Last news in Fakti

10 Юли, 2023 10:05 2 378 2

Lamborghini Revuelto е разпродадено до 2025-та

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • продажби-
  • продажба-
  • urus-
  • huracan

Хибридният суперкар се радва на огромна популярност

Lamborghini Revuelto е разпродадено до 2025-та - 1

Lamborghini Revuelto се доказа като изключително популярен модел сред купувачите на суперавтомобили, дотолкова, че компанията заявиха, че е разпродаден до края на 2025 г. Главният изпълнителен директор на Lamborghini Стефан Винкелман потвърди, че той поръчките на Revuelto към момента ще се изпълняват поне за следващите 18 месеца.

Това не е първият път, в който Винкелман коментира силния прием на хибридния суперавтомобил. През април той заяви, че Revuelto има потенциал в крайна сметка да надмине по продажби Aventador, който за 11-годишното си производство може да се похвали с 11 465 бройки.

Като се имат предвид характеристиките на Revuelto, едва ли е изненада, че колата се продава добре. Revuelto не само запазва 6,5-литровия V12, като го съчетава с тройка електромотори, което води до комбинирана мощност от 1001 к.с. Това би трябвало да го направи значително по-бърз дори от най-наточената версия на Aventador.

Винкелман добавя, че търсенето на конвенционалните модели на марката с ДВГ - Urus и Huracan, остава силно, като отбеляза, че марката е цялата си гама за две години напред. В допълнение на това, продажбите са скочили с 5% през първата половина на 2023 г. до 5341 автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен Тен

    6 1 Отговор
    Стефан Винкелман... ха-ха
    И аз познавам един винкел ман , от Перник. Сигурно са роднини .
  • 2 Нощен скитник на вероятностите

    5 0 Отговор
    Ми тя кризата само за бедните, що?! Сития на гладния не вярва.