Last news in Fakti

10 Април, 2024 14:49 3 474 95

Германски медии: "Възраждане" може да укрепне още повече

  • пп-дб-
  • герб-
  • възраждане-
  • българия-
  • германия-
  • преса-
  • русия-
  • избори-
  • предсрочни избори-
  • николай денков

Само проруската партия "Възраждане" печели от това, че в България отново предстоят избори

Германски медии: "Възраждане" може да укрепне още повече - 1
Снимка: БГНЕС

България би могла да кандидатства за титлата „европейски шампион по ходене до урните", отбелязва германският "Тагесцайтунг" (ТАЦ). Управлявалата доскоро коалиция от два прозападни партийни съюза (определено не брак по любов) се провали най-вече заради личните амбиции на техните водачи. И най-добрият ротационен модел за смяна на премиера след девет месеца не върши работа, ако участниците не спазват договореностите, а се разправят за министерски постове, коментира авторката на публикацията Барбара Йортел.

На девети юни в България предстоят избори „две в едно", на които отново се очаква ниска избирателна активност. Но по-големият проблем е друг: и този вот няма да доведе до оформянето на ясни мнозинства, а дяснорадикалната партия „Възраждане", която стои на проруски позиции и сее омраза спрямо малцинствата и ЕС, само може да укрепне.

Авторката припомня, че София работи за пълноценното си присъединяване към Шенген, както и за членство в еврозоната. Очакваните сега политически игри ще затруднят стъпките към по-нататъшната интеграция - а точно това е, от което България най-малко има нужда, изтъква ТАЦ.

Денков: "България има нужда от проевропейско мнозинство"

„Тагесшпигел" помества обширно интервю с доскорошния български премиер Николай Денков под заглавието „Ако не се сформира проевропейско мнозинство, бъдещето е неясно". И това издание третира въпроса как можа да се стигне до шести избори в рамките на три години, като в отговор Денков обяснява, че не е могло да бъде постигнато споразумение между ПП и ГЕРБ по определени министерски кресла, че от ГЕРБ е бил представен кабинет, необсъден с ПП, респективно не е имало как да получи одобрението на коалиционния партньор. И това е довело до предсрочните избори.

Бившият премиер отбелязва, че най-важни са били борбата с корупцията и правосъдната реформа, заради която е била променена и Конституцията. „Бихме продължили с удоволствие да работим в тази посока. Надявах се да продължим да реализираме нашата програма. От моя гледна точка щеше да е най-добре да се запази съставът на правителството и да се ротират само премиерът и вицепремиерът. Но това така и не бе прието от другата страна."

Пред германското издание Денков изброява някои от постиженията на ръководеното от него правителство - като например увеличението на пенсиите, спадът в инфлацията, присъединяването към Шенген по въздух и вода. „Действително постигнахме много", обобщава доскорошният премиер, като същевременно споделя очакванията си, че до края на годината България изцяло ще изпълни условията за членство в еврозоната и по-конкретно - равнището на инфлацията. „Стабилизацията на политическата система ще е възможна само ако продължим европейския си курс и намерим мнозинство, което да го иска. Ако такова мнозинство не се намери, е неясно какво ще се случи."

Подкрепата за "Възраждане" спада?

„Тагесшпигел" също обръща внимание на нарастващата популярност на „Възраждане". На въпрос на изданието как може да бъде спрян подемът на тази партия, Денков казва, че в случая става дума за класическа популистка партия, увеличила неимоверно своята популярност например с такива твърдения, че Ковид нямало. От заболяването обаче в България починаха почти 40 000 души, казва статистиката. Същевременно Денков посочва, като се позовава на данни от актуални допитвания, че в последните месеци подкрепата за „Възраждане" спада, тъй като много хора са разбрали за какви лъжци става дума. „Те все още имат висока подкрепа, но тя по-скоро намалява, а не расте."

Пред германското издание Николай Денков разказва и как вижда бъдещето на България. Отново цитира данни от допитванията, съгласно които в последните години проевропейските нагласи в България са се засилили. И на предстоящото влизане в еврозоната вече се гледа по-спокойно, което доскорошният премиер определя като заслуга на ръководеното от него правителство. „Ние показахме, че можем да се настроим към Европа и същевременно да увеличим доходите и да се борим за справедливо заплащане. Това ме прави оптимист."

