Last news in Fakti

25 Август, 2021 13:33 2 403 0

Единсон Кавани бесен заради решение във Висшата лига!

  • манчестър юнайтед-
  • единсон кавани-
  • висша лига-
  • уругвай-
  • коронавирус

Клубовете от Висшата лига решиха да откажат повикателните за националите си от страни, които са в “червената зона” на разпространение на коронавирус

Единсон Кавани бесен заради решение във Висшата лига! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е ядосан, след като стана ясно, че няма да бъде пуснат да играе в предстоящите три двубоя на Уругвай през септември. Клубовете от Висшата лига решиха да откажат повикателните за националите си от страни, които са в “червената зона” на разпространение на коронавирус, тъй като след завръщането си в Англия те ще трябва да стоят в карантина 10 дни. Уругвай е сред тези държави.

На въпросната официална информация за ограничението Кавани реагира с “???”, което подсказва, че той е разочарован.

34-годишният голаджия се надяваше да може да помогне на “урусите” в световните квалификации срещу Перу (3 септ), Боливия (6 септ) и Еквадор (10 септ). Преди тези срещи Уругвай е на четвърто място в класирането в зона “Южна Америка” - на 10 точки от лидера Бразилия.

Този сезон Кавани все още не е играл за Манчестър Юнайтед, тъй като получи по-дълга ваканция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА