Last news in Fakti

29 Септември, 2023 09:22 2 404 2

ABT „посегна“ на най-наточения Urus

  • abt-
  • тунинг-
  • lamborghini-
  • urus

Performante версията получи няколко добавки

ABT „посегна“ на най-наточения Urus - 1

ABT е добре позната компания в света на тунинга и по-конкретно проектите от VW Group. Сега германското студио реши да се занимава с нов автомобил от същата група, но от по-горния ѝ клас. Става въпрос за Lamborghini Urus и то в най-наточеното му изпълнение Performante.

Новият Urus Scatenato, получава името си от италианската дума, която се превежда като „див“. Специалният модел ще бъде произведен само в 99 броя, като всеки от тях получава промени по екстериора, интериора и двигателя. Така например можем да открием множество карбонови елементи по предната броня, праговете, допълнителни спойлери, както и дори под капака.

Освен въглеродните влакна, под капака са направени промени и по 4.0-литровия бензинов осмак, който генерира 666 конски сили в заводски вид. Тук той може да се похвали с допълнителни 144 конски сили, като преминава границата от 800 конски сили. Налична е нова изпускателна с четири накрайника, както и 23-цолови джанти по дизайн на студиото.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван от Троян

    2 10 Отговор
    И за съжаление идва едно бмв,с 800 кс и го дърпа както си иска,на драг , на дълго .Този урус трябваше да е 1200-1500кс с електроника , и тогава това което споменах никоаг няма да има шанс .
  • 2 Селянина с колелото

    1 4 Отговор
    На мен ми идват в повече 800 к.с. за "спортен СУВ", или джип, или джипо-кола, както там се наричат вези неща. :-D