Биляна Михайлова (редактор)


Поставете оценка:
Оценка 2 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 задължително

    132 15 Отговор
    за момента друг не мога да подкрепя

    Коментиран от #61

  • 2 Сократ

    173 15 Отговор
    Според евроатлантиците, всяка партия, която отстоява интересите на държавата си е проруска. Браво! Такава пропаганда, дори по соца нямаше.

    Коментиран от #93

  • 3 Ами тогава

    150 20 Отговор
    Време е за "Възраждане"!!!
  • 4 Аспарух

    15 116 Отговор
    Ха ха вижте я тази изрожденка на снимката с руZкото любимо знаме и повече няма смисъл от коментар .

    Коментиран от #29

  • 5 Гелса

    12 118 Отговор
    Възраждане е изолирана партия!

    Коментиран от #87

  • 6 Възраждане" може да укрепне още

    91 7 Отговор
    когато кировци и боковци се разбудят и спрат да преизбират по навик героите си от които само празна хазна и чекмедже
  • 7 А бе

    14 93 Отговор
    Ще укрепне, ама на дъното!

    Коментиран от #47

  • 8 Последния Софиянец

    121 13 Отговор
    Възраждане е единствената опозиция на Сглобката.

    Коментиран от #25, #50

  • 9 Чрез

    14 81 Отговор
    статията явно се казва на читателите на вестник " Тагедшпигел" , че Израждане е про руска парти ! И България върви към Русия , та ВНИМАНИЕ !

    Коментиран от #35, #38

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 флипп

    67 11 Отговор
    хахахаха нищо, ама нищо вярно нямаше в тоя пасквил, Възраждане лъжци, а пчврите от ПП първи демократи...ппадаш
  • 12 Джебрие

    97 9 Отговор
    Таман ще гласуваме за тях.Наоравихте им реклама. Зорлем ни карате:))
  • 13 Фейк Р

    78 13 Отговор
    От мен Възраждане имат 4 гласа, аман!

    Коментиран от #23

  • 14 Съберете се плювачи

    47 2 Отговор
    Тази статия е като трохите за гълъбчетата в парка, но вместо гълъбчета, са геновчета и не са трошици, а парици.
  • 15 Ха ха ха

    11 78 Отговор
    А има ли още балъци да гласуват за Възраждане

    Коментиран от #54, #88

  • 16 Kирил

    26 19 Отговор
    Прогнозата може да се окаже вярна. Опростачването е все по голямо и този род избиратели нарастват

    Коментиран от #45

  • 17 Баламата

    64 5 Отговор
    Значи ,точно обратното.Досега Денков и сглобката ,каквото кажат ,винаги е било лъжа
  • 18 Сглобясаните

    65 7 Отговор
    След пагубната и крадлива Сглобка не останаха много алтернативи!
  • 19 ЕвроАтлантическа проказа

    67 5 Отговор
    Ако не знаете – Златото ни буквално крадат, Козлодуй вече е бомба със закъснител, отработеното ядрено гориво вече никой няма да си взима обратно, то ще трябва да се погребва в Добруджа или Странджа, наводняват ни с доказани и осъдени престъпници от близкия и средния изток, за чужди интереси ни гласят за пушечно месо, а вие още се чудете дали да излезете да гласувате и дали да дадете гласа си за Възраждане?
  • 20 Това бабе на снимката !

    8 48 Отговор
    Е готвачка в Руската църква !
    Първа братовчедка на Митрофанова !
    Леле !
    Електорат !
    Роза 🌹 Емилова
  • 21 Да живей Путен

    6 44 Отговор
    Снимката е култова да
    Като ги видиш как жуотни са бг русофилите
  • 22 Асен

    42 10 Отговор
    Защо само Възраждане ,членовете и симпатизанти на БСП са русофили,признателни, чели история ,ненавиждат фашизма и мутрите ,канадските агенти и турските предатели!! БСП да се обедини с всички ,които могат да премахнат продажната сглобка !!

