8 435 2

Audi представи RS3 седан

Ангел Харизанов

Най-новото попълнение в гамата на най-спортните модели на производителя с четирите овала от Инголщад, вече е факт. Хечбекът на RS3 бе съден за тежката си предница, но тук главно поради формата на автомобила, разпределението на тежеста е значително по-добро и съответно по-добро управление с много слабо недозавиване.

Освен тези позитиви, седанът използва изцяло нов 2.5-литров петцилиндров TFSI с намалено с 25 килограма тегло, като мощноста му вече достига точно 400 коня и 480 нютонметра, което го поставя на върха при малките спортни автомобили. Ускорението от 0 до 100 става за само 4.1 секунди, което го прави по-бърз от Mercedes-AMG A45, а максималната скорост достига 280 км/ч при заявяване зо това при покупка.

Новост в автомобила е и изцяло дигиталното табло, което до сега не бе вграждано в другите модели на компанията. Цената на автомобила още не е известна, но хич не очакваме да е евтин. Очакваме обаче сравнителните тестове с всичките конкуренти в сегмента, които са много сурови.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ха ха ха
  Отговор
  1 10:02  30.09.16
  Тези от ауди и комбайн да направят пак ще е със същата муцуна !!!
 • Дъдлей
  Отговор
  2 12:51  30.09.16
  чупливи грозотии

Напиши коментар:


Публикувай