Last news in Fakti

17 Юли, 2023 11:35 1 829 4

Известен „ютубър“ продава специалния си McLaren

  • shmee 150-
  • mclaren-
  • senna-
  • ютубър

Колата е произведена през 2019-та и е номер 281

Известен „ютубър“ продава специалния си McLaren - 1

Тимъти Джон Бъртън е известен „ютубър“ и автомобилен колекционер познат по-добре в интернет като Shmee 150. В гаража му могат да бъдат открити някои от най-интересните автомобили в света, включващи коли като Zenvo TSR-S, Ford GT, Ferrari SF90, McLaren 675LT Spider, AMG GT Black Series, SLS AMG Black Series, McLaren Senna и други.

Съвсем скоро, обаче, Shmee 150 обяви, че ще се раздели с една от колите, а именно специалния McLaren Senna, който вече се появи за продажба в интернет пространството. Колата е в цвят Cerulean Blue и е регистрирана през януари 2019-та. Специалният модел е номер 281 и се отличава с множество допълнителни екстри от MSO, включително редица карбонови елементи в тъмно син цвят, интериор с карбонови акценти и алакантара, както и допълнителни елементи в интериора в цвета на колата.

През своя 4-годишен живот колата е изминала около 5400 километра, а под капака ѝ работи 4.0-литров бензинов двигател с V8 и две турбини, който развива мощност от 800 конски сили. Ускорението на колата от 0 до 100ккм/ч отнема 2.8 секунди, а максималната скорост е 340км/ч. От специалния модел са произведени едва 500 броя, които отдавна са разпродадени, а част от тях за съжаление вече са пострадали по един или друг начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясно!

    7 1 Отговор
    С десен волан, ще има да чака.

    Коментиран от #2

  • 2 123456

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ясно!":

    Спокойно , брат, аз мисля да го взема - от ситроена имам десен волан - готово !
  • 3 Странджа

    1 1 Отговор
    причината за да го продава е че тази кола, въпреки че е много скъпа, няма климатик!
  • 4 Картоф

    0 0 Отговор
    Поредният Шмиймобил си отива, тоя пич живее мечтата на всеки авто фен.