като избраха Тръмп ми беше смешно , сега с тоя ми се плаче.Ама какво ли му се подиграваме на тоя, като ние сме със същите управници. Казал съм в къщи на жена ми да ми говори на г-н президент да не се чувствам по -долу ,щото съм сигурен ,че капацитета ,образованието и опита ми е повече от поне 2/3 от хората в парламента . За един бивш президент от Ирланските пасища и канадските планини пък да не говорим.
  • 78 Руският език е забранен

    15 0 Отговор
    Дори при комунизма имахме Английски гимназии, що така бе, готини Факти.бг?!

    Коментиран от #86

  • 79 бай Иван

    8 2 Отговор

    До коментар #73 от "ХА ХА":

    Да бе верно е това ! Само да питам журналиста Джулиан Асандж ли ти го разказа от демократичният зандан ?

    Коментиран от #83

  • 80 ХА ХА

    6 1 Отговор

    До коментар #64 от "Утре сутринта":

    Отговорите са ясни, гледайте въпросите!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ХА ХА

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "бай Иван":

    Фактите не се разказват, те вече са факт.
    Изключвам медията.
  • 84 Сандо

    2 2 Отговор

    До коментар #65 от "ХА ХА":

    А ти не викай "хоп" преди да скочиш.

    Коментиран от #88

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ХА ХА

    1 4 Отговор

    До коментар #78 от "Руският език е забранен":

    Това е друга тема, обучаваха шпиони.
    Само се информирай кои учеха в тия гимназии, и тук таме някой промъкнал се сноб,който се сливаше с вълната, тия бяха най опасни щото разчитаха само на зъбите и ноктите си.
  • 87 Скалони

    14 0 Отговор
    Бедни ми бедни DW, толкова сте кухи и мизерни, че просто няма накъде повече. Путин лъгал. А, зелката, не лъже нали. И много е страшно ако се чуе от света нещо различно от украинската пропаганда. На ли свободата на словото е евроатлантическа ценност? Сигурно е така но само ако съвпада с пропагандата ви.

    Коментиран от #89

  • 88 ХА ХА

    0 3 Отговор

    До коментар #84 от "Сандо":

    Никога не скачам, само викам"хоп", и после се кефа на падналите.
  • 89 ХА ХА

    3 7 Отговор

    До коментар #87 от "Скалони":

    Истината е че ако беше в русия и си обърнеш думите, отдавна щеше да си литнал от 10 етаж.
  • 90 Василий Иванович Чапаев

    9 1 Отговор
    свободата да лъжеш безнаказано ===== дойче зеле
  • 91 Азз

    9 1 Отговор
    Госпожо Коларова, не сте права! Вие като журналист, какъвто претендирате че сте, трябва най-добре да знаете, че ако някой търси място да каже своята истина, то ще го направи на место, където няма да има редакторска намеса и опити за преиначаване на думите му. Медията, за която работите, за съжаление не попада в тази категория и това обяснява опитът ви с откровенна пропаганда да борите нещо, което все още не е публикувано и поради тази причина няма как да бъде класифицирано като пропаганда. Това е все едно да запалите пожар, защото времето е много сухо и искате да предотвратите възникването на пожар... Не се прави така, Мина!
  • 92 123456

    4 1 Отговор
    Газ пикаете , а ?
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Отговор

    8 0 Отговор
    Защото Тъкър Карлсън не работи за отвратителните лъжци DW, CNN и други подобни. Сега им е гадно, че никой сериозен държавен ръководител не би си губил времето с тях.
  • 95 Шшш

    1 7 Отговор
    На кой му дреме за интервюто. Дори няма да го гледам, а ще се забавлявам да чета коментарите.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Точно преди СО

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Сандо":

    Журналист от CNBC интервю с Путин.
    Ж- Г-н Путин, Байдън каза че на среща с вас бил на 10см и ви казал "Гледан в очите ви и не виждам в тях душа" Вярно ли е"?
    П- Когато двама Президента се срещат то е за да постикнат договорености а не да си отправят обиди
    Ж- Вярно ли е?
    П- Не помня такова нещо
    Ж- Но Байдън каза че ви го казал
    П- Не помня такова нещо, сигурно той има много добра памет
    Ж- Много хора казват че сте убиец. Г-н Путин вие убиец ли сте.....
    Разбира се Путин го направи на салата и оня вика "Понеже времето напредна..." а Путин му каза "Не се притеснявайте за времето, аз отговарям за времето тук"(интервюто е в Москва)
    Непремено гледайте и това интервю. Повече от час е, но си заслужава всяка секунда
    Ето такива журналисти искат психопатите
  • 98 БОЛШЕСМЕШНИК

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тото":

    Ти можеш ли да четеш, ромче неграмотно? Журналисти от ББС и самия Песков казаха, че е ИМАЛО опити за интервюта!
  • 99 Мнение

    4 1 Отговор
    Мина,Мина, толкова си проста,нещо като простоКиро,че не ти минават номерата! Винаги съм имал респект към жените и ги смятам за по- умни от мъжете,но ти си срам за умниия женски пол!
  • 100 Владимир

    2 0 Отговор
    И днес офицерът от руската армия Сирские назначен за главнокомандващ на ВСУ. Ржака
  • 101 Симпатизант

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ей,голямо шубе":

    Смелият журналист Карлсон заслужава адмирации. Не са малко атлантистите искащи да му бъде забранено да се завърне отвъд океана
  • 102 Тъй де,

    1 1 Отговор
    Абе този велик журналист Карлсън за какво го изгониха от Fox News ;миналата година ?
  • 103 Айде без Дойче веле

    1 1 Отговор
    Може и сами да мислим,
  • 104 В.В.П.

    0 0 Отговор
    Щото така иска Путин .,господарят на Планета Земя ,владетел на 1/6 от земята и водата ...Ликвидаторът ,,!.
  • 105 Темерут

    1 0 Отговор
    "Свободата на словото или свободата да лъжеш безнаказано" Написано в цитираната медия е доста иронично.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания