Last news in Fakti

24 Април, 2018 15:05 4 241 2

"Бързи и яростни" става анимационен сериал

  • бързи и яростни-
  • вин дизел-
  • netflix

Netflix обяви, че подготвя анимационен сериал по мотиви от поредицата "Бързи и яростни". Сюжетната линия няма да бъде свързана с игралните филми и ще разказва за група тийнейджъри, които се "борят с престъпна организация, маскирана като елитна състезателна лига", съобщава Variety.

Главен герой в сериала ще бъде Тони Торето, братовчед на Доминик (Вин Дизел). Той и приятелите му ще бъдат вербувани от правителствена агенция, за да проникнат в престъпния синдикат под прикритието на състезатели.

Изпълнителен продуцент на поредицата ще бъде Вин Дизел, който в момента работи над деветата част на "Бързи и яростни". Филмът ще излезе на екран на 10 април 2020 г. До момента поредицата е събрала над $1.2 млрд. (€983 млн.).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай онзи

    28 2 Отговор
    то и без тва от край време си е анимационен сериал...
  • 2 Вит Дизел

    14 1 Отговор
    До са кво беше? По истински случай?