6 376 2

Продава се Ferrari-то на Майкъл Джексън от Bad Era

Радослав Славчев

В САЩ, на търг беше пуснат един необичаен автомобил. Става дума за суперкар Ferrari Testarossa, произведен през 1987 година. Удивителната му първоначална цена от $800 000 обаче си има обяснение.Всъщност Ferrari-то не е на Джексън, но се свързва основно с него заради клипа Bad Era. Цената е толкова висока, защото кабриолетът от снимките е същият, с който се снима поп иконата Майкъл Джексън в знаменитата реклама на Pepsi.

Кабриолетът сам по себе си е доволно рядък, защото серийно Ferrari Testarossa се прави само във версия купе, като Скудерията прави едва няколко ексклузивни кабриолета. Този, от снимките също първоначално е бил купе.Преработен е в кабрио от тунинг ателието Straman. Суперкарът е снабден с петлитров 12-цилиндров двигател, мощността на който е 390 конски сили. Миналата година на търг беше продаден един заводски роудстър, като цената му достигна $1.3 млн.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Японеца
  Отговор
  1 10:13  27.12.17
  A, камиона на Пепси колко струва на търга? Умните американци ги зомбират със зелени хартийки без стойност, но добре си живеят! И да се спука балона, пак ще имат държава, закони и частен бизнес!
 • KKK
  Отговор
  2 15:23  27.12.17
  Мм, Тестероса, ще има ли някой да се навие да ми сглоби такава от китове :D

Напиши коментар:


Публикувай