2 536 6

Ford пуска свръхздрав модел с автопилот

Георги Касабов

Първата серийна автономна кола на Ford ще бъде изцяло нов модел, обяви изпълнителният вицепрезидент на компанията Джим Фарли. Автомобилът ще бъде проектиран за експлоатация с търговска цел и ще се отличава с изключително здрава конструкция, която ще позволи безпроблемна работа по 20 часа в денонощие.

Фарли отбелязва, че при създаването на колата ще бъде използван опитът на компанията в областта на товарния и специализиран транспорт. Първият автономен Ford ще получи усилена каросерия, подова част и спирачки, които да издържат продължителна експлоатация в натоварени условия.

Планираното "работно време" с почивка от едва 4 часа на денонощие ще стане възможен благодарение на хибридно задвижване. Първите тестове на прототипа в реални пътни условия ще започнат догодина.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • georgi
  Отговор
  1 16:30  12.12.17
  Кой е най добрият Форд ?

  Коментиран от #2, #4

 • Henry
  Отговор
  2 17:31  12.12.17

  До коментар #1 от "georgi":

  Автономният.
 • Ай сиктир
  Отговор
  3 22:04  13.12.17
  Циганин, външна чешма и Форд през зимата не работят. Веднъж един Форд запалил. Нарекли го Фокус. На едно изложение хората само минавали покрай един Форд. Нарекли го Транзит. Трябва дядо ти да е бил фордаджия, трябва баща ти да е бил фордаджия, и майка ти по цял ден да ти повтаря ФОРД ФОРД ФОРД, за да си кушиш Форд. Форд да си горд. ПП: Из записите на един фордаджия =)

  Коментиран от #6

 • comment
  Отговор
  4 15:24  14.12.17

  До коментар #1 от "georgi":

  Чисто-новият... обаче още по-добър е онзи, който си продал и махнал от главата си.
 • фонзи
  Отговор
  5 18:22  14.12.17
  Най лесно се намират части за форд ,като като караш зад друг форд
 • ВАГ
  Отговор
  6 17:54  15.12.17

  До коментар #3 от "Ай сиктир":

  :)))))) Спомних си за миналата зима, един колега казваше същото ,но една мразовита сутрин неговата кола НЕ запали и отидох да му подавам ток със служебния Конект .

Напиши коментар:


Публикувай