    Коментиран от #42, #51

  • 23 не на израждане

    6 46 Отговор

    До коментар #13 от "Фейк Р":

    А от мен нула.Не гласувайте за Герб,Дпс,възраждане,
    Итн...
  • 24 Васо Високоволтовия

    51 6 Отговор
    Победа! Възраждане! 🇧🇬
  • 25 Бърн

    7 53 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Долу Възраждане да живее свободата .

    Коментиран от #48

  • 26 1020

    55 4 Отговор
    Откъде-накъде непрокопсаника НДенков дава интервюта за германски медии, в които дрънка манипулации и откровени лъ жи. Не стига че вече е в оставка, ами продължава да вреди. То бива про дажници, ама чак толкова не бива!
  • 27 Ако влязат в парламента....

    9 25 Отговор
    Ще си продам апартамента....
    Даже съм приготвила документа...
    Мария Иванова Георгиева

    Коментиран от #36

  • 28 име

    50 2 Отговор
    Не че са някакво цвете за мирисане, ама хак да им е на онези, които щяха да се борят с шиши и тулупа, а ги изпраха. И аз ще взема да гласувам за тях. Евроатлантиците така и не проумяха, че с обсужването на американски интереси и вечните оправдания кой им е виновен за оцапаните гащи, само настройат хората срещу себе си.
  • 29 Поне е

    41 5 Отговор

    До коментар #4 от "Аспарух":

    знаме на велика държава, а не жълто-син п-а-р-ц-а-л, който виси от балкона на общината. Не се пени, скоро ще има прайд за такива като тебе.

    Коментиран от #57

  • 30 А защо не

    35 3 Отговор
    кажат, че техните приятели от гpоб, ппдб са прекалили с власт и най вече с цап царап...
    Не на Възраждане, ИТН и БСП ни показват членовете и лидерите на снимки и клипове за престъпления от най високо ниво. Да не говорим за всички закони и договори в полза на западните ни "приятели" и всичко в ущърб на народа ни..
  • 31 Бля, бля, немски

    50 4 Отговор
    "... дяснорадикалната партия „Възраждане", която стои на проруски позиции и сее омраза спрямо малцинствата и ЕС, само може да укрепне..."
    Хем била "дясна" и даже и "радикална"??? И защо не, ПРО-РУСКИ позиции? Само про-американски ли да има? Или про-турски?
    До сега през цялата история на България само Русия се е застъпвала за нас. Западналите шушумиги, искали от София да направят "картофена нива", разни "Берлински конгреси" са ни прецаквали. НО, ние не сме забравили!
    АЗ ИЗБИРАМ ВЪЗРАЖДАНЕ И НЕ МИ ПУКА, нито от немци, нито от сащиянци! Защо? 1. Еми не искам масово да има тука мигранти! 2. Не искам да участваме във война с Русия. 3. Искам да имаме силна икономика. 4. Искам свободна и независима страна (А този ЕС и САЩ вече са ни удушили...)! 5. Искам пак нормална демография за да не измрем, като народ. С алчни "народни", самоизбрали се, няма как да стане всичкото това!
    За това избирам САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!
  • 32 Трябва да знаете!

    5 30 Отговор
    Че Копейкин вече е Европейкин!
    Така че.........
  • 33 еврофанатик

    49 4 Отговор
    колкото повече плюете по Възраждане , колкото повече ги редите за про-руска партия и не само ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ им вдигате акциите! И тва е щото сте НЕКЪДЪРНИ преписвачи и лизачи!
  • 34 Буден

    8 4 Отговор
    Не им вярвам но за шоуто съм.
  • 35 Тъй , тъй

    31 5 Отговор

    До коментар #9 от "Чрез":

    А Иван Вазов и Славейков са "путлеристи" и "рубладжии" нали ?

    Коментиран от #63

  • 36 Чудесно!

    25 3 Отговор

    До коментар #27 от "Ако влязат в парламента....":

    Ако искаш да ти съберем тука и пари за автомат и иди да воюваш за "свободният свят" на Източният фронт?

    Коментиран от #64

  • 37 Да бе,да,

    38 4 Отговор
    ние на денк оф най много му вярваме!Как за девет месеца не спря да дрънка глупости!Само Възраждане! Гласувайте масово!

    Коментиран от #65

  • 38 име

    34 3 Отговор

    До коментар #9 от "Чрез":

    Точно така, тролчик, те и Алтернатиа за Германия са руски проект, и Льо Пен и тя, и всички, които не са съгласни с безумните зелени шашми, подкрепа за киевската хунта, ваксини и какви ли още не схеми за крадене на пари от данъкоплатците в ЕССР, всички сме руски агенти. Даже след изборите ще те изядем.
  • 39 Само луди за връзване и пълни шемети

    7 30 Отговор
    Ще гласуват за тази партийка !
    Няма да влязат в парламента !
    Най много да са на ръба !
    Бенат Миролюбов
  • 40 Да.........

    4 30 Отговор
    Тоя сайт определено е добре платен и проруски, като гледам изказаните мнения за одобрение към руските МАФИОТИ от Израждане. По-големи мошенници от тях няма. Тия са по-зле дори от крупния крадец Асенчо.

    Коментиран от #53, #66

  • 41 Тони

    2 16 Отговор
    Може разбира се. При толкова голям процент на избиратели с коефициент на интелигентност под 0. Многофясно че ще укрепне.
  • 42 Аспарух

    6 10 Отговор

    До коментар #22 от "Асен":

    АсАне , ама БСП то създаде мутрите и другарите с червените куфарчета фалираха за пореден път България.
    Българите дълго ще помнят Виденовата зима.Когато се появят комунягите, чакай гладория.
    А пишман патриотите от Шкембе войвода до Копейката ги чака съдбата на другия псих.патриот Боленчо.
  • 43 Ксаниба

    24 3 Отговор
    Значи ще трябва да се подкрепи!!!!
  • 44 123

    27 2 Отговор
    Зелето оправиха Германия та започнаха да се месят във вътрешните работи на България.
    Възраждане била популиска партия , а ПП, Гроб,ДПС какви са ????
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 123

    22 1 Отговор

    До коментар #7 от "А бе":

    ПП ДБ отива на бунището на историята
  • 48 име

    24 3 Отговор

    До коментар #25 от "Бърн":

    Къде видя свобода, бе? Уж има закони за референдумите, но щом управляващата шайка реши, може да ги нарушава. Уж сме пазарна икономика, но щом някой наш човек се е набутал със скъп газ, от нашия джоб ще го компенсират. Уж ще управляваме прозрачно, но си сключват договори без конкурс и критерии за оценка с който решат. Каква е разликата с комунизма или бойковщината?

    Коментиран от #70

  • 49 Ха ха ха

    20 1 Отговор
    Страшен лъжец е този гарбидж. И с кого щял да продължава да се бори за справедливо заплащане тази НПО-шка карикатура, че не стана ясно?
  • 50 ?????

    3 7 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    А само това достатъчно ли е, устройва ли те? От трън та на глог. От лошото винаги има и по-лошо, и.... най-лошо /Кирчо и крадливия асенчо/, и..... възражване. Това е градацията тук.
  • 51 БСП,приятелю,

    20 5 Отговор

    До коментар #22 от "Асен":

    не е партията която беше!Уж лява,русофилска,пък и евроатлантическа!На предното правителство управляваха заедно с тези,които събориха паметника на съветската армия! Уж социалисти,а управляваха с фашисти!Никакво доверие!Само Възраждане, единствената неопетнена партия,непокварена от властта!Гласувайте масово!

    Коментиран от #59

  • 52 Опорка

    18 3 Отговор
    "дяснорадикалната партия „Възраждане"
    Хахха, поредната малоумна пропагандна помия на зелето.
  • 53 А американските мафиоти

    20 3 Отговор

    До коментар #40 от "Да.........":

    къде са? "От посолството" им дават право да вземат милиарди кредити и да си ги слагат в джоба, а ти и децата ти ще ги връщат!
    Западналите легитимираха цялата мафия вече над 30 години. Те всичко знаят за тях, но им стискат ръцете, прегръщат се и се показват с тях!
  • 54 Да.........

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "Ха ха ха":

    Тук винаги има балъци. Затова сме на тоя хал.

    Коментиран от #62

  • 55 Хич няма да укрепне!

