Last news in Fakti

2 Август, 2019 17:08 2 085 1

Netflix със собствено автомобилно шоу (ВИДЕО)

  • netflix-
  • hyperdrive-
  • шарлиз терон

Американският доставчик на видео стрийминг Netflix пусна първия трейлър на новото си автомобилно риалити, наречено Hyperdrive. Участниците в шоуто ще се състезават с различни коли и ще изпълняват опасни номера на специално подготвен полигон, за да излъчат най-добрия уличен състезател.

Предаването е заснето в нюйоркския бизнес парк "Ийстман", където за нуждите на продукцията е изградена писта с всевъзможни препятствия от гигантски метални конструкции. В трейлъра са показани и част от автомобилите, които ще карат участниците - Ford Mustang, Mazda RX-7, Chevrolet Camaro, Nissan 350Z и S13 Silvia, Lamborghini Huracan, Chevrolet Corvette, Dodge Charger и дори тунингован Datsun 240Z.

Авторите на Hyperdrive описват шоуто като "надпревара, в която елитни улични състезатели от цял свят ще покажат на какво са способни зад волана на бързи коли на най-голямото и трудно трасе с препятствия". Новото предаване е сравнявано с популярното American Ninja Warrior, но за стрийт рейсъри.

Изпълнителен продуцент на Hyperdrive е южноафриканската актриса Шарлиз Терон, която участва в осмата част на "Бързи и яростни". Не е изключено в шоуто да се появи някой от колегите ѝ във филма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dgi

    0 0 Отговор
    Netflix да умират, долна про-негъpcka пропаганда!