Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 21:57 3 239 7

Subaru показа Impreza WRX за фенове

  • subaru-
  • wrx-
  • tr-
  • impreza

Новият модел се предлага с механична трансмисия и голямо крило

Subaru показа Impreza WRX за фенове - 1

Subaru успя да зарадва феновете си и представи новата Impreza WRX TR. Новият модел не предлага увеличена мощност, но за сметка на това пристига с някои „глезотии“, които ще се харесат на отявлените фенове на марката. Седанът пристига с промени в окачването, спирачките и част от елементите в интериора.

Повечето от основните промени са под обвивката, където TR е оборудван със спирачки Brembo, включваща червени шестбутални апарати отпред, двубутални отзад, отново в червено, по-големи накладки и дискове и по-големи цилиндри. Subaru твърди, че резултатът е не само подобрена спирачна сила, но и намалено износване при интензивна употреба и по-добро усещане на педала.

Окачването също е претърпяло известна промяна. Има по-твърди пружини, нови амортисьори и модифицирана кормилна рейка, както и гуми Bridgestone Potenza S007 с размер 245/35 R19, които заедно обещават повече сцепление при всякакви условия, по-стегнат контрол над каросерията и подобрена реакция на кормилното управление, без това да влошава качеството на возене.

Американската версия на WRX TR не разполага с голямото задно крило, което се вижда на изтеклите снимки на автомобила от австралийския пазар. Това, което получава, е пакетът за подпомагане на водача EyeSight на Subaru. Eyesight съчетава функции като адаптивен круиз и напускане на лентата и преди се предлагаше само за WRX с CVT, но TR, заедно с всички останали WRX с ръчна скоростна кутия, вече се ползва от същите предимства. 2,4-литровият боксерен двигател с турбокомпресор е със същите 271 к.с. (275 к.с.) и 258 Нм (350 Нм) като във всеки друг WRX.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хи хи

    3 25 Отговор
    Corolla GR, ще му избие зъбите на тоя Събчо!

    Коментиран от #7

  • 2 Рено фен

    5 29 Отговор
    Анти автомобили са тия субару
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Раптор

    7 2 Отговор
    Първо не е Impreza WRX. Отдавна модела е Subaru WRX и е доста по-голям от Impreza, която е само хечбек. Второ- STI няма да има. Трето- в Европа заради екоизискванията няма да го има, както няма и Levorg и Ascent и Wilderness вариантите на Forester и Outback ....
  • 6 Факт

    4 1 Отговор
    Перфекния японски автомобил с италиански спирачки,италиянския перфектен автомобил трябва да е с японска електроника а не с немската бъгава електроника която създава проблеми.
  • 7 Моля?

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "хи хи":

    С трите цилиндъра ли? Голям смех.