    6 12 Отговор
    По скоро за Митрофанка ще залепне!
    Бай Атанас от Свети Влас.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 тато

    22 3 Отговор
    Възраждане е единствената партия, която до момента не е излъгала нито 1 от избирателите си.....да надявам се да вземат власта, или поне тренда да се смени.....по тихи и умни партии трябва да се наместят на мястото на тия евролизачи....чак намразих ЕС зарди такива лумпений ...., пък и като гледам ако не се реформира ЕС си се разпада отмъ.....че им ставаме гето тука...и това е показателно за какво ни имат, че аз за какво да ги имам за нещо ...при положение че сме първата национална държава оцелялла и в 21 век...да го духатей англосаксонци, на малкия ни пръст не мойте да стъпнете...щото сте лицемерни , и колкото искате да ни заличите толкова ще израстваме на ново и на ново от пепелта, православният свят, българицата са показателни и напълно достатъчни за моят исказ!

    Коментиран от #74

  • 59 Ще гласувам

    4 17 Отговор

    До коментар #51 от "БСП,приятелю,":

    за когото АЗ реша! Не заради хленча на някой комунист, който още плаче за бкп прекръстена бсп със същите цър...вули вътре! А за костя копейкин НИКОГА!!!!

    Коментиран от #67

  • 60 Е.....

    15 0 Отговор
    А стига сте трили бе!
  • 61 ФРГ-то имат вътрешно напрежение

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "задължително":

    Алтернатива за Германия води с над 35% преди предстоящите избори. Останалите са по 7/8/10 %
    И здраво ги стяга шапката.
  • 62 кална вена

    17 2 Отговор

    До коментар #54 от "Да.........":

    чеки бе ваще дърпат конците от бая време, не виждам да сме я втасали....е там ходи гласувай за гроп и ПП-дебрастите, е там са най-великите схемаджий....ма инак възраждане и такива дето гласуват за тях са ви криви, па те даже не са и близали от властта....кой сега какъв е а бе ЛУМПЕН?

    Коментиран от #77

  • 63 Някой

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "Тъй , тъй":

    А бе ти в час ли си? Ти прочете ли заглавието? Кви 5 лева?
    Ей, тоя РАБ-ФАК /работнически факултет при Бай Тошо/ на нищо не ви научи!
  • 64 Дядо Благо

    4 15 Отговор

    До коментар #36 от "Чудесно!":

    А ти що си тук, а не на бойното поле да гинеш за расия и путин? То като си на клавиатурата, можеш голям юнак да се изкараш!

    Коментиран от #69

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 апи ма за

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "Да.........":

    верно ли четеш, и къде тва...освен ако не е сарказъм и ирония, че то от тоя сай по правоверен на лизачите не съм чел?
  • 67 еврофанатик

    4 5 Отговор

    До коментар #59 от "Ще гласувам":

    даже не тъ и питаме ко си решил, па ко шъ прайш хептен, аре пътя

    Коментиран от #81

  • 68 мумурандума

    1 7 Отговор
    две в едно-все едно,изроди на избори и накрая все тая
  • 69 Аз съм против войната!

    21 3 Отговор

    До коментар #64 от "Дядо Благо":

    Може да се разберем и без война: САЩ да изчезнат от Европа. Да не ни душат тука военно и икономически. НО, тях много ги е страх, да не се обединят евтините руски ресурси с икономиката на Европа и те са аут!
    Но вече всички им разбират триковете. Представяш ли си: Европа с БРИКС каква сила сме?
    Пък тези войнолюбци САЩ ще духат супата!

    Коментиран от #78

  • 70 ХаХаХа

    2 19 Отговор

    До коментар #48 от "име":

    Що бе, референдум за това, дари да си ореш нивата ли искаш? Ами аз гласувам "против" - не я ори. Препичай се на слънце и чакай благоденствие.
    Референдумът е цивилизован избор за умни, цивилизовани хора, за хора с нормална ценностна ситема! Де ги тия хора тук?
    Като чета "мъдрите мисли" тук, референдум, за присъединаване към расия, ни е необходим! За да усетим болката от за д.
  • 71 Ужас

    4 23 Отговор
    Израждане особено набира скорост след кандидатурата на путинския пропагандатор Волгин за евродепутат. Какъв цинизъм!Копейките на Путин заплашват България, че ще се бият срещу нея, ако Путин им нареди, защото не знаят даже, че Кремъл е в Москва, а не в София . Копейките бяха на инструктаж в Кремъл от 15 до 17 февруари и кризата с правителството изведнъж започна в началото на март и изведнъж нови избор, но. Путин няма нищо общо с хаоса в България и копейките не са руска партия в българския парламент. Българи, дошло е време разделно за спасението на Родината ни !

