19 Април, 2018 11:57 3 144 6

Shooting brake за новата Kia Ceed

  • kia-
  • seed-
  • shooting brake
Shooting brake за новата Kia Ceed - 1

Корейската компания потвърди, че разработва и трети вид каросерия за новия Seed. Към момента от марката представиха версиите хечбек и комби, но официално не е ясно каква ще е третата версия.

Със сигурност обаче тя няма да е седан, така, че най-вероятно е да бъде пуснат т.нар. shooting brake. Още повече, че миналата година Kia показа именно такава концепция. По информация на Auto Week, още тази година, най-вероятно през есента, корейците ще покажат серийна версия на Ceed Shooting brake.

В бъдеще се очаква появата и на нови каросерии - такава с вид на кросоувър, както и фастбек. Под капака обаче не се очакват сериозни изменения. Най-вероятно, независимо от версията, ще се монтират агрегати с мощност от 100 до 136 конски сили.

Shooting brake за новата Kia Ceed


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777777

    6 0 Отговор
    ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ВЕРСИЯ GT.....може би
  • 2 ttt

    12 3 Отговор
    Последните години KIA много ми харесват от към дизайн, за разлика от извратените дизайни на водещи марки.
  • 3 протестирайте

    8 5 Отговор
    моля ви напишете колко е хубава кията в сравнение с мерцедес, бмв и ауди, защото те са само за комплексари, завистници такива :) и айде по-бързо, че ще ми свършат пуканките

    Коментиран от #6

  • 4 така

    3 2 Отговор
    хахах застреляната спирачка , никой ли не говори български
  • 5 гост

    2 1 Отговор
    Всички рисунки и макети изглеждат готино.
    Сега си я представете по-висока, с по-висок таван, по-големи прозорци, по-малки и тесни гуми, по-малки джанти, по-голямо разстояние между гумата и калника.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.