5 050 1

Hyundai RM16 N кръстосва Нюрбургринг

Ангел Харизанов

Спортното подразделение на Huyndai наречено N Pefrormance, което бе създадено от бившия директор на BMW M Gmbh, явно иска да открадне погледите и за това ще се погрижи машината RM16 N да достигне до поточната линия или поне за това говорят тестовете на "Ринга". Прототипът бе представен официално в началото на юни, но това е първото му видео в реални условия. 

Тук няма и помен от стандартната подредба на хечбек - двигателят е средноразположен и задвижва задните колела, като шасито на автомобила е тръбно и седи значително по-ниско от стандартния Veloster. Мощноста на 2.0-литровия турбо агрегат е 295 конски сили, а за пренасянето ѝ към колелата се грижи шестстепенна ръчна скоростна кутия. Сцеплението е поверено на диференциал с електронно заключване.

Такива интересни и първични машини повличат феновете след себе си от самото начало на автомобилите и определено ще чакаме подробности за RM16 N. Ако трябва да намерим бащата на този автомобил, то това е идиотското и същевременно много красиво Renault Clio V6, което е един от любимците на нас и на много хора по света.
 Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 656
    Отговор
    1 13:12  29.10.16
    Не е за изхвърляне колицата

Напиши коментар:


Публикувай