    Коментиран от #75

  • 72 Минувач

    21 3 Отговор
    Смешно е, дори абсурдно, тая никаква германка, която няма грам представа за Възраждане, да пише подобен пасквил. Тази или си няма грам понятие, или не иска да пише истината, или така са и предали информацията тукашни продажници, като сорос-Денков.
    Бих я попитал - Къде и кога Възраждане са били против малцинствата??? Или така си пише по инерция, щото в Германия примерно някоя дясна партия е против техните малцинства? Възраждане са само против имигрантите, но не и против българите, от каквото и да са малцинство!!!!! Дори Костадинов на страницата си във ФБ не минава мюсулмански празник без да поздрави българските мюсулмани, повтарям - на абсолютно всеки техен празник. Отделно той, когато напада Лорер, винаги разграничава престъпника Лорер от евреина Лорер, за да не се правят асоциации и, че като са гонен народ, то евреите не са невинни и за криминални прегрешения по презумция.
    Бих и казал на тая германка и за позицията на Възраждане за ЕС, защото те над хиляда пъти го повтарят, че са за ЕС тайъв, какъвто е бил замислен в началото - свобода на движение на хора и стоки, на търговия, на капитали, на бизнеси, но не и смилане и претопяване на отделните народи, заличаване на идентичността на нациите. В това число и милионите имигранти и, ако сегашния ЕС не спре ислямизацията, ЛГБТ и затриванете на семейните ценности, демографския срив, а наред с това не дава на членките си да се борят с това, то тогава държавата е над ЕС и тогава ще се напуска. И дори за евентуа
  • 73 Минувач

    18 2 Отговор
    ...И дори за евентуалното напускане пак ще е с референдум и народен глас, а не те да решават, ако са на власт. Но Възраждане имат за цел заедно с всички свои партньорски западни партии не напускане, а борба за нашата Европа и преформиране на ЕС и борба за отделяне от САЩ, спиране на имиграцията и борба за семейни ценности и с демографския срив.
    Тая германка ми пише за лични амбиции на лидерите на сглобката, но иначе много положителните евро-атл. герои, хах, но не иска да спомене за ежедневните скандали с доказателства за корупция, снимки, пачки, записа за овладяване на държавата и случбите, за поръчките за техните фирми и т.н..
    Бих я попитал дали всички подобни на Възраждане десни европейски партии с милиони привърженици в Германия, във Франция, в Италия, в Швеция, в Испания, във Финландия, в Словакия, в Унгария, в Полша всички те про-руски ли са? Тя трябва да разбере, че светът не е само техния свят и този на Русия...

    Коментиран от #76

  • 74 Не.

    9 3 Отговор

    До коментар #58 от "тато":

    А бе то и ПП-тат никого не бяха излъгали, ама... преди да вземат властта. Затова гласувахте за тях и ни подредихте яко! Сега пък тия никаквци ще ни докарате! Ей, пр ост народ - слаба държава.
  • 75 Минувач

    12 2 Отговор

    До коментар #71 от "Ужас":

    Да, те бяха в Москва, но бяха и в САЩ по покана на републикански сенатори. Скоро мисля, че ще им гостува американски сенатор. За европейските визити и гостувания въобще да не говоря. Онзи ден имаха среща там с френски депутат от тяхна дясна партия, депутат от 20 години там, които също ни посъветва да бягаме от еврото. Почти всеки месец имат срещи със западни политици, понякога и с американски. Но ти видя само тази в Русия, хаххха. Възраждане знаят, че един ден тази пагубна политика, водена от САЩ ще приключи и не трябва да се горят мостовете между държавите, а да се върви към нормализиране. Те многократно са обявявали, че не са против САЩ и против американците, а са против моментната американска външна политика, основана на заплахи, на намеса, на огромно влияние и вмешателство, на подклаждане на конфликти, на оръжейното лоби, а от там и на икономическото, което ще ги спасява от дълговата криза, която ги наближава.
  • 76 Абе немчоците

    19 2 Отговор

    До коментар #73 от "Минувач":

    се изплашиха от Русия. Медиите са им американски и западният немец вярва всяка глупост. Източните немци са повече "наши" хора.
    Те са против войната и също против такъв диктаторски ЕС. Алтернативата за Германия е истинска народна партия. Соросоидалната паплач в Германия също вие до небето и ги нарича "крайно-десни", "про-путински" и подобни. НО умният немец не им вярва. Медиите са вече бита карта. В Източна Германия АзГ е абсолютен лидер, понеже там немците НЕ искат никакви мигранти и имат право на това!
  • 77 ?????

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "кална вена":

    Е па и на тех ли да дадем да ближат? Нема ли друго за близане? Мога да им дам.
  • 78 Да.........

    2 7 Отговор

    До коментар #69 от "Аз съм против войната!":

    А ако и марсианците се присъединят....! Представяш ли си......! Ставаме непобедими!
  • 79 черния

    19 1 Отговор
    Бъларите сме към Русия и ще изберем партии, които да служат на Русия. това единственото нормално за нашия народ!

    Коментиран от #90

  • 80 Възраждане

    21 2 Отговор
    Е Българска народна партия.
  • 81 Довечера ще дам

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "еврофанатик":

    на май...ка ти два лева да ти купи буквар, а тоя след мен ще и даде още два да хване някой да ти го прочете!
  • 82 АРЕС Z

    5 2 Отговор
    Не може,а ще взриви България,ще има повече гласоподаватели от ДПС.
  • 83 Англосаксонски лицемер

    13 2 Отговор
    Възраждане ще бъдат първа сила.За 30г евроатлантиците ни ограбиха д.та.Какво да очакваме от Колониални измамници
  • 84 Луд

    8 1 Отговор
    Европарламента днес гласува за разселване на мигранти на квотен принцип.
    Няма ама аз не искам.
    Има едно Но.....може да се откупи квота.
    А честито.
  • 85 АБЕ ВИЕ ЛИДИ ЛИ СТЕ

    10 0 Отговор
    ДА СЛУШАТЕ ДЕНКОВ
    ТОЯ САМ В КЕНЕФА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ А ВИЕ ГО ЦИТИРАТЕ
    АКЪЛА ВИ СЪВСЕМ ГО НЯМА
  • 86 Биби Кинк

    1 3 Отговор
    Коцю че го возиме у багажнико на жипа до изборите, да мо закоравее одходнио мускол оште!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Възраждане това е България!

    10 1 Отговор
    Статията манипулира читателите да гласуват отново за предателите,защото само така ще останем гетото на Европа и колонията на сащ. Страх ги тресе да не би България да си върне суверенитета ,ако единствената партия защитаваща българските интереси Възраждане да спечели изборите!
  • 90 Да.........

    2 2 Отговор

    До коментар #79 от "черния":

    Отлично го написа! Ти избери "партия, която служи на расия", а българите ще иберем партии, които служат на БЪЛГАРИЯ!
  • 91 Преброяване

    6 0 Отговор
    На 9 юни ще се разбере дали хората тотално са си изгубили ума,или искат Възраждане за България.
  • 92 Българин

    6 0 Отговор
    Много ви боли за погрома при Дойран от някакви балканци нали,некадърни англо-сакси искате да ни унищожите,ама няма да стане отново ще провалите както при Дойран пак да ви напомня,за да ви бръкна още по-дълбоко в раната.И на вас епилирани скинарчета да ви припомня Народния съд и случилото се с фашистките ви дядовци.Беснейте и си късайте главите от яд,няма да стане на вашата.България ще пребъде напук на вас неможачи!
  • 93 грух

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сократ":

    Браво, много добре и точно го каза !
  • 94 Венета

    1 1 Отговор
    Който няма акъл често ходи да гласува. Точно от това се нуждаят корумпираните политици. Затова всички съседни държави мразят България. Но аз обичам родината си но мразя политиците. Защото те са най големия враг на населението ни.
  • 95 Точен

    0 0 Отговор
    Познавам Костадин от 2000-та година и не вярвам на лъжите срещу него. Той е посветил живота си на България.
Новини по държави: